Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

16. haftada çekilmişti bu fotoyu şuan için başka yok canım..

Eklentiler

• $bebiþ 16. hafta.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 19

Bnde baslayim ya adet dongusunun 7.gunu baslanirms baklm ise yarayck mi cnm

Erteleyemezler mi acaba??? Hem tedavi hem bebek zor olur.Bebek olacak değil mi yani biraz büyümüş falan değil??Cinsiyet falan nasıl olacak.Ablanmı belirleyecek???

16. haftada çekilmişti bu fotoyu şuan için başka yok canım..

bacağı mıydı o gürdüğüm ben mi karıştırdım

Erteleyemezler mi acaba??? Hem tedavi hem bebek zor olur.Bebek olacak değil mi yani biraz büyümüş falan değil??Cinsiyet falan nasıl olacak.Ablanmı belirleyecek???

cinsiyet falan belirtmediler bilerekki daha çabuk gelsin diye ve bir yaşın üzerinde olmasın dediler. canım bilmiyorum hiç bukadar erken verebileceklerini tahmin etmedik hiç. zaten önce ziyarete falan geleceklermiş. henüz gelen falan olmadığı için süremiz var hala diye düşünüyoruz. bakalım mevlem neylerse güzel eyler...

bebişim nasılsın?? arınımızın resmi yok mu artık???

cnm büyüdü ya, ultrasona bütün olarak sıgmıyo eskisi gibi bi de hareketli olunca doktor da saçma sapan pozlar yakalıyo. dün verdiği kâğıtta poposu ve bacakları vardı Arının :))))))))

Canım benim ya sağolasınnn ne bileyim ayy sürekli konuşup o sonuçları unutasım var bi acaip oldum :)
saat kçta randevun? konuş konuş, vakit geçirmiş olursun

Bahara da az kaldı canım benim bikaç gündür de hava zaten bahar gibi ne hoşşşş
ben 21. gün adet oldum, haberin yok di mi senin? 21. gün teste gidecekken adet oldum, doktoruma sordum yine de yaptırayım mı diye, yaptırdım testi, tabi ki normal olarak düşük çıktı. Bu ay eğer 21. gün adet olmazsam tekrar yaptırıcam testi, akışına bırak stres yapma dedi doktor. Olmaması için stresten başka neden yok diyor... Bakalım hayırlısı dilketinim. Ama geçen ay çok erken yumurtlamıştım, bu ay henüz yumurtlamadım, o yüzden 21. gün adet olmam diye düşünüyorum...

saat kçta randevun? konuş konuş, vakit geçirmiş olursun

Canım önce üni. hastenesine gidip sonuçlarım alıp tıbbi genetik uzmanına göstericem sonra ordan çıkıp özel hastanede bi kadın doğum uzmanına göstericem kadındoğum randevum 14:20 de... Rahime bakar tekrar di mi sadece sonuçlara bakmz..

Üstten gelen kol alttan poposunu takip et bacak büyüdükçe sığmıyorlar fotoya ama bu çok sevimli bi foto maşallah... haftaya sığmaz artık fotolara.. videomuz var sürekli onu izliyorum.. öyle daha çok belli çünkü dr sürekli olarak oynatıyor bide 4 boyutlu olunca yakalanabiliyor uzuvlar...

şansa bak sen :26: hayırlısı canım bu ay yapabileceksin inş. bu stres yedi bitirdi zaten bizi ama doktorlar da bu stresi çok fazla bahane ediyorlar gibi geliyor bana. bişey bulamayınca hemen strestendir diyorlar onun için iyi bir doktor bulmak şart artık bizim için.. canım bahar geldi gibi görünüyor ama hava durumu da haftaya kar var diyor yalancı bahar bu galiba

İncir kürüyle hamile kalan bir kız yazmış.Ben de önce soğan sonra bunu deniycem ya.

saolasın canım rabbim isteyen herkeze nasip etsin... ben tam olarak olarak nasıl yaptığımı anlatım sana... adetimin 5. günü başladım.. tam 9 adet kuru inciri önce yıkadım soğuk su ile.. daha sonra bıçakla ikiye böldüm.. marketten aldığım hazır su kullandım.. tam 2 buçuk su bardağından biraz fazla suyu kaynattım ve kaynayan suya incirleri attım tam 15 dakika ne eksik ne fazla 15 dakika kaynattım kapağı kapalı ve orta derece ateşte...ılıdıktan sonra sabah aç karnıma kahvaltıdan yarım saat önce içtim onu... ve adetimin 12. gününden itibarende. 2 adet orta boy havucu 3 e 4 e bölerek yine 2 bucuk su bardağı hazır su ile kaynattım oda tam 20 dakika kaynadı.. incir suyu ile havuc suyunu ılıdıktan sonra birbirine karıstırarak yine sabah aç karnına içtim.. havuç suyuda olunca fazla miktar olduğu için bi sabah aç karnına birde akşam aç karnına yemeklerden yarım saat önce içtim... zor bişi değil inanın tadıda güzel zaten.. not olarakta belirteyimki incir 15 dakika havuc 20 dakika kaynayacak.. bazen dalıp gidioruz işe güce kaç dakika kaynadığını unutuoruz bende bu yüzden kaynamaya başladıktan sonra hemen telefon saatini kuruodum.. saat çalınca ocağı kapıodum:)) en güzeli bu bence kaç dakika oldu kaç dakika kaynadı die bakmaktansa bu daha iyi :) ha birde musluk suyu asla kullanma hazır su olması şart.. ben bu tarifi ibrahim saraçoğlunun bzzat kendisinden duydum canım.. ve vakit kaybetme hemen yap.. allah yardımcımız olsun

Allah işini rast getirsin bence bakar doktor rahime de yumurtalıklara da... benimki bakmıştı canım...

Ya ilkinde kendiliğinden ve ilk denemede hamile kalabildiğim için çok sorun etmiyor doktorum.. Bir de kürtaj olalı daha 5 oldu diyor, bikaç ay daha böyle bekleyelim, eğer yine olmazsa o zaman yardımcı yöntemlere geçeceğiz diyor. Güveniyorum doktoruma, ama inşallah güvendiğim dağlara kar yağmaz
Evet evet yalancı bahar resmen, zaten şubatta martta inanılmaz soğuklar olur bizim burda, daha gelmedik bakalım o günlere ama

Ahh canım keşke öyle olsaydı... Kürtajım vardı o yüzden baız testler yaptırmak istedim genetikler daha yeni çıkmış onlar için gidicem öğleden sonra :18:

Olsun uzulme cnm hersey guzel olacak bak görurusn Allah im yardimcin olsn

Baksın o da baksın bakmayan kalmadı :)))

Olsun uzulme cnm hersey guzel olacak bak görurusn Allah im yardimcin olsn

Allah razı olsun kuzu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…