Hg cnmm . Blaze ash varr snraa elaam silik cizgii sonraa neziha diye bir arkadsmz var galiba biri daha vardi ama unuttum
çalışmaya çalışıyorum bugün midem çok kötü.. içindeki gaz kalbime vuruyor fenalardayımprensesle c.tesi ayrıntılı ultrasonda görüşeceğiz inşallah. yarında aşımız var bakalım hayırlısı ile hepsini atlatırız canım...
H.bulduk cnmm iyi diyelim iyi olsnn sen nasilsinnn bebekimm<3
ayyyyyyyyyyy hadi ya elamm aşılama olacaktı yarınaAllahım sen ne büyüksün.. blazeye de çok sevindim maşallah maşallah hoppa o zamannnn
blmyorum esm kana gtmemı ıstemyo uzulurum dye demek kı asıllmamn 8. gunu ıgneden net ckmıs dun yaptım nrdeyse grunmuyo zrla czgı aryorum
yollıyamyorum bn esm gelınce belkı yukletrm
Hg cnmm . Blaze ash varr snraa elaam silik cizgii sonraa neziha diye bir arkadsmz var galiba biri daha vardi ama unuttum
Silik cizgi elaamin ama bz hamile diye umit ediyorzz insAllah oledirrr
:26::26: canım benim bu normal bir durum mu yoksa dra falan mı gitsen? ya da sorsan? bebişimin mide bulantısı iltihap yüzündenmiş ya belki öyle bişeydir... c.tesi görüş günü hemaşallah size canm
al benden de o kadar canım... aynıyım ben de yok bi değişiklik batı bekliyorum bir umutlu bir umutsuz işte
:26::26: canım benim bu normal bir durum mu yoksa dra falan mı gitsen? ya da sorsan? bebişimin mide bulantısı iltihap yüzündenmiş ya belki öyle bişeydir... c.tesi görüş günü hemaşallah size canm
al benden de o kadar canım... aynıyım ben de yok bi değişiklik batı bekliyorum bir umutlu bir umutsuz işte
iyi düşünelim iyi olsun canıminşallah bebiş deciiiiiiiiiiikkkk diye gelcek.. neyse dersim var ben kaçar aeo
iyi düşünelim iyi olsun canıminşallah bebiş deciiiiiiiiiiikkkk diye gelcek.. neyse dersim var ben kaçar aeo
bende 23
Bnde yeni kurtuldum kirmizilardan bakalim cok umudum yok artik((
normal durum canım.. bebişin bizim kanımıza gönderdiği bir maddeden dolayı oluyormuş. sana şikayet ediyorum diye bi de tekme yedim iyi mibenimkisi mide bulantısı değil canım gaz sancısı gibi..
canım Allah tamamına kavuştursun inşallah... sen hatırlar mısın bilmem ama ben seni bi gece rüyamda sayıklamıştım. ve rüyam eğer çıkarsa söyleyecektim o kişiyi geçen ay regl olduğunu duyduğumda üzülmüştüm. ama bu ay hamile olduğunu duymak beni çok sevindirdi.
halayımızı da çekeriz. Allah'ın izni ile...
dilketinnnn bak gördüğüm kişi blaze ashh diiiii.. :)
Alıntı blaze ash kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Günaydın
Kızlar ben de hamişler kervanına katıldım. Dün kan testi yaptırdım. Kesinleşti. Rabbim sonuna kadar gidebilmeyi nasip etsin inşallah. Hepinizi çok seviyorum.
amanınnnnnnnnnnn sendemi hamişsin oyyy gözün aydın bacımmmmmm
:119::118::119::118:
eneeeeeeeee o muyduuu???vay be!!! inşallah beni de görürsün serapcımmm
yollasana testi canım bi de biz bakalım
azabım naber nasılsın???
selam dilketinim iyilik sen nasılsın?
tebrik ederim canım yaa
hayırdır tatlım, kv ne biyopsisi oldu ki?
bence üzülmen için erken elaamm ya, ya hemen kana baktır, ya da idrar için gününün geçmesini bekle. Benim bat da bile silikti çizgim, kopkoyu değildi
Hayirli olsnnnnn Rabbim kucagina almayi nasip etsinn.62: 62 64: darisi olmayanlara insAllahhhhh
ayyyyyyyyyyy hadi ya elamm aşılama olacaktı yarınaAllahım sen ne büyüksün.. blazeye de çok sevindim maşallah maşallah hoppa o zamannnn
hadi bakalım bu ay uğurlu gelsin canımcım inşallah hepimize
haha yedin tekmeyi hafırsat buldukça yürüyüş yapmaya çalış canım...
