Öylede bizim topjke gelen ilk ekim bilmem kac eklermisjn diyo sonra Nasılsıniz diye devam ediyo bikac saat sonra mikmikte mikmik diyo aramiza giren bozuluyor puhahah
Öylede bizim topjke gelen ilk ekim bilmem kac eklermisjn diyo sonra Nasılsıniz diye devam ediyo bikac saat sonra mikmikte mikmik diyo aramiza giren bozuluyor puhahah
bende bu haftaiçinde gitcem kontrole inşallah yaa, şu gelenler bi bitsin de bi baksın bakalım ne dicekk doktor
Eksikleri tamamla tabi :)) helal kiz sana yakışır wallaben de onu kullanıyorum canım. bugün yarın geçer herhalde. ateşli bir kutlama olur artıkın
kim başlattı bu muhabbeti ilk topiğin geçmişine gidelimmikmikçileri toplayıp gidelim buralardann
Eksikleri tamamla tabi :)) helal kiz sana yakışır walla
kim başlattı bu muhabbeti ilk topiğin geçmişine gidelimmikmikçileri toplayıp gidelim buralardann
teyzesı mink kızımı begendn mı
Benle ela sanırım( herkesjb icinde varmis patladı gitti
kızçelerrrrrrrrr günaydınnnnnn
hu huuuu komşular dilketin ,gamzeee ve diğer arkadaşlar nörüyonuz..
[sıze=3]günaydın canım hoşgeldiin
keşke biri gelse de bana kahvaltı hazırlasa diye bekliyorum ben:)) ama boşunaa
keşke biri gelse de bana kahvaltı hazırlasa diye bekliyorum ben:)) ama boşunaa
[sıze=3]
hoşbulduk cnmmmKeyifler nasıl ?
Benim kötü gibi. Dün kociş bira almış içti. Haliyle bizim mik mik işi yattı[/sıze]
:)) kimseden fayda yok sen kendin kendi zevkine göre donat masanı aç tv ni ye bi güzel keyfine bak.hasta falan değilsin umarım.valla fazlada kaçrma kilo alırsın sonra.dün canım sıkkındı çok kilo yüzünden.aslında kilom iyidir ama benim göbek aldı başını gitti.daha hamile kalmadan 6 aylık gibi(az yemeye karar verdim...
Walla ewde olacaktım şimdi gidip bi çıtır simit alırdım peynir domates, sucuk kızartırdım.. misss bide demli çayyy... ohhhh
ama burda pc başında :126::126:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?