Günaydın
Kızlar ben de hamişler kervanına katıldım. Dün kan testi yaptırdım. Kesinleşti. Rabbim sonuna kadar gidebilmeyi nasip etsin inşallah. Hepinizi çok seviyorum.
eneeeeeeeee o muyduuu???vay be!!! inşallah beni de görürsün serapcımmm
yollasana testi canım bi de biz bakalım
azabım naber nasılsın???
selam dilketinim iyilik sen nasılsın?selam kızlar nasılsınız????
elaam çizgiyi silik de olsa görmüşsün inşallah bu sefer bebişin seninledir canımmm.. ne yaptın gittin mi dra??
hasretcim üzülme lütfen herşeyin çaresi var ölüm hariç. ben ne mucizelere şahit oldum inşallah sen de yaşayacaksın canımm
tebrik ederim canım yaaEvet, evet, evet. O mucize benim işteeeeee. Hiç bir zaman ümidini yitirme canım. Allah o kadar büyük ki.
hayırdır tatlım, kv ne biyopsisi oldu ki?:) elma faydalıdır ye bol bol, gerçi diyene bak ben zorlaaaa yiyorum o da eşim soyup getirmese hiç aklıma gelmiyor yemek :) kv bugün birazcık daha iyiymiş, biyopsi sonuçları yarın çıkacak.
bence üzülmen için erken elaamm ya, ya hemen kana baktır, ya da idrar için gününün geçmesini bekle. Benim bat da bile silikti çizgim, kopkoyu değildiama nerdeyse yok gbı czgı
çok şükürişte takur tukur yuvarlıyonoz bacımsen naslsınn bacımm
evet canım sabah adını sayıklayarak uyandığım kişi oydu... inşallah canım en kısa sürede sende bebişine kavuşursun...
agzımın datu hg bacım
Günaydın
Kızlar ben de hamişler kervanına katıldım. Dün kan testi yaptırdım. Kesinleşti. Rabbim sonuna kadar gidebilmeyi nasip etsin inşallah. Hepinizi çok seviyorum.
selam dilketinim iyilik sen nasılsın?
tebrik ederim canım yaa
hayırdır tatlım, kv ne biyopsisi oldu ki?
bence üzülmen için erken elaamm ya, ya hemen kana baktır, ya da idrar için gününün geçmesini bekle. Benim bat da bile silikti çizgim, kopkoyu değildi
ne yapayım bekliyom mikmike devam bideaynı ben de yuvarlanp duruyorum. neler yapıyorsun? 2.aşılamayı düşünüyor musun?
aminnn canımmm inşallahsen nasılsın? prenses nasıl???
hoşşşbuldum bacımmmm, nassın inşallah
aynı ben de yuvarlanp duruyorum. neler yapıyorsun? 2.aşılamayı düşünüyor musun?
aminnn canımmm inşallahsen nasılsın? prenses nasıl???
as hg bacımmm
ne yapayım bekliyom mikmike devam bideevt ayın 11 adetim günü adet olursam 2. günü dr gidecem 2. aşıya devam dicem inşş
bakalım ne olcakk elamda silkte olsa yakalamış 2. cizgiyi daha cok umutlandım 2. aşıyaa :18:
balummmm hgg şükür bacım sen naslsın ayy sana bişi dicemde artıkk off diyecen diye korkuyom :18:
hoşgeldin canım nasılsın???
şekerler çok özlendiniznasıl gidiyor batlar.. havvadan sonra hamişimiz oldu mu?
inşallah adet olmazsın da bebişin kendiliğinden gelir canımcımelaam da inşallah güzel haberi verir bize dediğin gibi böyle güzel haberler daha da ümitlendiriyor insanı
inşallah adet olmazsın da bebişin kendiliğinden gelir canımcımelaam da inşallah güzel haberi verir bize dediğin gibi böyle güzel haberler daha da ümitlendiriyor insanı
blmyorum esm kana gtmemı ıstemyo uzulurum dye demek kı asıllmamn 8. gunu ıgneden net ckmıs dun yaptım nrdeyse grunmuyo zrla czgı aryorumcanım ayy çokk sevindim yaa hep seni düşünüyom naptıki diyom kıss bi saglık ocagına gitsenee ayy catladım merktan vla:18::18:
tek çizgide bi umut bacım yaa ayy hadi inşşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşşşşşşş banada ümit oluyon
eneeeeeeeee o muyduuu???vay be!!! inşallah beni de görürsün serapcımmm
yollasana testi canım bi de biz bakalım
azabım naber nasılsın???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?