- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
iyiyim canım napayım siz napıyosunuz eşim adet olursam gene dr a gitmiceksin diyo ona canım sıkkın benimde akışına bırak biraz mik mik leri bile görev gibi görmeye başladık olmuyo böyle bende skıldım dedi bana
iyiyim canım napayım siz napıyosunuz eşim adet olursam gene dr a gitmiceksin diyo ona canım sıkkın benimde akışına bırak biraz mik mik leri bile görev gibi görmeye başladık olmuyo böyle bende skıldım dedi bana
anlamadım canım ben hayrola bişey mi oldu
canım ıyı yapmısın baktırmakla doktora kalsa yapcan 3 5 düşük oyle bakcaklar sankı o acıyı ve uzuntuyu kendılerı yasıor. canım yaptır butun testlerı bence aklında kalcagına. canım cok buyuk acı ama başa geldimi mecbur kaldırıyoruz canım. benım bu üçüncü düşüğüm oldu. hamıle kalmadan önce tekrar 3. acıyaa dayanamam asla dıyordum ama . rabbım sabrınıı verıyorrr canım ınsallah bızde guzel gunler gorucez. mınıklerımız bızı cennette beklıyorlar canımm
şükür balım dünya hali devam
şükür balım dünya hali devam
Yok canım yaptırdığım testler eksikmiş o kadarcık :)
Canım senin 3. düşüğün müydü Allah sabır versinnn ya beklicez bakalım duacıyım hepinize..
16 aylık evliyim canımçok şükür canım bende ıyııym. canım sen ne kadarlık evlıydın
ben de adet olursam 2. aşılama gidelim dedi eşim ama cok zor ikna etmiştim biliyosunz yaa ALLAH yardımcın olsun zor durum yaa
ewet canım 3 melegımı gonderdım cennete. kan pıhtılasması cıkmıstı ıgne vuruluyordum ama melegımde gıttı kardeslerının yanınaa
ewet canım 3 melegımı gonderdım cennete. kan pıhtılasması cıkmıstı ıgne vuruluyordum ama melegımde gıttı kardeslerının yanınaa
16 aylık evliyim canım
hastaneye gitmem karşısında hayatta karşımda olmazdı ewde surekli bebek muhabbeti açınca adamada tak etti sanırım artık allah vereceği zamanı bilir diyo böyle sanki zorla istiyomuşuz gibi olsun diye gibi geliyo bana diyo onada hak weriyorum bende biraz patırdandım bütün ceremeyi ben çekiyorum sana ne oluyo dedim ilaçları bitek sen içiyosun her stresin içinde bende warım her ay oldumu ümidi yiyip bitirdi bizi farkına var artık dedi
16 aylık evliyim canım
hastaneye gitmem karşısında hayatta karşımda olmazdı ewde surekli bebek muhabbeti açınca adamada tak etti sanırım artık allah vereceği zamanı bilir diyo böyle sanki zorla istiyomuşuz gibi olsun diye gibi geliyo bana diyo onada hak weriyorum bende biraz patırdandım bütün ceremeyi ben çekiyorum sana ne oluyo dedim ilaçları bitek sen içiyosun her stresin içinde bende warım her ay oldumu ümidi yiyip bitirdi bizi farkına var artık dedi
RABBİM sabır versin inşş son olur bebişin geli verir de bütün acını unutrsun bacım
Canım ya Rabbim ol demeden olmuyor inşallah olurtekrardan sağlıkla
zaten bu stres yedi bitirdi bzii hayatımmvla koçişlerde haklı yiyoz beyinlerini olca varsa da olmuyo diyolar hep bu strestten oluyo
canım bıraz oluruna bırakmak lazım yaa kafadan cıkarmak gerekıyor sanırım cunku bebek düşündüğümüz ıcın hep stres ıcındeyız acaba oldumu tuttumu falan dıye. oluruna bırakmak lazımda bı yandan. canım tam hatırlamıyorum ama sen düşükten sonra bı tedavı falan gordunmu. yumurta çatlatıcı ıgne falan vuruldun mu
Hu huuuuuuuu misafirimmm vardiii yeni gittiiii nabeerr
selam canım nasılsın?ben geldim kızlarr
Aminnnn balımmmm, inşallahhhKimin derdi ne ise güzel Rabbim ona göre derman versin inşallah hepimize kuzu
evet işte, bu çok görülen bişey topraamm, çok yakın arkadaşım da aynı senin gibi oldu, iğneye rağmen 3.yü de kaybetti. ama 4. de çok sağlıklı ve güzel bir kızı olduyanıı deryamm bak ben ıgne kullandım maaleseff bebeğimmm yınee düştüürabbım hayırlı saglıklı evlat sahıbı olmamızı nasıp etsın ınsallahh
o zaman bir an önce randevu al canım, biliyordun fakülteye randevu almak hiç kolay değil, anca sıra gelir...hoşbuldukk canımm naıslsınn
canım patlak vermemek ıcın elımden gelenı yapıorum benden daha acılarını gorunce dayanıyorum. valla canım orda bı yrd docent doktor varmıs rısklı gebelık uzerıne bkım bı ona gıdeım belkı test faşan yaparsa dıye oraya basladık mıda kolumuzu alamıyoruz ama yıne dayanıcam evlat sahıbı olmak ıcın.
