- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
selammmmmmmmmmmmm nasılsı canımmmmmmm
kıss rosemm nasıl buldun kıı beni saol bitanem iyim tşk ederim sen naslsn
cokk gecmiş olsun bu ilacı herkez kulana biliyormu bende başlasm bişi olurmu kiben bulurum kızzz ama her an çkabilirim tüp bebek topiğim var liste yaptım onla ilgilenniyordum...sorma bugün ne geldi başıma progestana başladı dün iki tane içtim bugün bir tane içtim saat öğen 1 de ana akşam saat 5 oldu bir baş dönmesi anlatamam bacım tansiyonumu ölçtük 14 büyük 8 küçük dokoru aradım ilacı bırak dedi vajinadan progestan jel verdi yarın alacağım artık....
regl düzenlesin diye vermişti millet tüp bebekte kullanıyormuş hamişken anlamadım ben
Hasrettimmmmm naberrrr
Perim öteki taraftan yazdım ama görmedin, topik topik seni kovalıyorum wallaKızlar sonucuma bakın... Dün gittim tüm testlerimi kadındoğuma gösterdim... Doktor önce dedi ki neden ilk düşükte bu testleri yaparlar anlamıyorum dedi.. Hiçbir sıkıntın yok sadece gördüğüm sıkıntı demir depoların boş kansızlığın yok dedi.. Onun için de istersen dahiliye bölümüne gidersin gerek görürlerse tedavi ederler dedi.. Çok normal ilk düşükler dedi.. Anomali olan sperm yumurtayla birleştiği zaman anomali bir zigot oluşuyor bu da düşüyor dedi.. Folikasite devam et başka bişiye gerek yok dedi
Eki Görüntüle 946182
Perim öteki taraftan yazdım ama görmedin, topik topik seni kovalıyorum walla
gözün aydın bak bunlar temiz, ama MTHFR 1298 ve Pai 4g/5g bakılmamış sanırım.. bütün sonuçlar bunlar mı?
Benim trombofili paneli testimde Faktör V Leiden, Faktör II, Mthfr 1298, Mthfr 677, Pai 4g/5g vardı kuzum.Canım aradım sonuçların çıkmış dediler gittim aldım bu.. Ben de şaşırdım bu kadar az bişimiydi diye ne bilim ya(((((((
Benim trombofili paneli testimde Faktör V Leiden, Faktör II, Mthfr 1298, Mthfr 677, Pai 4g/5g vardı kuzum.
Hayır kuzum öyle düşünme sakın... Bu genlerinde mutasyon olup da ikinci bebeklerinin düşmesi sonucu öğrenenler de var. Yani her hamilelikte sorun yaratacak diye bişey yok.. Bir de hadi diyelim problem var, iğneye başladık... İğne oluyoruz diye bebek düşmeyecek diye de bi durum yok yani. Ama hiç bişey yapmadan durmayalım diye yine de önlem alıyoruz işte, gerisi takdir-i ilahiYani şimdi o bende bakılmayanlarda sorun varsa yine mi düşecek of yaaaaaaa
Hayır kuzum öyle düşünme sakın... Bu genlerinde mutasyon olup da ikinci bebeklerinin düşmesi sonucu öğrenenler de var. Yani her hamilelikte sorun yaratacak diye bişey yok.. Bir de hadi diyelim problem var, iğneye başladık... İğne oluyoruz diye bebek düşmeyecek diye de bi durum yok yani. Ama hiç bişey yapmadan durmayalım diye yine de önlem alıyoruz işte, gerisi takdir-i ilahi
Sıkma canını
Bence doktora sormadan başlama canım. Aspirin de çok masum bişey değil sonuçta. Ama şöyle de bir durum var. 1 kez düşük yapmış bayanlara pıhtılaşma testlerini yaptırmadan önlem olsun diye 2. hamileliğinde coraspine başlayan doktorlar da var. Yani karar senin canım, başla ya da başlama diyemeyeceğim ama kanın sulanması için hergün limon suyu ve kivi tüketebilirsin...Canım ben doktora sormadan gebe olduğumu öğrenince corasprine başlasam bi önlem için yani zararı olur mu bana ya da bebeğime..
Bence doktora sormadan başlama canım. Aspirin de çok masum bişey değil sonuçta. Ama şöyle de bir durum var. 1 kez düşük yapmış bayanlara pıhtılaşma testlerini yaptırmadan önlem olsun diye 2. hamileliğinde coraspine başlayan doktorlar da var. Yani karar senin canım, başla ya da başlama diyemeyeceğim ama kanın sulanması için hergün limon suyu ve kivi tüketebilirsin...
Ya ne biliyim, ben de ilk hamileliğimde acaba aspirin kullansam mı önlem olarak diye düşünmüştüm, sonra da aman dedim bi problem yok ki bende, boşuna vücuduma kimyasal karıştırmıyım dedim almadım. Limon suyunu da şöyle duymuştum. Yarım bardak suyun içine yarım limon sıkıp içilecekNE bilim canım zararı yok diyorlar ya ondan cesaret alıyorum olmazsa doktoruma sorarım limon suyunu sıkıp o halde içicem de mi içine du katmicam... Kiviyi de severim zaten.. Öyle bari yapim..
a.s. günaydın bacıms.a günydınnn
Ya ne biliyim, ben de ilk hamileliğimde acaba aspirin kullansam mı önlem olarak diye düşünmüştüm, sonra da aman dedim bi problem yok ki bende, boşuna vücuduma kimyasal karıştırmıyım dedim almadım. Limon suyunu da şöyle duymuştum. Yarım bardak suyun içine yarım limon sıkıp içilecek
a.s. günaydın bacımhoşgeldin nasılsın?
Yaaa psiko opera fln niye hiç gelmiyorlar ki:26:
Peki tamam canım üstümden şu negatif enerjileri atmam lazımmmmmmmmmmmmmmm
efendim tatlimmmmmmmm
Ya ne biliyim, ben de ilk hamileliğimde acaba aspirin kullansam mı önlem olarak diye düşünmüştüm, sonra da aman dedim bi problem yok ki bende, boşuna vücuduma kimyasal karıştırmıyım dedim almadım. Limon suyunu da şöyle duymuştum. Yarım bardak suyun içine yarım limon sıkıp içilecek
a.s. günaydın bacımhoşgeldin nasılsın?
Yaaa psiko opera fln niye hiç gelmiyorlar ki:26:
Kolay gelsin canım
ben de iyiyim toprammm. Tam çıkış saatimdi yazamadim... neler yapıyorsun? Kafani toparlayabildin mi biraz:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?