Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hb bacım deryam naslksnn
iyiyim bacım sen nasılsın? nasıl gidiyor bakalım? ateş ölçmeye başladın mı

olsun topramm önemlii degıll. valla canım ne yapayım toparladım sayılır. kendımı salmamaya calısıyorum bakalım ınsallah bı yerden sonra patlak vermz :)
salma salma, tabiki çok zor, hani ben şimdi sana ne desem boş biliyorum ama sen iyi olmadıktan sonra hiç bişey yolunda gitmez... Eğer biyerden patlak vereceğine inanıyorsan da psikolojik yardım almayı deneyebilirsin şu ara. Napıcaksın peki, tekrar üniversiteye fln gidecek misin?

yanıı deryamm bak ben ıgne kullandım maaleseff bebeğimmm yınee düştüü rabbım hayırlı saglıklı evlat sahıbı olmamızı nasıp etsın ınsallahh

Hoşgeldiniz kızlarrrrr
hoşbuldukk canımm naıslsınn

canım patlak vermemek ıcın elımden gelenı yapıorum benden daha acılarını gorunce dayanıyorum. valla canım orda bı yrd docent doktor varmıs rısklı gebelık uzerıne bkım bı ona gıdeım belkı test faşan yaparsa dıye oraya basladık mıda kolumuzu alamıyoruz ama yıne dayanıcam evlat sahıbı olmak ıcın.

Bi acaipim.. Genetik testlerim de çıkmış bi sorun görünmüyor ama eksik yapılmış sanırım bi iki şeye bakılmamış onlarda sıkınytı var mıdır düşüne düşüne kendimi yiyip oturuyorum şimdilik.. Sen nasılsın canım?

valla canım doktor gerek gorseydı belkı o testlerıde yapardı sanırım ya. sen dusunme bılıyorum dusunme demek kolayda. canım eger için rahat etmıyorsa bırdaha doktora gıt istersen. ilk düşüğünmüydü canım senın. bende ıyıyım canım nasıl olayım işte iyi olmaya calısıyorumm

selammmmmmmmmm kızlarrrrrrrrr nasılsınızzzz
as hgg bacımmm
ben geldim kızlarr
hgggggggggggggggggggggggggggg bacımm

evt ölçüyom ama şu liste varya bi türlü yapamadım ben 3 gündür ölçüyom sen anlarmısın gerci 3 günde bişi anlaşılmaz demi

neden kuzum ya ne oldu

Evet canım ilkti baktırayım dedim herşeye.. İşte genetik testte iki tane faktör hariç baktılar hiçbişi çıkmadı o iki faktör kafamı karıştırıp duruyor işte.. Ne bilim aynı acıyı yaşarsam kaldıramam Biliyorum çoğu insan yaşamıştır bizim gibi ama çok zor biliyorsun.. Rabbim tekrar sağlıkla nasip etsin..

h.bbb canımmmm nasılsınnnnnnnn

canımmmmm nasılsınnnnnnn

iyiyim canım napayım siz napıyosunuz eşim adet olursam gene dr a gitmiceksin diyo ona canım sıkkın benimde akışına bırak biraz mik mik leri bile görev gibi görmeye başladık olmuyo böyle bende skıldım dedi bana

anlamadım canım ben hayrola bişey mi oldu

canım ıyı yapmısın baktırmakla doktora kalsa yapcan 3 5 düşük oyle bakcaklar sankı o acıyı ve uzuntuyu kendılerı yasıor. canım yaptır butun testlerı bence aklında kalcagına. canım cok buyuk acı ama başa geldimi mecbur kaldırıyoruz canım. benım bu üçüncü düşüğüm oldu. hamıle kalmadan önce tekrar 3. acıyaa dayanamam asla dıyordum ama . rabbım sabrınıı verıyorrr canım ınsallah bızde guzel gunler gorucez. mınıklerımız bızı cennette beklıyorlar canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…