Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

sizi çılgın romantiklerrr sonra da uyuduk diyo yaa bi mum bilem yakmadınız mııı

yok kız valla yakmadık. hatta akşam sinirimi bozdu. bu beşiktaşın olaylarıyla ilgili saçma bir program izliyordu soru soruyorum cevap yok, yorum yapıyorum aklımca ki benimle muhabbet etsin diye 1dk dur, bir dur falan. dedim ben yatıyorum iyi geceler. Allaaahhh peşimden bir koşuşu vardı. dedim evlilik yıldönümümüz senin yaptığına bak neyse girdik yatağa muhabbetler falan derken uyuduk...

Iyiyim canim ekimi bekliuoruz eylulu bitirdik kadima kalmayalimda saglikla gelsin insallah bizimkiler
Elaamm guzel sonuclarla donersin insallah

Rabbim hayırlısını versin....inş bereketiyle kucaklarımıza alırız...elaaaammm Rabbim sana kolaylık versin inş. mutlu haberlelrle dönersin....

ah bu erkekler kendileriyle ilgili bişi olunca gerisi boş...sonradan anlıyolar da nese güzel bitirmenize sevindim...

o koşuşa bişeyler çıkar diye umutlanmıstr yazık neyse bu geceki maçı yorumlarsınız artık napalım

Rabbim hayırlısını versin....inş bereketiyle kucaklarımıza alırız...elaaaammm Rabbim sana kolaylık versin inş. mutlu haberlelrle dönersin....

Insallah canim insallahh,benim yumurtlama bitti beklemeye gectim simdi burada bir arkadasin bebidi olduu allahimm onu gordukce sabirsizligim artiyor istiyorum bende hemde cookkkk

ahahhahhh...ovü ye bağlıyız bizde...bizde ona bağlı proglamlandık hehehyyy kocacık tam bi görev adamı şu ovü leri kendi takip eder oldu....

valla benimki de öyle. dün testi wcde unutmuşum. sen hala bunları yapıyor musun dedi. garanti olsun diye yapıyorum dedim. bakıyor. hımmm... ama bu silik çıkmış dedi sen yumurtlamıyorsun artık dedi bir de testte yan kırmızı bir çizgi çıkmış. bu niye yan bozuk galiba bu test falan dedi uzman oldular sayemizde

Insallah canim insallahh,benim yumurtlama bitti beklemeye gectim simdi burada bir arkadasin bebidi olduu allahimm onu gordukce sabirsizligim artiyor istiyorum bende hemde cookkkk

bndeeeee bndeee ıstyorum bndeeee

ayyyyyy nasl guldm ya adamlar bzm yuzumzden delrcekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…