Günaydın canim ben iyiyim sen nasılsın
sizi çılgın romantiklerrrsonra da uyuduk diyo yaa bi mum bilem yakmadınız mııı
avatardakı minigim nasıl teyzeleri
Iyiyim canim ekimi bekliuoruz eylulu bitirdik kadima kalmayalimda saglikla gelsin insallah bizimkiler
Elaamm guzel sonuclarla donersin insallah
hmmmm desene ozmn bgun szn evde formaları gyp sahalara ınersnz
yok kız valla yakmadık. hatta akşam sinirimi bozdu. bu beşiktaşın olaylarıyla ilgili saçma bir program izliyordu soru soruyorum cevap yok, yorum yapıyorum aklımca ki benimle muhabbet etsin diye 1dk dur, bir dur falan. dedim ben yatıyorum iyi geceler. Allaaahhh peşimden bir koşuşu vardı. dedim evlilik yıldönümümüz senin yaptığına bakneyse girdik yatağa muhabbetler falan derken uyuduk...
yok kız valla yakmadık. hatta akşam sinirimi bozdu. bu beşiktaşın olaylarıyla ilgili saçma bir program izliyordu soru soruyorum cevap yok, yorum yapıyorum aklımca ki benimle muhabbet etsin diye 1dk dur, bir dur falan. dedim ben yatıyorum iyi geceler. Allaaahhh peşimden bir koşuşu vardı. dedim evlilik yıldönümümüz senin yaptığına bakneyse girdik yatağa muhabbetler falan derken uyuduk...
Rabbim hayırlısını versin....inş bereketiyle kucaklarımıza alırız...elaaaammm Rabbim sana kolaylık versin inş. mutlu haberlelrle dönersin....
bilmiyorum bakcez artık.... ovum ne derse o olur
ah bu erkekler kendileriyle ilgili bişi olunca gerisi boş...sonradan anlıyolar da nese güzel bitirmenize sevindim...
o koşuşa bişeyler çıkar diye umutlanmıstr yazıkneyse bu geceki maçı yorumlarsınız artık napalım
Rabbim hayırlısını versin....inş bereketiyle kucaklarımıza alırız...elaaaammm Rabbim sana kolaylık versin inş. mutlu haberlelrle dönersin....
ahahhahhh...ovü ye bağlıyız bizde...bizde ona bağlı proglamlandık hehehyyy kocacık tam bi görev adamı şu ovü leri kendi takip eder oldu....
Insallah canim insallahh,benim yumurtlama bitti beklemeye gectim simdi burada bir arkadasin bebidi olduu allahimm onu gordukce sabirsizligim artiyor istiyorum bende hemde cookkkk
valla benimki de öyle. dün testi wcde unutmuşum. sen hala bunları yapıyor musun dedi. garanti olsun diye yapıyorum dedim. bakıyor. hımmm... ama bu silik çıkmış dedi sen yumurtlamıyorsun artık dedibir de testte yan kırmızı bir çizgi çıkmış. bu niye yan bozuk galiba bu test falan dedi uzman oldular sayemizde
bndeeeee bndeee ıstyorum bndeeee
ahahhahhh...ovü ye bağlıyız bizde...bizde ona bağlı proglamlandık hehehyyy kocacık tam bi görev adamı şu ovü leri kendi takip eder oldu....
Aaaa kızlar size inanamıyorum yaa mikmik bebek için degil kendiniz için yapin yawww
elaaam ya gitmeden bir şarkı patlatsaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?