Evet en önemlisi pozitif enerjiBak bana, problemi bulduk, korunmayı bıraktık, bu sefer de bebişi bulamıyoruz, yumurtayı yakalayamıyoruz
iyiyim bacım sen nasılsın? nasıl gidiyor bakalım? ateş ölçmeye başladın mıhb bacım deryam naslksnn
salma salma, tabiki çok zor, hani ben şimdi sana ne desem boş biliyorumolsun topramm önemlii degıll. valla canım ne yapayım toparladım sayılır. kendımı salmamaya calısıyorum bakalım ınsallah bı yerden sonra patlak vermz :)
Hoşgeldiniz kızlarrrrr
Hayır kuzum öyle düşünme sakın... Bu genlerinde mutasyon olup da ikinci bebeklerinin düşmesi sonucu öğrenenler de var. Yani her hamilelikte sorun yaratacak diye bişey yok.. Bir de hadi diyelim problem var, iğneye başladık... İğne oluyoruz diye bebek düşmeyecek diye de bi durum yok yani. Ama hiç bişey yapmadan durmayalım diye yine de önlem alıyoruz işte, gerisi takdir-i ilahi
Sıkma canını
hoşbulduk canım nasılsınız ne war ne yok bakalım hamişimiz war mı hiç giremedim kaç gündür ben
hoşbuldukk canımm naıslsınnHoşgeldiniz kızlarrrrr
iyiyim bacım sen nasılsın? nasıl gidiyor bakalım? ateş ölçmeye başladın mı
salma salma, tabiki çok zor, hani ben şimdi sana ne desem boş biliyorumama sen iyi olmadıktan sonra hiç bişey yolunda gitmez... Eğer biyerden patlak vereceğine inanıyorsan da psikolojik yardım almayı deneyebilirsin şu ara. Napıcaksın peki, tekrar üniversiteye fln gidecek misin?
hoşbuldukk canımm naıslsınn
canım patlak vermemek ıcın elımden gelenı yapıorum benden daha acılarını gorunce dayanıyorum. valla canım orda bı yrd docent doktor varmıs rısklı gebelık uzerıne bkım bı ona gıdeım belkı test faşan yaparsa dıye oraya basladık mıda kolumuzu alamıyoruz ama yıne dayanıcam evlat sahıbı olmak ıcın.
Bi acaipim.. Genetik testlerim de çıkmış bi sorun görünmüyor ama eksik yapılmış sanırım bi iki şeye bakılmamış onlarda sıkınytı var mıdır düşüne düşüne kendimi yiyip oturuyorum şimdilik.. Sen nasılsın canım?
as hgg bacımmmselammmmmmmmmm kızlarrrrrrrrr nasılsınızzzz
hgggggggggggggggggggggggggggg bacımmben geldim kızlarr
iyiyim bacım sen nasılsın? nasıl gidiyor bakalım? ateş ölçmeye başladın mı
salma salma, tabiki çok zor, hani ben şimdi sana ne desem boş biliyorumama sen iyi olmadıktan sonra hiç bişey yolunda gitmez... Eğer biyerden patlak vereceğine inanıyorsan da psikolojik yardım almayı deneyebilirsin şu ara. Napıcaksın peki, tekrar üniversiteye fln gidecek misin?
Valla ben isyanlardayım ne bilem atacam kendimi yolara:)))
as hgg bacımmm
hgggggggggggggggggggggggggggg bacımm
evt ölçüyom ama şu liste varya bi türlü yapamadım ben 3 gündür ölçüyom sen anlarmısın gerci 3 günde bişi anlaşılmaz demi
h.bbb canımmmm nasılsınnnnnnnnas hgg bacımmm
hgggggggggggggggggggggggggggg bacımm
evt ölçüyom ama şu liste varya bi türlü yapamadım ben 3 gündür ölçüyom sen anlarmısın gerci 3 günde bişi anlaşılmaz demi
neden kuzum ya ne oldu
valla canım doktor gerek gorseydı belkı o testlerıde yapardı sanırım ya. sen dusunme bılıyorum dusunme demek kolayda. canım eger için rahat etmıyorsa bırdaha doktora gıt istersen. ilk düşüğünmüydü canım senın. bende ıyıyım canım nasıl olayım işte iyi olmaya calısıyorumm
neden kuzum ya ne oldu
nasılsın canım
h.bbb canımmmm nasılsınnnnnnnn
çokk şükürr işte aynı devam
canımmmmm nasılsınnnnnnn
h.bbb canımmmm nasılsınnnnnnnn
canımmmmm nasılsınnnnnnn
Evet canım ilkti baktırayım dedim herşeye.. İşte genetik testte iki tane faktör hariç baktılar hiçbişi çıkmadı o iki faktör kafamı karıştırıp duruyor işte.. Ne bilim aynı acıyı yaşarsam kaldıramamBiliyorum çoğu insan yaşamıştır bizim gibi ama çok zor biliyorsun.. Rabbim tekrar sağlıkla nasip etsin..
Evet canım ilkti baktırayım dedim herşeye.. İşte genetik testte iki tane faktör hariç baktılar hiçbişi çıkmadı o iki faktör kafamı karıştırıp duruyor işte.. Ne bilim aynı acıyı yaşarsam kaldıramamBiliyorum çoğu insan yaşamıştır bizim gibi ama çok zor biliyorsun.. Rabbim tekrar sağlıkla nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?