a.s canım benim iyiyiz ne olsun hayatım günleri sayıyoruz bat günlerini sen napıyosun nasılsın
iyiyim tatlim grip ve bas agrisini saymazsak.. Sen nasilsin tatlimm
sükur tatlım ya bildiğin gibi
selam canım nasılsın?
Aminnnn balımmmm, inşallahhh
evet işte, bu çok görülen bişey topraamm, çok yakın arkadaşım da aynı senin gibi oldu, iğneye rağmen 3.yü de kaybetti. ama 4. de çok sağlıklı ve güzel bir kızı oldu
o zaman bir an önce randevu al canım, biliyordun fakülteye randevu almak hiç kolay değil, anca sıra gelir...
3 günde bişi belli olmaz tatlım, sen ff de hesap açtın mı? ordan yardımcı olayım sana ben
hu huuuuuuu hoşgeldin hicrancım, nasılsın?
aynen öyle, bi yandan çalışıyorum bi yandan buraya bakıyorum, günleri geçiriyoruz işte. Ama bu ay sadece ateş ölçüyorum, bat fln saymıyorum, biraz boşverdim sanırım. Stresten uzak durmaya çalışıyorum, ne kadar becerebilirsem artık
meltemimmm tatlimm nbr
meltemimmm tatlimm nbr
anladım canım bak bızım bı tanıdıgımız var gıtmedıgı doktor kalmamıs bı doktorda kafamı keserım senin hayatta çocugun olmaz demıs. ve kadının cocugu olmus yanı rabbım ol dedıkten sonraa oluverır. stres yapmamaya calıs canım bılıorum kolay degıl. bak ben 3 dusuk yaptım ama yıne stres yapmamaya calısıyorum canım gercekten stres cok cokk önemlııı
hıcranımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canımmmmm ben randevu alıcamda kadın doluymuss bosalmasını beklıyorummm :) canım var bnım hesabımm ff
ben ates hiç ölçmedim canım ölçmicemde onuda yaparsam artık kafayı yiğcem bırakıcam oluruna yavaş yavaş birden olmuyo ama napalımaynen öyle, bi yandan çalışıyorum bi yandan buraya bakıyorum, günleri geçiriyoruz işte. Ama bu ay sadece ateş ölçüyorum, bat fln saymıyorum, biraz boşverdim sanırım. Stresten uzak durmaya çalışıyorum, ne kadar becerebilirsem artık
sükur tatlım ya bildiğin gibi
biliyorum hayatım biliyorum ama artık çok stres yapmıyorum kendimle ilerleme görüyorum oluruna bırakıyorum ama bazen onun o hasreti vuruyo çok kötü bliyorum canım sen 3 tane meleğini yolladın senin daha zor rabbim sabır wersin herkezlere bizlerede inşallah
evet tatlimm yaa bu ara bende yoğundum.... Bende ozledim kuzucummmm..... Evet tatlimmm yaa grip oldum sümüklü oldum çıktım
iyi tatlimmm buyuyooo yavaş yavaş...
evet tatlimm yaa bu ara bende yoğundum.... Bende ozledim kuzucummmm..... Evet tatlimmm yaa grip oldum sümüklü oldum çıktım
canım benım 1 tanede kaybımız olsa 3 tanede kaybımız olunca acımız aynı ama kaybedınce özlem dahada cok artıyor bıde eltım yenı dogum yaptı gıdıorum mınıcık paşamız var daha da özlemım artıyor ama demekkı daha sabretmemız gerekıyor canım geç olsunda güç olmasın canım her şerde bı hayır vardır
iyi tatlimmm buyuyooo yavaş yavaş...
sagol tatlimm burnum akmioda burnum tikali bogazim acio falan sen neler yapion
benimde ablam hamile bana söyleyemediler sonradan söylediler çok ağladım hem sevinçten hem bende istiyorum diye ama nasibimizde bu warmış rabbim bizi bu yönden sınıyo demekki diyorum
devleetti dr gittim canim bebis iyi burdaki usg cihazlari net değil hic... Kan sayimi falan yapti dr... Kan hapi verdi
sagol tatlimm burnum akmioda burnum tikali bogazim acio falan sen neler yapion
tabıkıııı canımm benımm rabbım daha beter acılardan korusunn. bızım bı tanıdık. doguma bır hafta kala bebegı ölmüş ve ıkıncısıde dogduktan bır hafta ıkıncı evladınıda kaybettı canım rabbım sabır ve hayırlı saglıklı evlatlarımızı kucagımıza almayı ve ömürr boyuu bagrımıza basmayı sarılmayı nasıp etsınn rabbımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?