Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

benımde midem yanmaya başlıyo geceleri... burun kananmam ara ara devam ediyo... bizde çook ıyıyızz... aşıya gittik... daha önce olduğum ıcın bı sonrakı doz doğumdan sonra... artık... bebişimin 20. haftada kontrolü vardı... 371 gr 22 cm olmuştu oğluşum.... şimdi nasıl acaba.. özledimm... kuzumuu... haftaya salı 4 boyutlu ultrasonumuz ve şeker yüklememiz varr....

h.geldin. inşallah çabucak gelir senin de bebişin. amin inşallahhhhh, Allah herkese nasip etsin bu duyguyu.

Ayy masallah yaa bende iki hafta once gordum en son:) bi daha iki hafta sonra gorcem ayrintili var. Cok merak ediyorum yaa arada baska bi doktora gidip bakayim diyorum sonra tutuyorum kendimi

iyiyiz cnm sen nasılsın? evet cnm Doğukan Arın koymayı düşünüyorum ismini.

maşalahh ismiyle yaşasın inşallah güzel ve farklı bir isimmiş... o zaman bebişleri tanıştıralımm :) benımkinide babası çok istedi ismini koymayı.. evlendıgımızden berı oğlum olursa tolga adını koycam diodu allah gönlüne göre verdii... :) bende bişey demedim çok istiyor die... bizim bebişimizin adıda tolga teyzesiii... :)

Bende hazirlikli olayim onumuzdeki iki hafta o zaman:)) zaten bu aydan sonra kilolar alir basini gider

bi anda çıkıyo cnm, bekle bekle aniden hamişliğin fark edilecek :) benim bi anda çıktı eşim bile şaşırdı :)

ama ben yerim ya minişleri. Doğukan'ı babam koydu. o hep oğlu olunca Doğukan koymak istiyomuş ee onun da oğlu olmayınca adını bize nasip oldu :) Tolga ismini severim ya, Tolgalar sakin efendi zeki insanlar oluyo genelde, yani benim tanıdıklarım öyle :) memnun olduk teyzesi :)

Ayy masallah yaa bende iki hafta once gordum en son:) bi daha iki hafta sonra gorcem ayrintili var. Cok merak ediyorum yaa arada baska bi doktora gidip bakayim diyorum sonra tutuyorum kendimi

bende tutuyorummm bakalım nereye kadar... bebişimi çook özlüyorum bazen çıkarıyorum ultrason resımlerıne bakıyorum.. olmadı konuşuyorum onla... tepkide veriyo bazen sıpa.. :)

evet inşallah... banada söyleniş telaffuzu hoş geliyor... hayırlısı.. babasıda çook sakindirr bende öle... bakalımm görcez oğluşumuzu... :) bizde memnun olduukk... :)

benim göbüşte aldı başını gittii.... :)) daha 3 ay var son hali ne olur bilmemmm... :)

Bakalim artik gobegim firlayinca yazarim size bu arada bizim babamiz da Yavuz Selim ismine aşık oldu herhalde oyle olacak ismimiz benim oglusumla da tanisin
bende tutuyorummm bakalım nereye kadar... bebişimi çook özlüyorum bazen çıkarıyorum ultrason resımlerıne bakıyorum.. olmadı konuşuyorum onla... tepkide veriyo bazen sıpa.. :)

Hakikaten cok ozleniyo yaa bazen diyorum evde ultrason olsa da canim cektikce baksam

ayy evett yaaa ne güzel olurduuu.... :) kızlar bebişinizin hazırlıkları ne durumda... kolayladınızmı...

evet inşallah... banada söyleniş telaffuzu hoş geliyor... hayırlısı.. babasıda çook sakindirr bende öle... bakalımm görcez oğluşumuzu... :) bizde memnun olduukk... :)

ayyy inşallah çok yaramaz olmazlar. kuzenimin var 2 aylık bi bebeği, ölüyorum ya onun için, maşallahhh resmen bal, duramıyorum onu görmeden öyle çok yaramaz da değil, hep uyumak istiyo tembel tenekem :) diyorum darısı başımıza :) kilon ne durumda cnm? ben 6.5 kilo aldım şimdiden

ayy evett yaaa ne güzel olurduuu.... :) kızlar bebişinizin hazırlıkları ne durumda... kolayladınızmı...

Ben cok bisey almadim oyle dolasrken hosuma giden bisey olursa ancak oyle aldim bi kac parca zibin tulum vs. Buyuk alisverisimize erken daha sen ne yaptin neler aldin

benım başlarda kilom hızlı gittı çok şukur 2 aydr sabitim şu an... 7 kilo aldım... baya zayıftım ben.. hayatımın rekorunu kırıyorum diebilirim :)

Ben cok bisey almadim oyle dolasrken hosuma giden bisey olursa ancak oyle aldim bi kac parca zibin tulum vs. Buyuk alisverisimize erken daha sen ne yaptin neler aldin

kızlar biz biraz abarttık, kıyafetleri 60-70 parçayı geçti. her şeysini aldık. ana kucağı port bebe 3 hastane çıkışı yeni doğan tulumlar zıbın takımları 5-6 çift ayakkabı 3 havlu, 2 bornoz, port bebe takımı (ana kucağı taşıma çantası bebek çantası) bebeğin montu, alt açma minderleri falan her şey hazır. bu ay da arabasını alacaz, bi dahaki ay da beşiğini. eşim benden hevesli :) atıyorum arada fotoları 2014 annelerinin kıymetlilerini aldıkları cicilere :) eeeee niye söylemiyosun evlimutlu adını koyduğunuzu, tanıştıralım minişleri :)

bende baya aldım yaa kolaylandı dıe bılırım... valla hemen hemen hepsını aldım geriye küvetimiz, kovamız, tasımız, bebek arabamız, nevresim takımımız, uyku setimiz bebek odamız falan kaldı... bunlarda bitince odasını süslücem oğluşumun... :) bide benim ihtiyaçlarım var onlarıda sona bıraktım artık...

benım başlarda kilom hızlı gittı çok şukur 2 aydr sabitim şu an... 7 kilo aldım... baya zayıftım ben.. hayatımın rekorunu kırıyorum diebilirim :)

benim cnm sürekli bişiler yemek istiyo hep de tatlı, hiç sevmedim bu kilo alma işini. sabitleyemiyorum da sürekli kilo alıyorum. ben de çok zayıf hamile kaldım. hedefim 13 kiloyla bitirmekti ama şimdi 17.

oh oh maşallahhh... :) sen baya detaylı girmişinn... :) bebişimin kıyafetlerine bakıyorum diorumm ayy kuzumm bunları giycek diee... :) bizimde aşağı yukarı herseyı var sağolsun teyzesi annanesi yagdırıyoo... :) bebek arabasını ne marka düşünüyosun hangi modeli ben gçen hafta baktım beğendım bı tane....

Ohooo siz bitirmissiniz masallahh ben buyuk parcalari sona birakcam sanirim. Daha pek biseyimiz yok ortada

benim cnm sürekli bişiler yemek istiyo hep de tatlı, hiç sevmedim bu kilo alma işini. sabitleyemiyorum da sürekli kilo alıyorum. ben de çok zayıf hamile kaldım. hedefim 13 kiloyla bitirmekti ama şimdi 17.

şeker yuklemesınden tırsıyorum aşırı tatlı yemek ve kilo gebelik şekerini fıralatıyomuşş... umarım çıkmaz bende ama ben tatlıyı bıraz kestımm... bakalım ne çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…