Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

a.s canım benim iyiyiz ne olsun hayatım günleri sayıyoruz bat günlerini sen napıyosun nasılsın

aynen öyle, bi yandan çalışıyorum bi yandan buraya bakıyorum, günleri geçiriyoruz işte. Ama bu ay sadece ateş ölçüyorum, bat fln saymıyorum, biraz boşverdim sanırım. Stresten uzak durmaya çalışıyorum, ne kadar becerebilirsem artık

heeeeee bende dıorum ff hesabını baska hesap anladım canımmmm ondan ustume alındımmm :) deryamm arkadasınn bursadamı oturuor hangı doktora gıttı arkadasın

ooooo ben yıneee hıcbıseyyy yapmıyorummmm :):):)

biliyorum hayatım biliyorum ama artık çok stres yapmıyorum kendimle ilerleme görüyorum oluruna bırakıyorum ama bazen onun o hasreti vuruyo çok kötü bliyorum canım sen 3 tane meleğini yolladın senin daha zor rabbim sabır wersin herkezlere bizlerede inşallah

ben ates hiç ölçmedim canım ölçmicemde onuda yaparsam artık kafayı yiğcem bırakıcam oluruna yavaş yavaş birden olmuyo ama napalım
sükur tatlım ya bildiğin gibi

bebişin nasıl teyzesinin kuzusu

canım benım 1 tanede kaybımız olsa 3 tanede kaybımız olunca acımız aynı ama kaybedınce özlem dahada cok artıyor bıde eltım yenı dogum yaptı gıdıorum mınıcık paşamız var daha da özlemım artıyor ama demekkı daha sabretmemız gerekıyor canım geç olsunda güç olmasın canım her şerde bı hayır vardır

benimde ablam hamile bana söyleyemediler sonradan söylediler çok ağladım hem sevinçten hem bende istiyorum diye ama nasibimizde bu warmış rabbim bizi bu yönden sınıyo demekki diyorum

benimde ablam hamile bana söyleyemediler sonradan söylediler çok ağladım hem sevinçten hem bende istiyorum diye ama nasibimizde bu warmış rabbim bizi bu yönden sınıyo demekki diyorum

tabıkıııı canımm benımm rabbım daha beter acılardan korusunn. bızım bı tanıdık. doguma bır hafta kala bebegı ölmüş ve ıkıncısıde dogduktan bır hafta ıkıncı evladınıda kaybettı canım rabbım sabır ve hayırlı saglıklı evlatlarımızı kucagımıza almayı ve ömürr boyuu bagrımıza basmayı sarılmayı nasıp etsınn rabbımm

ayy yaa amin canım aminn ne büyük bi acı o öyle ya çok kötü rabbim beterinden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…