Bizde iyiyiz kizlar bu ara burnum sık kanamaya basladi bi de bazi seyleri yedigimde midem kayniyo resmen,soda falan gecistiriyorum. Bunlar disinda iyiyimpitpitlara basladik artik yarin aşıya gidiyoruz. Lorena sen yaptrmistin sanirim,minikbebisim seni hatrlayamadim. :26: yaptirdin mi sen de
merhabalar kızlar ben duygu..
18 aylık bi oğlum var 2012 ağustos annesiyim bu aralar tekrar hamile kalmak ve yine anne olmak istiyorum sanki :)
kaşınıyorum heralde :)
sizler nasılsınız bi cogunuz bebek bekliyo heralde hayırlısıyla kucagınıza alın insallah dünyanın en güzel duygusu sizi bekliyo..
eh ne diyelim hakkımızda hayırlısı
benim son 2 haftada fırladı birden göbişim :)
benımde midem yanmaya başlıyo geceleri... burun kananmam ara ara devam ediyo... bizde çook ıyıyızz... aşıya gittik... daha önce olduğum ıcın bı sonrakı doz doğumdan sonra... artık... bebişimin 20. haftada kontrolü vardı... 371 gr 22 cm olmuştu oğluşum.... şimdi nasıl acaba.. özledimm... kuzumuu... haftaya salı 4 boyutlu ultrasonumuz ve şeker yüklememiz varr....
iyiyiz cnm sen nasılsın? evet cnm Doğukan Arın koymayı düşünüyorum ismini.
Bende hazirlikli olayim onumuzdeki iki hafta o zaman:)) zaten bu aydan sonra kilolar alir basini gider
Bende hazirlikli olayim onumuzdeki iki hafta o zaman:)) zaten bu aydan sonra kilolar alir basini gider
maşalahh ismiyle yaşasın inşallah güzel ve farklı bir isimmiş... o zaman bebişleri tanıştıralımm :) benımkinide babası çok istedi ismini koymayı.. evlendıgımızden berı oğlum olursa tolga adını koycam diodu allah gönlüne göre verdii... :) bende bişey demedim çok istiyor die... bizim bebişimizin adıda tolga teyzesiii... :)
Ayy masallah yaa bende iki hafta once gordum en son:) bi daha iki hafta sonra gorcem ayrintili var. Cok merak ediyorum yaa arada baska bi doktora gidip bakayim diyorumsonra tutuyorum kendimi
bi anda çıkıyo cnm, bekle bekle aniden hamişliğin fark edilecek :) benim bi anda çıktı eşim bile şaşırdı :)
ama ben yerim ya minişleri. Doğukan'ı babam koydu. o hep oğlu olunca Doğukan koymak istiyomuş ee onun da oğlu olmayınca adını bize nasip oldu :) Tolga ismini severim ya, Tolgalar sakin efendi zeki insanlar oluyo genelde, yani benim tanıdıklarım öyle :) memnun olduk teyzesi :)
benim göbüşte aldı başını gittii.... :)) daha 3 ay var son hali ne olur bilmemmm... :)
Bakalim artik gobegim firlayinca yazarim sizebi anda çıkıyo cnm, bekle bekle aniden hamişliğin fark edilecek :) benim bi anda çıktı eşim bile şaşırdı :)
ama ben yerim ya minişleri. Doğukan'ı babam koydu. o hep oğlu olunca Doğukan koymak istiyomuş ee onun da oğlu olmayınca adını bize nasip oldu :) Tolga ismini severim ya, Tolgalar sakin efendi zeki insanlar oluyo genelde, yani benim tanıdıklarım öyle :) memnun olduk teyzesi :)
bende tutuyorummm bakalım nereye kadar... bebişimi çook özlüyorum bazen çıkarıyorum ultrason resımlerıne bakıyorum.. olmadı konuşuyorum onla... tepkide veriyo bazen sıpa.. :)
Bakalim artik gobegim firlayinca yazarim sizebu arada bizim babamiz da Yavuz Selim ismine aşık oldu herhalde oyle olacak ismimiz benim oglusumla da tanisin
Hakikaten cok ozleniyo yaa bazen diyorum evde ultrason olsa da canim cektikce baksam
evet inşallah... banada söyleniş telaffuzu hoş geliyor... hayırlısı.. babasıda çook sakindirr bende öle... bakalımm görcez oğluşumuzu... :) bizde memnun olduukk... :)
ayy evett yaaa ne güzel olurduuu.... :) kızlar bebişinizin hazırlıkları ne durumda... kolayladınızmı...