şimdi yaptım geldim canım.. biraz dışarı çıktım hava aldım bi de soda aldım
Bende de dğişen bişey yok, zaten benim 21. gün olay oldu artıkiyiyim ben de Deryacım ne olsun. değişen bişey yoksen ne yaptın? 21.günün geldi mi yoksa gelmedi mi hala test sonuçların falan??
sor bacım sor, ateşi mi sorcan, ben baktım yapmışsın amane yapayım bekliyom mikmike devam bideevt ayın 11 adetim günü adet olursam 2. günü dr gidecem 2. aşıya devam dicem inşş
bakalım ne olcakk elamda silkte olsa yakalamış 2. cizgiyi daha cok umutlandım 2. aşıyaa :18:
balummmm hgg şükür bacım sen naslsın ayy sana bişi dicemde artıkk off diyecen diye korkuyom :18:
denizcim selammmşekerler çok özlendiniznasıl gidiyor batlar.. havvadan sonra hamişimiz oldu mu?
AminnnnnnHepinize çok teşekkür ederim kukucanlar. Umarım hepimizin gönlündeki bir an önce gerçek olur. Rabbim hiç birimizin boynunu bükük bırakmasın.
ohhh yarasınkayısı falan yenebiliyor mu hamileyken bilmiyorum ama kayısının da faydası olur canımcım
Hepinize çok teşekkür ederim kukucanlar. Umarım hepimizin gönlündeki bir an önce gerçek olur. Rabbim hiç birimizin boynunu bükük bırakmasın.
Bende de dğişen bişey yok, zaten benim 21. gün olay oldu artık
Eski doktoruma gittim cumartesi günü, genital bölgemde nohut büyüklüğünde bişey çıkmıştı onu göstermek ve smear testi yaptırmak için. Gitmişken tahlillerimi de gösterdim, pıhtılaşma için olanları ve hormon testlerimi. Adetimin düzensizliğini anlattım fln. Ultrasonda bakınca problem yok, yumurtalarım var ve olgunlaşıyor. Ama hormon testlerine göre çatlamıyor olabilir dedi. Şimdi bekleyeceğiz, 21. gün erken olur senin için dedi. 24-25. günlerde fln bi progesteron baktır dedi. Şimdi onu bekliyorum bakalım. Bu arada çalışmalara ara vermiştim, ama bugün çok gaza getiren oldu, yine başlayabilirim her an
sor bacım sor, ateşi mi sorcan, ben baktım yapmışsın amakesik çizgiler dünü boş geçtiğin için oldu, önemli bişi değil yani
denizcim selammm
Aminnnnnn
Bende de dğişen bişey yok, zaten benim 21. gün olay oldu artık
Eski doktoruma gittim cumartesi günü, genital bölgemde nohut büyüklüğünde bişey çıkmıştı onu göstermek ve smear testi yaptırmak için. Gitmişken tahlillerimi de gösterdim, pıhtılaşma için olanları ve hormon testlerimi. Adetimin düzensizliğini anlattım fln. Ultrasonda bakınca problem yok, yumurtalarım var ve olgunlaşıyor. Ama hormon testlerine göre çatlamıyor olabilir dedi. Şimdi bekleyeceğiz, 21. gün erken olur senin için dedi. 24-25. günlerde fln bi progesteron baktır dedi. Şimdi onu bekliyorum bakalım. Bu arada çalışmalara ara vermiştim, ama bugün çok gaza getiren oldu, yine başlayabilirim her an
sor bacım sor, ateşi mi sorcan, ben baktım yapmışsın amakesik çizgiler dünü boş geçtiğin için oldu, önemli bişi değil yani
denizcim selammm
Aminnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?