Insallah canim insallahh,benim yumurtlama bitti beklemeye gectim simdi burada bir arkadasin bebidi olduu allahimm onu gordukce sabirsizligim artiyor istiyorum bende hemde cookkkk
kızlaar bu ay hamile kalan olursa bu topiği bırakmasın sakınn
Aaaa kızlar size inanamıyorum yaa mikmik bebek için degil kendiniz için yapin yawww
adet olursakta degstrmesek yaaaa bu topkten ayrılamam bn karedes gbı olduk
Dilketin ben o evlilik yıldönümüne yıldönüm demem hertürlü kutlaman lazımdı :)) sahalarda olman lazımdı
Ben bırakırım :)) sahane mikmiler ve besteleri diye sayfa açarım zaten bizim muhabbet hamilelik muhabbeti olmadigi icin gayrt isabet olur
valla benimki de öyle. dün testi wcde unutmuşum. sen hala bunları yapıyor musun dedi. garanti olsun diye yapıyorum dedim. bakıyor. hımmm... ama bu silik çıkmış dedi sen yumurtlamıyorsun artık dedibir de testte yan kırmızı bir çizgi çıkmış. bu niye yan bozuk galiba bu test falan dedi uzman oldular sayemizde
elaaam ya gitmeden bir şarkı patlatsaydın
Benderr gecen hafta bi ara kaşıntı olur gibi oldu hemen travazola basladim simdi geçti gittivalla dün o yanmalı halimle ancak bebek için yapardım ne yapayım :112: ama bugün iyi olursam kendim için yaparım
tatlııııııım hc aklıma gelmeyoooo bestee
adet olursakta degstrmesek yaaaa bu topkten ayrılamam bn karedes gbı olduk
Ben bırakırım :)) sahane mikmiler ve besteleri diye sayfa açarım zaten bizim muhabbet hamilelik muhabbeti olmadigi icin gayrt isabet olur
sen hastanede misin kızz telefondan mı giriyon
yok bebegm daha evdeymgyınme asamasndayım
Benderr gecen hafta bi ara kaşıntı olur gibi oldu hemen travazola basladim simdi geçti gitti
baya yakın heralde hastane:)
başı sen ben dilko çekerız
ben de onu kullanıyorum canım. bugün yarın geçer herhalde. ateşli bir kutlama olur artıkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?