Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Günaydın

Kızlar ben de hamişler kervanına katıldım. Dün kan testi yaptırdım. Kesinleşti. Rabbim sonuna kadar gidebilmeyi nasip etsin inşallah. Hepinizi çok seviyorum.

eneeeeeeeee o muyduuu??? vay be!!! inşallah beni de görürsün serapcımmm

yollasana testi canım bi de biz bakalım

azabım naber nasılsın???

evet canım sabah adını sayıklayarak uyandığım kişi oydu... inşallah canım en kısa sürede sende bebişine kavuşursun...

selam dilketinim iyilik sen nasılsın?

Evet, evet, evet. O mucize benim işteeeeee. Hiç bir zaman ümidini yitirme canım. Allah o kadar büyük ki.
tebrik ederim canım yaa

:) elma faydalıdır ye bol bol, gerçi diyene bak ben zorlaaaa yiyorum o da eşim soyup getirmese hiç aklıma gelmiyor yemek :) kv bugün birazcık daha iyiymiş, biyopsi sonuçları yarın çıkacak.
hayırdır tatlım, kv ne biyopsisi oldu ki?

ama nerdeyse yok gbı czgı
bence üzülmen için erken elaamm ya, ya hemen kana baktır, ya da idrar için gününün geçmesini bekle. Benim bat da bile silikti çizgim, kopkoyu değildi

çok şükürişte takur tukur yuvarlıyonoz bacım sen naslsınn bacımm

aynı ben de yuvarlanp duruyorum. neler yapıyorsun? 2.aşılamayı düşünüyor musun?

evet canım sabah adını sayıklayarak uyandığım kişi oydu... inşallah canım en kısa sürede sende bebişine kavuşursun...

aminnn canımmm inşallah sen nasılsın? prenses nasıl???

Günaydın

Kızlar ben de hamişler kervanına katıldım. Dün kan testi yaptırdım. Kesinleşti. Rabbim sonuna kadar gidebilmeyi nasip etsin inşallah. Hepinizi çok seviyorum.

Hayirli olsnnnnn Rabbim kucagina almayi nasip etsinn. 62:6264: darisi olmayanlara insAllahhhhh

iyiyim ben de Deryacım ne olsun. değişen bişey yok sen ne yaptın? 21.günün geldi mi yoksa gelmedi mi hala test sonuçların falan??

ne yapayım bekliyom mikmike devam bide evt ayın 11 adetim günü adet olursam 2. günü dr gidecem 2. aşıya devam dicem inşş
bakalım ne olcakk elamda silkte olsa yakalamış 2. cizgiyi daha cok umutlandım 2. aşıyaa :18:
hoşşşbuldum bacımmmm, nassın inşallah

balummmm hgg şükür bacım sen naslsın ayy sana bişi dicemde artıkk off diyecen diye korkuyom :18:

çalışmaya çalışıyorum bugün midem çok kötü.. içindeki gaz kalbime vuruyor fenalardayım prensesle c.tesi ayrıntılı ultrasonda görüşeceğiz inşallah. yarında aşımız var bakalım hayırlısı ile hepsini atlatırız canım...

inşallah adet olmazsın da bebişin kendiliğinden gelir canımcım elaam da inşallah güzel haberi verir bize dediğin gibi böyle güzel haberler daha da ümitlendiriyor insanı

inşallah adet olmazsın da bebişin kendiliğinden gelir canımcım elaam da inşallah güzel haberi verir bize dediğin gibi böyle güzel haberler daha da ümitlendiriyor insanı

inşş bacım agzıl bal yesin inşşş evtt elam bna büyük ümit oluyo aynı hast aynı dr gidiyoz ayy inşş hamiştr inşşşş

blmyorum esm kana gtmemı ıstemyo uzulurum dye demek kı asıllmamn 8. gunu ıgneden net ckmıs dun yaptım nrdeyse grunmuyo zrla czgı aryorum
eneeeeeeeee o muyduuu??? vay be!!! inşallah beni de görürsün serapcımmm

yollasana testi canım bi de biz bakalım

azabım naber nasılsın???

yollıyamyorum bn esm gelınce belkı yukletrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…