slm cnm ne güzel tebrik etmişsin ama ben 11 ocakta çatlatma iğnesi oldum bu gün dayanamayıp tet yaptım silik çıktı çok ağladım bebeğim benimlemi acaba diye ama tam olarak sevine miyorum ya iğnenin etkisinden pozitif çıktıysa diye perşembe testi tekrarlıycam işalah rabbim herkeze nasip eder hayırlı evlatlar sen test yapmadınmı cnm regli oldun mu
Ben de hep ovu geçince bırakıyorum.Ama Allah bilir geç çatlama falan olabilir.Değerlendirmek lazım galiba.kızlarrr gunaydınnnnn nasılsınızzzz yeni topik hayırlı olsun bebek haberlerıyle dolsunnnn :) 8 ay olduu hala bebiş yokkksize bişey dicem kızlarr ben bu ay 1 gun arayla arada ıkın gun arayla ilişki yaşadımm bat subat3 doğurganlık günlerını sıkı takip etik su son ucgunden beri dinleniyorum :) adetıme kadar devam etmelımıyım ?yoksa bu saatten sonra yapsamda tutmazmı?
Günaydın kızlar.
Havvacım inşallah hamilesindir.Ben çatlatma iğnesinden sonra ne zaman test yaptıysam 10. 12. 14. gün hep negatif çıktı.Senin ki pozitiftir inşallah.Ben internetten 10 tae test aydım koydum eve.Her ay en az 2-3 tane alıyorum. Toplu alayım dedim ucuza geldi.
Bende mi alsam ole toplu ya:)) valla eczaneden iki us tane alinca tip tip bakiyr hkli olarak:))
Günaydın cnm. in cin top oynuyo yine burda :)
günaydın canımmm... evet bu aralar böyle ne oldu ne hale geldik biz... ben sabah geliyorum açıyorum formu gelene gidene bakıyorumkendi başıma oturuyorum buralarda... haziran annelerinde de takılıyorum okuyorum.. gelene kapı açık gelemeyenler de herhalde işleri güçleri var. yoksa gelirlerdi herhalde... nasılsın canım iyi misin?
çok şükür iyiyim cnm, dün görüş günümüzdü ya çok mutlu uyandım bugün. çok büyük stres kaynağı ya bu testler, umarım herkesinki çok güzel geçer...herkes hayırlısıyla kucağına alır bebeğini...
evet canım testler fena kasıyor insanı... Amin canım inşallah o günleri de görürüz... benim 1 haftam var açıkgörüşeaile hekimini arayıp tetenoz aşısı için ne zaman geleyim diyeceğim bi de kan testi yaptıracağım orada bi eksiklik var mı bakayım diye düşünüyorum..
Günaydın kızlar.
günaaaaaaaydın
doktorum dün benden istedi kan tahlili. hemogramda bi problem yok çok şükür. ben dodexe devam edecem. 2 haftada bir iğne işte. ben erken yaptırdım ayrıntılıyı normalde 23. hafta yapıyolar benim gittiğim hastanede. perinatolog kim dersin, benim doktorun kocası :))))))))))) karı-koca dün miniğimi incelediler bi güzel :) Serap bana benziyo ya gözleri burnu falan, dudakları babası aynı ama...
Gamze demişti sanırım burda.Tıp kim san diye bir siteden aldım çok ucuz.8 tane ovu testi 10 tane gebelik testi 10 tl.(6 tl de kargo ücreti onu kapıda ödüyosun.) hemen de gelmiş 2/3 günde. laboquick marka aldım ben.
Kızlar bu arada yeni araştırmalar peşindeyimpreeseed jel ve proxeed diye iki şey duydum araştırıyorum.Proxeed spermi az olan erkekler içinmiş..Artırıyormuş.Bizde o sorun yok ama yine de fazla olması şansı artırır.Preseed de bayanlar kullanıyormuş spermlerin hızla tüplere gitmesini sağlıyormuş.
Daha başka şeyler de araştırıyorum.Olmazsa ben denerim işe yararsa siz de denersiniz
4 boyutlu olunca her şeyi net görebiliyorsun.. erken görmek güzel tabi. eee biraz senden biraz babadan alacak tabi.. eşim sana benzesin diye diye benimki de bana benzeyecek galiba... çünkü bizim dr a gittiğimizde elma kemikleri çene yapısı burnu aynı ben... ayrıntılıyı bende büyük bir heyecanla bekliyorum canım yaa..
sağlıklı olsunlar da kime benzediği önemli değil aslında. ama görünce inanılmaz heyecanlandım. büyümüş minişim. eşim en çok ağzını açıp kapamasına takılmış. gece yatarken bile ondan bahsediyodu. elleri yumruktu, zorla 2 parmağını görebildik. Allah herkese nasip etsin bu duyguları ya, gerçekten bambaşka bişi.
Amin canım Allah isteyen herkese nasip eder inşallah.. önce sağlık sonra gerisi geliyor zaten... çocuk bişiler söylemeye çalışmış size ağzını açıp kapatırkenanne baba demiş ben iyiyim çok şükür
acaba canı bişi mi çekti onu mu diyodu :))))))
onu sana zaten içten içten söylemiştir canım... sen yoksa bişiler yemek için bahane mi arıyorsun bakayım..5 kilo aldık biraz duralım sonra alırız.. ben bu aralar dikkat ediyorum bakalım ne olacak kilo konusu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?