günaydın canımmminiğinin resimlerini koydun mu hiç baksaydık yeğenimize
çektir canım 20lik dişini sonra çok zorlar seni bişey de yapamazsın.. ablamlar p.tesi günü hem evlatlığa hem de bahçeciye gittiler. evlatlığı 20 günde veririz demişlerilk koruyucu olacak sanırım onun için bu kadar erken konuştular... bahçeci de önce tüp bebek yapalım vücudunu tanıyalım demiş. tutmazsa neden tutmadığını anlarız onun üzerine gideriz demiş. bir de polipi varmış ilk onu alacak bidahaki ay da tüp deneyecekler. o arada kurumdan çocuk gelirse ne olur bilemiyorum hiç hayırlısı herşeyin
güzel haberlerle gelirsin inşallah cnm
Ben başlıycam soğan kürüne.Hatta dün başlıyordum.Kaynattım bardağa sıcak sıcak koydum bardak çatladı döküldü sular içemedim.Bugün akşamdan itibaren başlamayı düşünüyorum inşallah.Sonra da incir
güzel haberlerle gelirsin inşallah cnm
güzel sonuçlar alırsın inşallah canımcımmm
Erteleyemezler mi acaba??? Hem tedavi hem bebek zor olur.Bebek olacak değil mi yani biraz büyümüş falan değil??Cinsiyet falan nasıl olacak.Ablanmı belirleyecek???günaydın canımmminiğinin resimlerini koydun mu hiç baksaydık yeğenimize
çektir canım 20lik dişini sonra çok zorlar seni bişey de yapamazsın.. ablamlar p.tesi günü hem evlatlığa hem de bahçeciye gittiler. evlatlığı 20 günde veririz demişlerilk koruyucu olacak sanırım onun için bu kadar erken konuştular... bahçeci de önce tüp bebek yapalım vücudunu tanıyalım demiş. tutmazsa neden tutmadığını anlarız onun üzerine gideriz demiş. bir de polipi varmış ilk onu alacak bidahaki ay da tüp deneyecekler. o arada kurumdan çocuk gelirse ne olur bilemiyorum hiç hayırlısı herşeyin
Teşekkür ederim kızlar... Allah razı olsun..
16. haftada çekilmişti bu fotoyu şuan için başka yok canım..
Erteleyemezler mi acaba??? Hem tedavi hem bebek zor olur.Bebek olacak değil mi yani biraz büyümüş falan değil??Cinsiyet falan nasıl olacak.Ablanmı belirleyecek???
bebişim nasılsın?? arınımızın resmi yok mu artık???
Cnm gebelik testi mi?
saat kçta randevun? konuş konuş, vakit geçirmiş olursunCanım benim ya sağolasınnn ne bileyim ayy sürekli konuşup o sonuçları unutasım var bi acaip oldum :)
Bahara da az kaldı canım benimyok canım başka topiğe falan hiç girmiyorum ben direkt burayane bileyim baharı bekliyorum ya ben bir gelişme yok nasılsa diye de girmedim açıkçası. baharda bomba gibi girerim artık sen nasılsın 21.gün geldi mi senin? test falan yaptın mı?
cnm büyüdü ya, ultrasona bütün olarak sıgmıyo eskisi gibi bi de hareketli olunca doktor da saçma sapan pozlar yakalıyo. dün verdiği kâğıtta poposu ve bacakları vardı Arının :))))))))
saat kçta randevun? konuş konuş, vakit geçirmiş olursun
bacağı mıydı o gürdüğüm ben mi karıştırdım
cinsiyet falan belirtmediler bilerekki daha çabuk gelsin diye ve bir yaşın üzerinde olmasın dediler. canım bilmiyorum hiç bukadar erken verebileceklerini tahmin etmedik hiç. zaten önce ziyarete falan geleceklermiş. henüz gelen falan olmadığı için süremiz var hala diye düşünüyoruz. bakalım mevlem neylerse güzel eyler...
onun bacakları meşhur oldu burda zayenolsun ya sen yolla poposunu ısırak bi
saat kçta randevun? konuş konuş, vakit geçirmiş olursun
Bahara da az kaldı canım benimbikaç gündür de hava zaten bahar gibi ne hoşşşş
ben 21. gün adet oldum, haberin yok di mi senin? 21. gün teste gidecekken adet oldum, doktoruma sordum yine de yaptırayım mı diye, yaptırdım testi, tabi ki normal olarak düşük çıktı. Bu ay eğer 21. gün adet olmazsam tekrar yaptırıcam testi, akışına bırak stres yapma dedi doktor. Olmaması için stresten başka neden yok diyor... Bakalım hayırlısı dilketinim. Ama geçen ay çok erken yumurtlamıştım, bu ay henüz yumurtlamadım, o yüzden 21. gün adet olmam diye düşünüyorum...
Allah işini rast getirsinCanım önce üni. hastenesine gidip sonuçlarım alıp tıbbi genetik uzmanına göstericem sonra ordan çıkıp özel hastanede bi kadın doğum uzmanına göstericem kadındoğum randevum 14:20 de... Rahime bakar tekrar di mi sadece sonuçlara bakmz..
Ya ilkinde kendiliğinden ve ilk denemede hamile kalabildiğim için çok sorun etmiyor doktorum.. Bir de kürtaj olalı daha 5 oldu diyor, bikaç ay daha böyle bekleyelim, eğer yine olmazsa o zaman yardımcı yöntemlere geçeceğiz diyor. Güveniyorum doktoruma, ama inşallah güvendiğim dağlara kar yağmazşansa bak sen :26: hayırlısı canım bu ay yapabileceksin inş. bu stres yedi bitirdi zaten biziama doktorlar da bu stresi çok fazla bahane ediyorlar gibi geliyor bana. bişey bulamayınca hemen strestendir diyorlar onun için iyi bir doktor bulmak şart artık bizim için.. canım bahar geldi gibi görünüyor ama hava durumu da haftaya kar var diyor yalancı bahar bu galiba
Ahh canım keşke öyle olsaydı... Kürtajım vardı o yüzden baız testler yaptırmak istedim genetikler daha yeni çıkmış onlar için gidicem öğleden sonra :18:
Allah işini rast getirsinbence bakar doktor rahime de yumurtalıklara da... benimki bakmıştı canım...
Ya ilkinde kendiliğinden ve ilk denemede hamile kalabildiğim için çok sorun etmiyor doktorum.. Bir de kürtaj olalı daha 5 oldu diyor, bikaç ay daha böyle bekleyelim, eğer yine olmazsa o zaman yardımcı yöntemlere geçeceğiz diyor. Güveniyorum doktoruma, ama inşallah güvendiğim dağlara kar yağmaz
Evet evet yalancı bahar resmen, zaten şubatta martta inanılmaz soğuklar olur bizim burda, daha gelmedik bakalım o günlere ama
Olsun uzulme cnm hersey guzel olacak bak görurusn Allah im yardimcin olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?