Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canımmmmmm benimmmm hersey allahtannnn rabbim yüce rabbim peygamber efendimiz aşkına bu kez yüzünü güldürür insallahhhhhh canmmmmm

selam lilim nasılsın?

denizcim niye böyle yapıyorsun, moral bulman lazım asıl şimdi... inşallah bu sefer olacak, olumsuz düşünme lütfen

canlarım ya çok sagolun.. elbette şükrediyorum Rabbime namazlarımda hep dua ettim kabul etti şükürler olsun.. ama biliyosunuz boş gebelik var aralık ayında bide kimyasal var.. ondada böyle silik çıktı güzel bikaç gün sonra çizgi kaybolup gitti.. dua edin nolur Rabbim bu defa bana da nasip etsin saglıkla alayım kucagıma.. korkuan sevinemiyorum bile..inanmadım çünkü henüz adet gelmezse ve testler günü gününe koyulaşırsa kana gidicem bu defa..

Dualrm seninleeeee cnmmmmm insallah sıkıntılarn ardından gelen mutluluk sevinc olsun buuuu sen simdilik bekle bat günü gider kan verirsin cnmmmm benimmm

Dualrm seninleeeee cnmmmmm insallah sıkıntılarn ardından gelen mutluluk sevinc olsun buuuu sen simdilik bekle bat günü gider kan verirsin cnmmmm benimmm

sagol canım Allah razı olsun .. kayınvalidem umrede şuan adımızı kabeye yazmış dua etmiş.. Allahım kimin duasını kabul edip nasip ettiyse razı olsun ondan..

ohh ohhh ne güzel karnındada olsa evlat evlat işte insan saglıgını elini yüzünü boyunu posunu hareketlerini merak ediyor Saglıkla kucagına gelir inşallah senin fınfık kurdu

İnşallah bu sefer sağlıklı olur canım, haklısın endişelenmekte ama çok da yıpratma kendini... Benim de düşüğüm var ama yine de çift çizgiyi görsem senin kadar karamsar bi tepki vermem heralde... Yani elbet korkularım var, ama yine de o anın sevinci mutluluğu farklı olur yaaa

canımsın boş gebelik oldu üstünede kimyasal oldu.. birkez bile normal bir gebelik yaşamadım ya ondan ne bileyim gerçek gibi gelmiyor.. ben hazirandan bu yana ugraşıyorum sende hak ver bana.. iyiye yordun ama sagol inşallah iyi olur kardeşim.. darısı sana inşallah..

sagol canım Allah razı olsun .. kayınvalidem umrede şuan adımızı kabeye yazmış dua etmiş.. Allahım kimin duasını kabul edip nasip ettiyse razı olsun ondan..

İnsallahhhhh kv ninnde bizim de dualrmız kabul olurrrrrr rabbimmmmm muradındakini versijnnn canmmm yaa

RABBİM yüzünü güldürsün bacımm inşş hadi inş güzel haberle dönersinn

cnm çok sevindim yaaaa hadi gözün aydın. kocaman kız oldu maşallahhh :) noldu detaylı usg?

nasilsinn serap ablammm oyyy kiscennn buyumus masallahhh ne guzel yaa acik görüş güzel geçmiş

evet hicranım büyüdü maşallah.. açık görüş çok güzeldi. zaten artık tekmelerimiz uykudan uyandıracak kadar kuvvetli olduğundan o kapalı görüşlerimiz bile güzel geçiyor..

cnm çok sevindim yaaaa hadi gözün aydın. kocaman kız oldu maşallahhh :) noldu detaylı usg?

detaylıya girdik canım haftasonu şükür hiçbir sorun çıkmadı. 366 grmız. boyu hakkında bilgi vermedi. sadece bacaklarımız uzun dedi :) kalbi böbrekleri vs. her şeyini gördük.. yine babamız kameraya aldı. durup durup izliyoruz:) yüzünü göstermedi. yüz görümlülüğü istiyor galiba

yüz görümlüğü mü :)))))) verirsiniz artık çocuğa bi hediye :) sevindim yaaa insanın üzerinde büyük yük oluyo detaylı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…