Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Insallah canim insallahh,benim yumurtlama bitti beklemeye gectim simdi burada bir arkadasin bebidi olduu allahimm onu gordukce sabirsizligim artiyor istiyorum bende hemde cookkkk

olur olur inş...umudumuzu kaybedecek bi sağlık problemi vermesin Rabbim...can sağlığı versin inş gerisi gelir evet heves etmek güzel ama ben çok soğuk kalıyorum çünkü oluruna bıraktım üsteledikçe olmuyo kızlar şuan sadece dua ediyorum gerisini Rabbim e bıraktım.O nun vardır bi bildiği ve zamanı da vardır die bekliyorum...bu aydan sonra kocam gidcek doktoro inş. onda da bişi yokturda..kısa süree hepimiz mutlu haberler alırız inş...:26::26::26:

ahahh...ah bu erkekler çok komik oluyolar bazen kocamı seviyom ya siirli olsa da o benim küçücüğüm...bak yine aklıma geldi özledim ya ...

bende bu haftaiçinde gitcem kontrole inşallah yaa, şu gelenler bi bitsin de bi baksın bakalım ne dicekk doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…