ayyy inşallah çok yaramaz olmazlar. kuzenimin var 2 aylık bi bebeği, ölüyorum ya onun için, maşallahhh resmen bal, duramıyorum onu görmeden öyle çok yaramaz da değil, hep uyumak istiyo tembel tenekem :) diyorum darısı başımıza :) kilon ne durumda cnm? ben 6.5 kilo aldım şimdiden
Ben cok bisey almadim oyle dolasrken hosuma giden bisey olursa ancak oyle aldim bi kac parca zibin tulum vs. Buyuk alisverisimize erken dahasen ne yaptin neler aldin
ayy evett yaaa ne güzel olurduuu.... :) kızlar bebişinizin hazırlıkları ne durumda... kolayladınızmı...
Ben cok bisey almadim oyle dolasrken hosuma giden bisey olursa ancak oyle aldim bi kac parca zibin tulum vs. Buyuk alisverisimize erken dahasen ne yaptin neler aldin
benım başlarda kilom hızlı gittı çok şukur 2 aydr sabitim şu an... 7 kilo aldım... baya zayıftım ben.. hayatımın rekorunu kırıyorum diebilirim:)
kızlar biz biraz abarttık, kıyafetleri 60-70 parçayı geçti. her şeysini aldık. ana kucağı port bebe 3 hastane çıkışı yeni doğan tulumlar zıbın takımları 5-6 çift ayakkabı 3 havlu, 2 bornoz, port bebe takımı (ana kucağı taşıma çantası bebek çantası) bebeğin montu, alt açma minderleri falan her şey hazır. bu ay da arabasını alacaz, bi dahaki ay da beşiğini. eşim benden hevesli :) atıyorum arada fotoları 2014 annelerinin kıymetlilerini aldıkları cicilere :) eeeee niye söylemiyosun evlimutlu adını koyduğunuzu, tanıştıralım minişleri :)
kızlar biz biraz abarttık, kıyafetleri 60-70 parçayı geçti. her şeysini aldık. ana kucağı port bebe 3 hastane çıkışı yeni doğan tulumlar zıbın takımları 5-6 çift ayakkabı 3 havlu, 2 bornoz, port bebe takımı (ana kucağı taşıma çantası bebek çantası) bebeğin montu, alt açma minderleri falan her şey hazır. bu ay da arabasını alacaz, bi dahaki ay da beşiğini. eşim benden hevesli :) atıyorum arada fotoları 2014 annelerinin kıymetlilerini aldıkları cicilere :) eeeee niye söylemiyosun evlimutlu adını koyduğunuzu, tanıştıralım minişleri :)
Ohooo siz bitirmissiniz masallahhbende baya aldım yaa kolaylandı dıe bılırım... valla hemen hemen hepsını aldım geriye küvetimiz, kovamız, tasımız, bebek arabamız, nevresim takımımız, uyku setimiz bebek odamız falan kaldı... bunlarda bitince odasını süslücem oğluşumun... :) bide benim ihtiyaçlarım var onlarıda sona bıraktım artık...
benim cnm sürekli bişiler yemek istiyo hep de tatlı, hiç sevmedim bu kilo alma işini. sabitleyemiyorum da sürekli kilo alıyorum. ben de çok zayıf hamile kaldım. hedefim 13 kiloyla bitirmekti ama şimdi 17.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?