Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Günaydın

Kızlar ben de hamişler kervanına katıldım. Dün kan testi yaptırdım. Kesinleşti. Rabbim sonuna kadar gidebilmeyi nasip etsin inşallah. Hepinizi çok seviyorum.

hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın innşaalllaahhh ve amin tabisi dee

haydin halayaaa

Evet, evet, evet. O mucize benim işteeeeee. Hiç bir zaman ümidini yitirme canım. Allah o kadar büyük ki.

mucizemmmmmmmm

cnm dun 2 tane test daha yaptım nrınde grunmeyecek kadar dı brınde hc cıkmadı

Allah Allah.... batın ne zamandı kuzum???

Kiziyo ama test alip geliyo gunun gelmedigi halde. Boyle gunlerdir harab ettin kendini canim
cok kotuyum aglıyorum yne olmdı galıba olsaydı kop koyu olurdu resmen testlrde czgı aryorum
hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın innşaalllaahhh ve amin tabisi dee

haydin halayaaa

mucizemmmmmmmm

Allah Allah.... batın ne zamandı kuzum???

yarın yada 30u cnm

basıma agrılar grdı valla ya

canım benim yazık canına... bak biz de aynı durumdayız ama ayakta durmalıyız. sen iyi olmazsan bebişine nasıl faydan olacak... topla kendini hadi. bir duşa gir sonra uyumaya çalış istersen. herşeyin hayırlısı... belki de bebişin seninledir bilemezsin

saol cnm destegn ıcın

elaaaam niye üzülüyosun ya benim batta silik bi çizgiydi zamanla koyulaşıyor. istersen bi kan tahlili yaptır. için rahat olur. olmasa hiç çizgi çıkmaz hem...

dilketincimmmmmmmmmmmm

iyiyim canım napim aynı bildiğin gibi yemekten geldim elma yiyorum söylemesi ayıptır sen neler yapıyorsun? kv nasıl oldu???

:) elma faydalıdır ye bol bol, gerçi diyene bak ben zorlaaaa yiyorum o da eşim soyup getirmese hiç aklıma gelmiyor yemek :) kv bugün birazcık daha iyiymiş, biyopsi sonuçları yarın çıkacak.

:) elma faydalıdır ye bol bol, gerçi diyene bak ben zorlaaaa yiyorum o da eşim soyup getirmese hiç aklıma gelmiyor yemek :) kv bugün birazcık daha iyiymiş, biyopsi sonuçları yarın çıkacak.

senin hastayken yediklerin seni bir iki ay daha götürür bence

k.v. için de hayırlı temiz sonuçlar alırsınız inşallah

elaaaam niye üzülüyosun ya benim batta silik bi çizgiydi zamanla koyulaşıyor. istersen bi kan tahlili yaptır. için rahat olur. olmasa hiç çizgi çıkmaz hem...

dilketincimmmmmmmmmmmm

ama nerdeyse yok gbı czgı

Günaydın

Kızlar ben de hamişler kervanına katıldım. Dün kan testi yaptırdım. Kesinleşti. Rabbim sonuna kadar gidebilmeyi nasip etsin inşallah. Hepinizi çok seviyorum.

canım Allah tamamına kavuştursun inşallah... sen hatırlar mısın bilmem ama ben seni bi gece rüyamda sayıklamıştım. ve rüyam eğer çıkarsa söyleyecektim o kişiyi geçen ay regl olduğunu duyduğumda üzülmüştüm. ama bu ay hamile olduğunu duymak beni çok sevindirdi.

halayımızı da çekeriz. Allah'ın izni ile...

dilketinnnn bak gördüğüm kişi blaze ashh diiiii.. :)

canım ayy çokk sevindim yaa hep seni düşünüyom naptıki diyom kıss bi saglık ocagına gitsenee ayy catladım merktan vla:18::18:
tek çizgide bi umut bacım yaa ayy hadi inşşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşşşşşşş banada ümit oluyon

Alıntı blaze ash kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Günaydın

amanınnnnnnnnnnn sendemi hamişsin oyyy gözün aydın bacımmmmmm
:119::118::119::118:

eneeeeeeeee o muyduuu??? vay be!!! inşallah beni de görürsün serapcımmm

yollasana testi canım bi de biz bakalım

azabım naber nasılsın???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…