doktorda tartılmadım dün. hamur işini kesecekmişim, abur cubur yokmuş falan filan. sorun da o dedim doktora, ben normalde hamur işi hiç yemezdim şimdi çokkkkk fazla yiyorum, yemeden duramıyorum. yürüyüşe ağırlık verecem. ama her gören karnımı çok begeniyo, basket topu yutmuş gibi yusyuvarlak çok da büyük değil :) görenler 5-6 kilo almış gibi durmuyosun diyo rahatlıyorum. ama eşim şimdiden spor salonu araştırıyo, doğumdan sonra gideceksin diyo :))))))))))
günaydın kızlar. nasılsınız? Hasrettttttttt nerde yeni kıyafetler :) eklicem senle Hicran için bikaç tane :)
Bende alayim baribende su sogan küru var ya onu mu yapsm diyorm bilemedim kii
günaydın kızlar nasılsınız
bende durumlar aynı sizde ne var ne yok bakalım
bebiş karnı beğenilmez mi ya.. demekki bebişin hamur işi çekiyor canı.. yürüyüş önemli.. bana da öyle diyorlar ama ben aldığımı biliyorum. bebişler alsın kiloyu.. bebekle uğraşmaktan zaten bol bol spor yapacaksın... uykusuz geceler. önemli olan süt olacak diye yediklerimiz.. zaten olacağı varsa oluyor yediklerimizle alakalı değil bence.. emdikçe zaten kilolarda uçup gidiyor... sen eşine bunu da anlat..
Ekle canım onlara bakmak bile çok keyif verici.Biz de alacaz bir gün
h.g cnm...
ah ahhhhhh inşallah giderler. eşim acayip dalga geçiyo benimle, önümden alıyo artık cips falan görünce, adam alışmış 34 beden kadına, şimdi 38 bedenim :)
tabi ki alacaksın, bunlar size fikir veriyo sadece...
h.g cnm...
ah ahhhhhh inşallah giderler. eşim acayip dalga geçiyo benimle, önümden alıyo artık cips falan görünce, adam alışmış 34 beden kadına, şimdi 38 bedenim :)
tabi ki alacaksın, bunlar size fikir veriyo sadece...
günaydın cnm iyiyiz çok şükür.. bizde de durumlar aynen devam...
Çok şükür canım.iyiyiz.Ben dün çok fenaydım 20 lik dişim yine ben burdayım dedi.akşam sarımsak koydum biraz geçti.Bu 20 lik dişi aldırmak şartmı ya.İler de hamilelikte sorun olur mu acaba???
Sen neler yaptın canım.Nasıl gidiyor.Ablan ne yapıyor.Tedaviye başlayacak mı?? benim görümcem başladı tüp bebek tedavisine.
Evet harika fikirler gerçekten.Şimdiden annem bişiler aldı,ördü duruyor.Bir sandık çeyizi oldu bebeğimin kendi yok.şişko
Nabersiniz güzeller.. Kendimi deliliğe vermek istiyorum sonuçlarımı öğleden sonra göstericem ya içimde denizler dalgalanıyor sanki :)
Nabersiniz güzeller.. Kendimi deliliğe vermek istiyorum sonuçlarımı öğleden sonra göstericem ya içimde denizler dalgalanıyor sanki :)
perimmm sakin ol, en hayırlısı neyse öyle olsun inşallahNabersiniz güzeller.. Kendimi deliliğe vermek istiyorum sonuçlarımı öğleden sonra göstericem ya içimde denizler dalgalanıyor sanki :)
dilketinim nerelerdesin sennn? Bizden habersiz başka topiklere mi kaçtın yoksa, niye yoksunn?günaydın kızlar nasılsınız
kilolar gider ama cips filan dedin şimdi olmaz ama onları yiyene kadar badem ceviz kuruyemiş ye yani... cips olmadı şimdi..ben eski yememe kuruyemiş ve sütü ekledim.. yani düzenli olarak yiyorum artık... normalde öğlen ve akşamları yarım porsiyon yemek yerdim halende öyleyim. daha dur biraz daha genişleyeceksin... vücut (benim öyle oldu) 2 katına çıktı...
ooooo senin bebişin bereketli olacak, şimdiden kısmetiyle geliyor...gelecek Allahın izniyle cnm...
iyidir senden? hayırdır ne sonucu?
selam canım ne sonucu bu??? değerlerinle ilgili mi???
Günaydınlar herkese, nasılsınız kızlar?
Geçmişe bakamadım, var mı bir gelişme?
perimmm sakin ol, en hayırlısı neyse öyle olsun inşallah
dilketinim nerelerdesin sennn? Bizden habersiz başka topiklere mi kaçtın yoksa, niye yoksunn?
Günaydınlar herkese, nasılsınız kızlar?
Geçmişe bakamadım, var mı bir gelişme?
perimmm sakin ol, en hayırlısı neyse öyle olsun inşallah
dilketinim nerelerdesin sennn? Bizden habersiz başka topiklere mi kaçtın yoksa, niye yoksunn?
Canım hematolojide çoğu şeye bakılmıştı ya sonra genetik testi de yaptırmıştım sınuçları çıkmış :S Onlar için gidicem öğleden sonra
Canım hematolojide çoğu şeye bakılmıştı ya sonra genetik testi de yaptırmıştım sınuçları çıkmış :S Onlar için gidicem öğleden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?