Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

selam canım nasılsın??? görüşemedik bayağıdır sende de durumlar benim gibi aynı sanırım kediciğine de yerimmmm

A.selan cnm bnm evet bndede ayni kirmizilarimla basbasayim ( sogan kurune baslicm kedicimde cok hasta istanbula yollicm onuda vanda iyi veterinr yok orda bir abimiz iylestrip gondercek kuzugumu..onun disinda ev degistiriyorz cuma gunu tasiniyrm bakalm iste bnden haberler bnlar sen nasilsn bitanrm

Hepsini denicez artik :))tesekkrler cnm

oyy yirimmmm... video müthiş yaaaa... ödüllü film gibi izle izle doyamaz insan

olsun bi ara çeker de atarım. ayak parmaklarını saydık dün ultrasonda :)

diyecek başka bişey bulamıyorum

inşallah canım.. kürtaj olalı 5 ay mı oldu bir ay mı :44:

kediciğine kıyamam ya.... iyileşir inşallah hemencecik... ev değiştiriyorum derken aynı yerde mş ve kendi evin mi??? ben iyiyim canım. adet yeni bitti bugün maydonoza oturucam kısmetse ama dra görünmeden gelmeyecek benimkisi biliyorum

Hepsini denicez artik :))tesekkrler cnm

Rica ederim canım.İsteyen herkes hamile kalsın inşallah.Ben de deniycem bu ay soğanla başlıycam.Ama bunu yazan kızın bebeği düşmüş ileriyi okuyunca gördüm.Ama başkalarıda var bu kürle hamile kalan.Denemekten zarar çıkmaz meyve sonuçta.

işallah pozitiftir ya cümlemize nasip eder allahım işallah
slmmmmmmmmmmm
nasılsınız kızlarrr

Slm canım üzülme testlerde cıft cızgılerı gorecegımız günlerde gelecek inşallah. Tebdil-i mekanda ferahlık vardır. inşallah yenı evınız uğurlu gelir canım allaha emnet ol

hu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kukucanlarrrrrrrrrrrrrrr

InsAllah cnm.evim kira cok soguk isinmiyor bzde birazda merkezde bi yere tasincaz cnm .hadu bismillah o zamn bebegin sana gelsin doktor amcalara teyzelere birakmasin :)))

evet canım yaa aynen öyle ödüllü film... babacık çekti.. iyki de çekmiş.. canın sıkkın olduğunda aç izle doyum olmuyor... fotolar cansız kalıyor hani daha iyi hatırlıyor insan daha kalıcı oluyor... darısı inşallah sizlerin başına.. Allah'ım en kısa sürede sizlere de verir inşallah...

işallah pozitiftir ya cümlemize nasip eder allahım işallah
slmmmmmmmmmmm
nasılsınız kızlarrr

canımmmm bebişşş geliyormu hayırlı uğurlu sağlıklı gelsin inşallah allah bızede nasıp eder inşallah. bende bekliyorum bakalım inşllah gebeyimdir...:18:

Kurden kaynakli degildr canm heralde. Allah yardimcisi olsn o kardesimizinde.ya sadece hamile kalmak icn degil bu kurler rahimdeki kistleri falanda temizliyor bildigim kadaryla yani faydasi cok :)) zarari olmaz :)) aminn Rabbim herkesn kucaklarini tatli bebislerle doldursnn:))

Slm canım üzülme testlerde cıft cızgılerı gorecegımız günlerde gelecek inşallah. Tebdil-i mekanda ferahlık vardır. inşallah yenı evınız uğurlu gelir canım allaha emnet ol
Aleykumselam cnm ay cok tesekkr ederim insAllah iyi dileklern beni cok mutlu etti seninle ilk defa konsyrm sende bebek isteyenlerden mi yoksa hamis olan annelermden msn:)

5 ay oldu canım :26::26::26::26:

Aleykumselam cnm ay cok tesekkr ederim insAllah iyi dileklern beni cok mutlu etti seninle ilk defa konsyrm sende bebek isteyenlerden mi yoksa hamis olan annelermden msn:)

İsteyenlerdenım canımm ben pco hastasıyım bu ay klomen artı ıgne oldum ıste beklemedeyim bakalım hayırlı haberlerı bende alırım inşallah sen de tedavıylemı

İsteyenlerdenım canımm ben pco hastasıyım bu ay klomen artı ıgne oldum ıste beklemedeyim bakalım hayırlı haberlerı bende alırım inşallah sen de tedavıylemı

Ah cnmmm insAllah bu ay o yaramz tatli mingina kavusursun.yok cnm ben daha 2 aydr deniyorm bu 3.ay olacak kiemzilar bitince.doktor icn erken oldugunu dusundum kendimce biraz dahaa beklim olmazsaaa doktor amclar teyzeler beklesn bizi artik :52

canımmmm bebişşş geliyormu hayırlı uğurlu sağlıklı gelsin inşallah allah bızede nasıp eder inşallah. bende bekliyorum bakalım inşllah gebeyimdir...:18:

daha belli deyil cnm ya işalah senin bebişle birlikte gelmişlerdir cnm test yapsaydın ilk idrarla sabah ya da kana gitseydin cnm çok sabırlısın valla evde testin varsa yap

daha belli deyil cnm ya işalah senin bebişle birlikte gelmişlerdir cnm test yapsaydın ilk idrarla sabah ya da kana gitseydin cnm çok sabırlısın valla evde testin varsa yap

Öyle testten yaptım daha erken olduğu ıcın çıkmadı. Pazartesiydi o adet gecıkmesınden sonra çıkıyormuş. Kan testi içinde iş yerinden izin almam lazm offf sıkıntılı benım durumum anlıycagın. Ayrıca korkuyrmda ne biliyim hayırlısı beklıyrm adet olmassam yaptırcam

Ah cnmmm insAllah bu ay o yaramz tatli mingina kavusursun.yok cnm ben daha 2 aydr deniyorm bu 3.ay olacak kiemzilar bitince.doktor icn erken oldugunu dusundum kendimce biraz dahaa beklim olmazsaaa doktor amclar teyzeler beklesn bizi artik :52

evet erken ama belkı sorun varsa başlarlar sımdıden oylesıne bı gıt muayeneye bence. Yanında sen yap yıne kurlerını falan Meryem suresı oku inşallah canım inşallah tutmuştur bu seferde çok beklemeyız. Allahım isteyen herkese nasıp etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…