Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ben de adet olursam 2. aşılama gidelim dedi eşim ama cok zor ikna etmiştim biliyosunz yaa ALLAH yardımcın olsun zor durum yaa

çok şükür canım bende ıyııym. canım sen ne kadarlık evlıydın

anlamadım canım ben hayrola bişey mi oldu

Yok canım yaptırdığım testler eksikmiş o kadarcık :)

Canım senin 3. düşüğün müydü Allah sabır versinnn ya beklicez bakalım duacıyım hepinize..

şükür balım dünya hali devam

Yok canım yaptırdığım testler eksikmiş o kadarcık :)

Canım senin 3. düşüğün müydü Allah sabır versinnn ya beklicez bakalım duacıyım hepinize..

ewet canım 3 melegımı gonderdım cennete. kan pıhtılasması cıkmıstı ıgne vuruluyordum ama melegımde gıttı kardeslerının yanınaa

çok şükür canım bende ıyııym. canım sen ne kadarlık evlıydın
16 aylık evliyim canım
ben de adet olursam 2. aşılama gidelim dedi eşim ama cok zor ikna etmiştim biliyosunz yaa ALLAH yardımcın olsun zor durum yaa

hastaneye gitmem karşısında hayatta karşımda olmazdı ewde surekli bebek muhabbeti açınca adamada tak etti sanırım artık allah vereceği zamanı bilir diyo böyle sanki zorla istiyomuşuz gibi olsun diye gibi geliyo bana diyo onada hak weriyorum bende biraz patırdandım bütün ceremeyi ben çekiyorum sana ne oluyo dedim ilaçları bitek sen içiyosun her stresin içinde bende warım her ay oldumu ümidi yiyip bitirdi bizi farkına var artık dedi

ewet canım 3 melegımı gonderdım cennete. kan pıhtılasması cıkmıstı ıgne vuruluyordum ama melegımde gıttı kardeslerının yanınaa

RABBİM sabır versin inşş son olur bebişin geli verir de bütün acını unutrsun bacım

vla koçişlerde haklı yiyoz beyinlerini olca varsa da olmuyo diyolar hep bu strestten oluyo

canım bıraz oluruna bırakmak lazım yaa kafadan cıkarmak gerekıyor sanırım cunku bebek düşündüğümüz ıcın hep stres ıcındeyız acaba oldumu tuttumu falan dıye. oluruna bırakmak lazımda bı yandan. canım tam hatırlamıyorum ama sen düşükten sonra bı tedavı falan gordunmu. yumurta çatlatıcı ıgne falan vuruldun mu

RABBİM sabır versin inşş son olur bebişin geli verir de bütün acını unutrsun bacım

Canım ya Rabbim ol demeden olmuyor inşallah olurtekrardan sağlıkla

inşallahhh canlarımmmm benımmm aminnnn ınsallahhh aynen canımm rabbım zamanı gelınce hepimizi evlat sahibi yapar ınsallah. ama olmazsa kı o da Allahın takdırı herseyde bı hayır vardır dıyıp kendımızı tesellı edıcez

vla koçişlerde haklı yiyoz beyinlerini olca varsa da olmuyo diyolar hep bu strestten oluyo
zaten bu stres yedi bitirdi bzii hayatımm

ewet hayatım düşükten sonraki ay çatlatma iğnesi falan oldum gene sonra tutmadı bu ayda gitmedik dr a esşimde gitmiyelim diyo bilmiyorum bende dr a gitmeden olmıcakmış gibi geliyo

ben geldim kızlarr
selam canım nasılsın?

Kimin derdi ne ise güzel Rabbim ona göre derman versin inşallah hepimize kuzu
Aminnnn balımmmm, inşallahhh
yanıı deryamm bak ben ıgne kullandım maaleseff bebeğimmm yınee düştüü rabbım hayırlı saglıklı evlat sahıbı olmamızı nasıp etsın ınsallahh
evet işte, bu çok görülen bişey topraamm, çok yakın arkadaşım da aynı senin gibi oldu, iğneye rağmen 3.yü de kaybetti. ama 4. de çok sağlıklı ve güzel bir kızı oldu

o zaman bir an önce randevu al canım, biliyordun fakülteye randevu almak hiç kolay değil, anca sıra gelir...
as hgg bacımmm

hgggggggggggggggggggggggggggg bacımm

evt ölçüyom ama şu liste varya bi türlü yapamadım ben 3 gündür ölçüyom sen anlarmısın gerci 3 günde bişi anlaşılmaz demi
3 günde bişi belli olmaz tatlım, sen ff de hesap açtın mı? ordan yardımcı olayım sana ben

Hu huuuuuuuu misafirimmm vardiii yeni gittiiii nabeerr
hu huuuuuuu hoşgeldin hicrancım, nasılsın?

a.s canım benim iyiyiz ne olsun hayatım günleri sayıyoruz bat günlerini sen napıyosun nasılsın

anladım canım bak bızım bı tanıdıgımız var gıtmedıgı doktor kalmamıs bı doktorda kafamı keserım senin hayatta çocugun olmaz demıs. ve kadının cocugu olmus yanı rabbım ol dedıkten sonraa oluverır. stres yapmamaya calıs canım bılıorum kolay degıl. bak ben 3 dusuk yaptım ama yıne stres yapmamaya calısıyorum canım gercekten stres cok cokk önemlııı
Hu huuuuuuuu misafirimmm vardiii yeni gittiiii nabeerr
hıcranımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canımmmmm ben randevu alıcamda kadın doluymuss bosalmasını beklıyorummm :) canım var bnım hesabımm ff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…