Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hg cnmm . Blaze ash varr snraa elaam silik cizgii sonraa neziha diye bir arkadsmz var galiba biri daha vardi ama unuttum

ayyyyyyyyyyy hadi ya elamm aşılama olacaktı yarına Allahım sen ne büyüksün.. blazeye de çok sevindim maşallah maşallah hoppa o zamannnn

:26::26: canım benim bu normal bir durum mu yoksa dra falan mı gitsen? ya da sorsan? bebişimin mide bulantısı iltihap yüzündenmiş ya belki öyle bişeydir... c.tesi görüş günü he maşallah size canm

H.bulduk cnmm iyi diyelim iyi olsnn sen nasilsinnn bebekimm<3

al benden de o kadar canım... aynıyım ben de yok bi değişiklik batı bekliyorum bir umutlu bir umutsuz işte

blmyorum esm kana gtmemı ıstemyo uzulurum dye demek kı asıllmamn 8. gunu ıgneden net ckmıs dun yaptım nrdeyse grunmuyo zrla czgı aryorum

yollıyamyorum bn esm gelınce belkı yukletrm

elam böyle daha cok merk edip üzülüyosun bi git saglık ocagına kan ver bacımm :26:

Hg cnmm . Blaze ash varr snraa elaam silik cizgii sonraa neziha diye bir arkadsmz var galiba biri daha vardi ama unuttum

ayyyyyyyyyyy hadi ya elamm aşılama olacaktı yarına Allahım sen ne büyüksün.. blazeye de çok sevindim maşallah maşallah hoppa o zamannnn

ayy pardon ya aşılamalı bekliyomuşun elacım ben sandım aşılama olacak.. hadi hayırlısı inşallah çok sevindim..

Bnde yeni kurtuldum kirmizilardan bakalim cok umudum yok artik((

normal durum canım.. bebişin bizim kanımıza gönderdiği bir maddeden dolayı oluyormuş. sana şikayet ediyorum diye bi de tekme yedim iyi mi benimkisi mide bulantısı değil canım gaz sancısı gibi..

Bnde yeni kurtuldum kirmizilardan bakalim cok umudum yok artik((

hadi bakalım bu ay uğurlu gelsin canımcım inşallah hepimize

normal durum canım.. bebişin bizim kanımıza gönderdiği bir maddeden dolayı oluyormuş. sana şikayet ediyorum diye bi de tekme yedim iyi mi benimkisi mide bulantısı değil canım gaz sancısı gibi..

haha yedin tekmeyi ha fırsat buldukça yürüyüş yapmaya çalış canım...

eneeeeeeeee o muyduuu??? vay be!!! inşallah beni de görürsün serapcımmm

yollasana testi canım bi de biz bakalım

azabım naber nasılsın???

Hayirli olsnnnnn Rabbim kucagina almayi nasip etsinn. 62:6264: darisi olmayanlara insAllahhhhh

Hepinize çok teşekkür ederim kukucanlar. Umarım hepimizin gönlündeki bir an önce gerçek olur. Rabbim hiç birimizin boynunu bükük bırakmasın.

iyiyim ben de Deryacım ne olsun. değişen bişey yok sen ne yaptın? 21.günün geldi mi yoksa gelmedi mi hala test sonuçların falan??
Bende de dğişen bişey yok, zaten benim 21. gün olay oldu artık
Eski doktoruma gittim cumartesi günü, genital bölgemde nohut büyüklüğünde bişey çıkmıştı onu göstermek ve smear testi yaptırmak için. Gitmişken tahlillerimi de gösterdim, pıhtılaşma için olanları ve hormon testlerimi. Adetimin düzensizliğini anlattım fln. Ultrasonda bakınca problem yok, yumurtalarım var ve olgunlaşıyor. Ama hormon testlerine göre çatlamıyor olabilir dedi. Şimdi bekleyeceğiz, 21. gün erken olur senin için dedi. 24-25. günlerde fln bi progesteron baktır dedi. Şimdi onu bekliyorum bakalım. Bu arada çalışmalara ara vermiştim, ama bugün çok gaza getiren oldu, yine başlayabilirim her an

sor bacım sor, ateşi mi sorcan, ben baktım yapmışsın ama kesik çizgiler dünü boş geçtiğin için oldu, önemli bişi değil yani

şekerler çok özlendiniz nasıl gidiyor batlar.. havvadan sonra hamişimiz oldu mu?
denizcim selammm

Hepinize çok teşekkür ederim kukucanlar. Umarım hepimizin gönlündeki bir an önce gerçek olur. Rabbim hiç birimizin boynunu bükük bırakmasın.
Aminnnnnn

ohhh yarasın kayısı falan yenebiliyor mu hamileyken bilmiyorum ama kayısının da faydası olur canımcım

ahh canım ahhh yeniyorda ne yesen boş gelince maalesef gitmiyor.. çekmen gerekiyorsa çekeceksin..elimiz mahkum.. buna da şükür yine de beterin beteri var.. dayanacağız artık..

aminnnnnnnnnnnnnnn inşşş cümlemizin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

:26::26: sıkıntılı olmuş gerçekten. o nohut kadar olan şey neymiş canım?? dra git gel insanın siniri bozuluyor valla onun için gitmişken en iyisine gitmek lazım 24-25.gün ne zaman canım? çalışmalara da ara verme blaze ashyi görmüyor musun nasıl bir mucize nasip etti Rabbim??? o yüzden artık ben ümidimi kesmicem hiç Allahın izniyle çalışmaya tam gaz devam yani

agzımın daduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu saol bitanemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…