selam canım nasılsın??? görüşemedik bayağıdır sende de durumlar benim gibi aynı sanırımkediciğine de yerimmmm
İncir kürüyle hamile kalan bir kız yazmış.Ben de önce soğan sonra bunu deniycem ya.
saolasın canım rabbim isteyen herkeze nasip etsin... ben tam olarak olarak nasıl yaptığımı anlatım sana... adetimin 5. günü başladım.. tam 9 adet kuru inciri önce yıkadım soğuk su ile.. daha sonra bıçakla ikiye böldüm.. marketten aldığım hazır su kullandım.. tam 2 buçuk su bardağından biraz fazla suyu kaynattım ve kaynayan suya incirleri attım tam 15 dakika ne eksik ne fazla 15 dakika kaynattım kapağı kapalı ve orta derece ateşte...ılıdıktan sonra sabah aç karnıma kahvaltıdan yarım saat önce içtim onu... ve adetimin 12. gününden itibarende. 2 adet orta boy havucu 3 e 4 e bölerek yine 2 bucuk su bardağı hazır su ile kaynattım oda tam 20 dakika kaynadı.. incir suyu ile havuc suyunu ılıdıktan sonra birbirine karıstırarak yine sabah aç karnına içtim.. havuç suyuda olunca fazla miktar olduğu için bi sabah aç karnına birde akşam aç karnına yemeklerden yarım saat önce içtim... zor bişi değil inanın tadıda güzel zaten.. not olarakta belirteyimki incir 15 dakika havuc 20 dakika kaynayacak.. bazen dalıp gidioruz işe güce kaç dakika kaynadığını unutuoruz bende bu yüzden kaynamaya başladıktan sonra hemen telefon saatini kuruodum.. saat çalınca ocağı kapıodum:)) en güzeli bu bence kaç dakika oldu kaç dakika kaynadı die bakmaktansa bu daha iyi :) ha birde musluk suyu asla kullanma hazır su olması şart.. ben bu tarifi ibrahim saraçoğlunun bzzat kendisinden duydum canım.. ve vakit kaybetme hemen yap.. allah yardımcımız olsun
Üstten gelen kol alttan poposunu takip et bacakbüyüdükçe sığmıyorlar fotoya ama bu çok sevimli bi foto maşallah... haftaya sığmaz artık fotolara.. videomuz var sürekli onu izliyorum.. öyle daha çok belli çünkü dr sürekli olarak oynatıyor bide 4 boyutlu olunca yakalanabiliyor uzuvlar...
olsun bi ara çeker de atarım. ayak parmaklarını saydık dün ultrasonda :)
Allah işini rast getirsinbence bakar doktor rahime de yumurtalıklara da... benimki bakmıştı canım...
Ya ilkinde kendiliğinden ve ilk denemede hamile kalabildiğim için çok sorun etmiyor doktorum.. Bir de kürtaj olalı daha 5 oldu diyor, bikaç ay daha böyle bekleyelim, eğer yine olmazsa o zaman yardımcı yöntemlere geçeceğiz diyor. Güveniyorum doktoruma, ama inşallah güvendiğim dağlara kar yağmaz
Evet evet yalancı bahar resmen, zaten şubatta martta inanılmaz soğuklar olur bizim burda, daha gelmedik bakalım o günlere ama
A.selan cnm bnm evet bndede ayni kirmizilarimla basbasayim( sogan kurune baslicm kedicimde cok hasta istanbula yollicm onuda vanda iyi veterinr yok orda bir abimiz iylestrip gondercek kuzugumu..onun disinda ev degistiriyorz cuma gunu tasiniyrm bakalm iste bnden haberler bnlar sen nasilsn bitanrm
Hepsini denicez artik :))tesekkrler cnm
Havvacım inşallah hamilesindir.Ben çatlatma iğnesinden sonra ne zaman test yaptıysam 10. 12. 14. gün hep negatif çıktı.Senin ki pozitiftir inşallah.Ben internetten 10 tae test aydım koydum eve.Her ay en az 2-3 tane alıyorum. Toplu alayım dedim ucuza geldi.
A.selan cnm bnm evet bndede ayni kirmizilarimla basbasayim( sogan kurune baslicm kedicimde cok hasta istanbula yollicm onuda vanda iyi veterinr yok orda bir abimiz iylestrip gondercek kuzugumu..onun disinda ev degistiriyorz cuma gunu tasiniyrm bakalm iste bnden haberler bnlar sen nasilsn bitanrm
oyy yirimmmm... video müthiş yaaaa... ödüllü film gibi izle izle doyamaz insan
diyecek başka bişey bulamıyorum
inşallah canım.. kürtaj olalı 5 ay mı oldu bir ay mı :44:
kediciğine kıyamam ya.... iyileşir inşallah hemencecik... ev değiştiriyorum derken aynı yerde mş ve kendi evin mi??? ben iyiyim canım. adet yeni bitti bugün maydonoza oturucam kısmetseama dra görünmeden gelmeyecek benimkisi biliyorum
oyy yirimmmm... video müthiş yaaaa... ödüllü film gibi izle izle doyamaz insan
kediciğine kıyamam ya.... iyileşir inşallah hemencecik... ev değiştiriyorum derken aynı yerde mş ve kendi evin mi??? ben iyiyim canım. adet yeni bitti bugün maydonoza oturucam kısmetseama dra görünmeden gelmeyecek benimkisi biliyorum
işallah pozitiftir ya cümlemize nasip eder allahım işallah
slmmmmmmmmmmm
nasılsınız kızlarrr
Rica ederim canım.İsteyen herkes hamile kalsın inşallah.Ben de deniycem bu ay soğanla başlıycam.Ama bunu yazan kızın bebeği düşmüş ileriyi okuyunca gördüm.Ama başkalarıda var bu kürle hamile kalan.Denemekten zarar çıkmaz meyve sonuçta.
Aleykumselam cnm ay cok tesekkr ederim insAllah iyi dileklern beni cok mutlu ettiSlm canım üzülme testlerde cıft cızgılerı gorecegımız günlerde gelecek inşallah. Tebdil-i mekanda ferahlık vardır. inşallah yenı evınız uğurlu gelir canım allaha emnet ol
5 ay oldu canım :26::26::26::26:oyy yirimmmm... video müthiş yaaaa... ödüllü film gibi izle izle doyamaz insan
hu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kukucanlarrrrrrrrrrrrrrr
Aleykumselam cnm ay cok tesekkr ederim insAllah iyi dileklern beni cok mutlu ettiseninle ilk defa konsyrm sende bebek isteyenlerden mi yoksa hamis olan annelermden msn:)
İsteyenlerdenım canımm ben pco hastasıyım bu ay klomen artı ıgne oldum ıste beklemedeyim bakalım hayırlı haberlerı bende alırım inşallahsen de tedavıylemı
canımmmm bebişşş geliyormu hayırlı uğurlu sağlıklı gelsin inşallah allah bızede nasıp eder inşallah.bende bekliyorum bakalım inşllah gebeyimdir...:18:
daha belli deyil cnm ya işalah senin bebişle birlikte gelmişlerdir cnm test yapsaydın ilk idrarla sabah ya da kana gitseydin cnm çok sabırlısın valla evde testin varsa yap
Ah cnmmm insAllah bu ay o yaramz tatli mingina kavusursun.yok cnm ben daha 2 aydr deniyorm bu 3.ay olacak kiemzilar bitince.doktor icn erken oldugunu dusundum kendimce biraz dahaa beklim olmazsaaa doktor amclar teyzeler beklesn bizi artik:52
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?