Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bebiş karnı beğenilmez mi ya.. demekki bebişin hamur işi çekiyor canı.. yürüyüş önemli.. bana da öyle diyorlar ama ben aldığımı biliyorum. bebişler alsın kiloyu.. bebekle uğraşmaktan zaten bol bol spor yapacaksın... uykusuz geceler. önemli olan süt olacak diye yediklerimiz.. zaten olacağı varsa oluyor yediklerimizle alakalı değil bence.. emdikçe zaten kilolarda uçup gidiyor... sen eşine bunu da anlat..

Bende alayim bari bende su sogan küru var ya onu mu yapsm diyorm bilemedim kii

Ben başlıycam soğan kürüne.Hatta dün başlıyordum.Kaynattım bardağa sıcak sıcak koydum bardak çatladı döküldü sular içemedim.Bugün akşamdan itibaren başlamayı düşünüyorum inşallah.Sonra da incir

günaydın kızlar nasılsınız

bende durumlar aynı sizde ne var ne yok bakalım

Çok şükür canım.iyiyiz.Ben dün çok fenaydım 20 lik dişim yine ben burdayım dedi.akşam sarımsak koydum biraz geçti.Bu 20 lik dişi aldırmak şartmı ya.İler de hamilelikte sorun olur mu acaba???

Sen neler yaptın canım.Nasıl gidiyor.Ablan ne yapıyor.Tedaviye başlayacak mı?? benim görümcem başladı tüp bebek tedavisine.

h.g cnm...

ah ahhhhhh inşallah giderler. eşim acayip dalga geçiyo benimle, önümden alıyo artık cips falan görünce, adam alışmış 34 beden kadına, şimdi 38 bedenim :)

Ekle canım onlara bakmak bile çok keyif verici.Biz de alacaz bir gün

tabi ki alacaksın, bunlar size fikir veriyo sadece...

Evet harika fikirler gerçekten.Şimdiden annem bişiler aldı,ördü duruyor.Bir sandık çeyizi oldu bebeğimin kendi yok.şişko

Nabersiniz güzeller.. Kendimi deliliğe vermek istiyorum sonuçlarımı öğleden sonra göstericem ya içimde denizler dalgalanıyor sanki :)

kilolar gider ama cips filan dedin şimdi olmaz ama onları yiyene kadar badem ceviz kuruyemiş ye yani... cips olmadı şimdi.. ben eski yememe kuruyemiş ve sütü ekledim.. yani düzenli olarak yiyorum artık... normalde öğlen ve akşamları yarım porsiyon yemek yerdim halende öyleyim. daha dur biraz daha genişleyeceksin... vücut (benim öyle oldu) 2 katına çıktı...

günaydın cnm iyiyiz çok şükür.. bizde de durumlar aynen devam...

günaydın canımm miniğinin resimlerini koydun mu hiç baksaydık yeğenimize

çektir canım 20lik dişini sonra çok zorlar seni bişey de yapamazsın.. ablamlar p.tesi günü hem evlatlığa hem de bahçeciye gittiler. evlatlığı 20 günde veririz demişler ilk koruyucu olacak sanırım onun için bu kadar erken konuştular... bahçeci de önce tüp bebek yapalım vücudunu tanıyalım demiş. tutmazsa neden tutmadığını anlarız onun üzerine gideriz demiş. bir de polipi varmış ilk onu alacak bidahaki ay da tüp deneyecekler. o arada kurumdan çocuk gelirse ne olur bilemiyorum hiç hayırlısı herşeyin

Evet harika fikirler gerçekten.Şimdiden annem bişiler aldı,ördü duruyor.Bir sandık çeyizi oldu bebeğimin kendi yok.şişko

ooooo senin bebişin bereketli olacak, şimdiden kısmetiyle geliyor...gelecek Allahın izniyle cnm...

Nabersiniz güzeller.. Kendimi deliliğe vermek istiyorum sonuçlarımı öğleden sonra göstericem ya içimde denizler dalgalanıyor sanki :)

iyidir senden? hayırdır ne sonucu?

Günaydınlar herkese, nasılsınız kızlar?
Geçmişe bakamadım, var mı bir gelişme?

perimmm sakin ol, en hayırlısı neyse öyle olsun inşallah

dilketinim nerelerdesin sennn? Bizden habersiz başka topiklere mi kaçtın yoksa, niye yoksunn?

ya çok nadir cnm çekiyo cips falan. genelde yemiyorum. çikolatayı da bıraktım. ama hamur işi yiyorum mecbur, misafir gelince yapıyorum mecbur börek falan, ee ben de bi yere gidince yapıyolar. inşallah düzene girerim...

ooooo senin bebişin bereketli olacak, şimdiden kısmetiyle geliyor...gelecek Allahın izniyle cnm...

iyidir senden? hayırdır ne sonucu?

selam canım ne sonucu bu??? değerlerinle ilgili mi???

Canım hematolojide çoğu şeye bakılmıştı ya sonra genetik testi de yaptırmıştım sınuçları çıkmış :S Onlar için gidicem öğleden sonra

Canım benim ya sağolasınnn ne bileyim ayy sürekli konuşup o sonuçları unutasım var bi acaip oldum :)

yok canım başka topiğe falan hiç girmiyorum ben direkt buraya ne bileyim baharı bekliyorum ya ben bir gelişme yok nasılsa diye de girmedim açıkçası. baharda bomba gibi girerim artık sen nasılsın 21.gün geldi mi senin? test falan yaptın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…