Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Öylede bizim topjke gelen ilk ekim bilmem kac eklermisjn diyo sonra Nasılsıniz diye devam ediyo bikac saat sonra mikmikte mikmik diyo aramiza giren bozuluyor puhahah

teyzesı mink kızımı begendn mı

Öylede bizim topjke gelen ilk ekim bilmem kac eklermisjn diyo sonra Nasılsıniz diye devam ediyo bikac saat sonra mikmikte mikmik diyo aramiza giren bozuluyor puhahah

kim başlattı bu muhabbeti ilk topiğin geçmişine gidelim mikmikçileri toplayıp gidelim buralardann

kızlar şeytan kulağına kurşun mantar enfeksiyonu oluyorum ama kaşıntım olmuyo çözümü o kadar kolay ki....hemen söyleyim...elma sirkesi bu avuç alın ve taharetlenin biraz yanma olucak ama köklü çözüm yarım saat sora da duş alın hayata devam...bide hafif kaşıntı hissettiğinizde makyaj pamuğuna sıkın o kısmı silin yine bişicik yok...çok şükür benimki kaşınmıyo bittiii...

keşke biri gelse de bana kahvaltı hazırlasa diye bekliyorum ben:)) ama boşunaa

:)) kimseden fayda yok sen kendin kendi zevkine göre donat masanı aç tv ni ye bi güzel keyfine bak.hasta falan değilsin umarım.valla fazlada kaçrma kilo alırsın sonra.dün canım sıkkındı çok kilo yüzünden.aslında kilom iyidir ama benim göbek aldı başını gitti.daha hamile kalmadan 6 aylık gibi(az yemeye karar verdim...

keşke biri gelse de bana kahvaltı hazırlasa diye bekliyorum ben:)) ama boşunaa

Walla ewde olacaktım şimdi gidip bi çıtır simit alırdım peynir domates, sucuk kızartırdım.. misss bide demli çayyy... ohhhh
ama burda pc başında
:126::126:

Walla ewde olacaktım şimdi gidip bi çıtır simit alırdım peynir domates, sucuk kızartırdım.. misss bide demli çayyy... ohhhh
ama burda pc başında
:126::126:

yaa tek başına da yenmiyor ki hazırla ye topla, canım sıkılıyo benm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…