3 günde bişi belli olmaz tatlım, sen ff de hesap açtın mı? ordan yardımcı olayım sana benas hgg bacımmm
hgggggggggggggggggggggggggggg bacımm
evt ölçüyom ama şu liste varya bi türlü yapamadım ben 3 gündür ölçüyom sen anlarmısın gerci 3 günde bişi anlaşılmaz demi
hu huuuuuuu hoşgeldin hicrancım, nasılsın?Hu huuuuuuuu misafirimmm vardiii yeni gittiiii nabeerr
Hu huuuuuuuu misafirimmm vardiii yeni gittiiii nabeerr
selam canım nasılsın?
Aminnnn balımmmm, inşallahhh
evet işte, bu çok görülen bişey topraamm, çok yakın arkadaşım da aynı senin gibi oldu, iğneye rağmen 3.yü de kaybetti. ama 4. de çok sağlıklı ve güzel bir kızı oldu
o zaman bir an önce randevu al canım, biliyordun fakülteye randevu almak hiç kolay değil, anca sıra gelir...
3 günde bişi belli olmaz tatlım, sen ff de hesap açtın mı? ordan yardımcı olayım sana ben
hu huuuuuuu hoşgeldin hicrancım, nasılsın?
hb tatlimmm naberrrrHu huuuuuuuu misafirimmm vardiii yeni gittiiii nabeerr
as hg hicran
anladım canım bak bızım bı tanıdıgımız var gıtmedıgı doktor kalmamıs bı doktorda kafamı keserım senin hayatta çocugun olmaz demıs. ve kadının cocugu olmus yanı rabbım ol dedıkten sonraa oluverır. stres yapmamaya calıs canım bılıorum kolay degıl. bak ben 3 dusuk yaptım ama yıne stres yapmamaya calısıyorum canım gercekten stres cok cokk önemlııızaten bu stres yedi bitirdi bzii hayatımm
ewet hayatım düşükten sonraki ay çatlatma iğnesi falan oldum gene sonra tutmadı bu ayda gitmedik dr a esşimde gitmiyelim diyo bilmiyorum bende dr a gitmeden olmıcakmış gibi geliyo
hıcranımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmHu huuuuuuuu misafirimmm vardiii yeni gittiiii nabeerr
selam canım nasılsın?
evet işte, bu çok görülen bişey topraamm, çok yakın arkadaşım da aynı senin gibi oldu, iğneye rağmen 3.yü de kaybetti. ama 4. de çok sağlıklı ve güzel bir kızı oldu
o zaman bir an önce randevu al canım, biliyordun fakülteye randevu almak hiç kolay değil, anca sıra gelir...
3 günde bişi belli olmaz tatlım, sen ff de hesap açtın mı? ordan yardımcı olayım sana ben
hu huuuuuuu hoşgeldin hicrancım, nasılsın?
selam canım nasılsın?
ayy deryam bi türlü acamadım ki ben ugraştım ama beceremedim sinir oldumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?