Canımmmmmm benimmmm hersey allahtannnn rabbim yüce rabbim peygamber efendimiz aşkına bu kez yüzünü güldürür insallahhhhhh canmmmmm
selam lilim nasılsın?
denizcim niye böyle yapıyorsun, moral bulman lazım asıl şimdi... inşallah bu sefer olacak, olumsuz düşünme lütfen
canlarım ya çok sagolun.. elbette şükrediyorum Rabbime namazlarımda hep dua ettim kabul etti şükürler olsun.. ama biliyosunuz boş gebelik var aralık ayında bide kimyasal var.. ondada böyle silik çıktı güzel bikaç gün sonra çizgi kaybolup gitti..dua edin nolur Rabbim bu defa bana da nasip etsin saglıkla alayım kucagıma.. korkuan sevinemiyorum bile..inanmadım çünkü henüz adet gelmezse ve testler günü gününe koyulaşırsa kana gidicem bu defa..
Dualrm seninleeeee cnmmmmm insallah sıkıntılarn ardından gelen mutluluk sevinc olsun buuuu sen simdilik bekle bat günü gider kan verirsin cnmmmm benimmm
günaydın canım... bizdeki gelişmeler haftasonu ayrıntılı ultrasonumuz vardı. 366 gr olmuşuz. bacaklarımız uzunmuşneden bu kadar çok tekmelediği anlaşıldı.. bizimki dar alanda çok hareketli maşallah.. bi durmadı yerinde bi ayakları altında bi eli başında bize bol bol poz verdi miniğimiz...kalbimiz ve diğer organlarımızın çalışması stabil. şuan herşey yolunda çok şükür.. sen nasılsın?
İnşallah bu sefer sağlıklı olur canım, haklısın endişelenmekte ama çok da yıpratma kendini... Benim de düşüğüm var ama yine de çift çizgiyi görsem senin kadar karamsar bi tepki vermem heralde... Yani elbet korkularım var, ama yine de o anın sevinci mutluluğu farklı olur yaaacanlarım ya çok sagolun.. elbette şükrediyorum Rabbime namazlarımda hep dua ettim kabul etti şükürler olsun.. ama biliyosunuz boş gebelik var aralık ayında bide kimyasal var.. ondada böyle silik çıktı güzel bikaç gün sonra çizgi kaybolup gitti..dua edin nolur Rabbim bu defa bana da nasip etsin saglıkla alayım kucagıma.. korkuan sevinemiyorum bile..inanmadım çünkü henüz adet gelmezse ve testler günü gününe koyulaşırsa kana gidicem bu defa..
ben de iyiyim canm, evet ben de sevindim, inşallah devamı sağlıklı bir şekilde gelirİyi cnmmm senden naberrrr denizin habrrini alınca daha bi mutlu oldummm
İnşallah bu sefer sağlıklı olur canım, haklısın endişelenmekte ama çok da yıpratma kendini... Benim de düşüğüm var ama yine de çift çizgiyi görsem senin kadar karamsar bi tepki vermem heralde... Yani elbet korkularım var, ama yine de o anın sevinci mutluluğu farklı olur yaaa
sagol canım Allah razı olsun .. kayınvalidem umrede şuan adımızı kabeye yazmış dua etmiş.. Allahım kimin duasını kabul edip nasip ettiyse razı olsun ondan..
ben de iyiyim canm, evet ben de sevindim, inşallah devamı sağlıklı bir şekilde gelir
başınız sagolsun bacımmSağol canım...
Ee günleri iyi değerlendirmek lazım
Merhaba kzlarrrr
canlarım ya çok sagolun.. elbette şükrediyorum Rabbime namazlarımda hep dua ettim kabul etti şükürler olsun.. ama biliyosunuz boş gebelik var aralık ayında bide kimyasal var.. ondada böyle silik çıktı güzel bikaç gün sonra çizgi kaybolup gitti..dua edin nolur Rabbim bu defa bana da nasip etsin saglıkla alayım kucagıma.. korkuan sevinemiyorum bile..inanmadım çünkü henüz adet gelmezse ve testler günü gününe koyulaşırsa kana gidicem bu defa..
selammmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrr nasılsınızzzzz
günaydın canım... bizdeki gelişmeler haftasonu ayrıntılı ultrasonumuz vardı. 366 gr olmuşuz. bacaklarımız uzunmuşneden bu kadar çok tekmelediği anlaşıldı.. bizimki dar alanda çok hareketli maşallah.. bi durmadı yerinde bi ayakları altında bi eli başında bize bol bol poz verdi miniğimiz...kalbimiz ve diğer organlarımızın çalışması stabil. şuan herşey yolunda çok şükür.. sen nasılsın?
Slmmm canlarimmm nasilsiniz bu ara yogundum misafir agirladim uc dort gun... Birde netimde sikinti var...
Benim bel agrim ve kasik agrim devam ediyo uyku duzenim kacti falan
Serap ablamm iyiyiz şükür bu gunumuze sen nasilsin
nasilsinn serap ablammm oyyy kiscennn buyumus masallahhh ne guzel yaa
tatlim benim kontrole bir hafta vardı ama gidemicem esimin is arkadasi yıllık izne çıkmış onun dönmesini beklicez mecburen....
nasilsinn serap ablammm oyyy kiscennn buyumus masallahhh ne guzel yaaacik görüş güzel geçmiş
cnm çok sevindim yaaaa hadi gözün aydın. kocaman kız oldu maşallahhh :) noldu detaylı usg?
evet hicranım büyüdü maşallah.. açık görüş çok güzeldi. zaten artık tekmelerimiz uykudan uyandıracak kadar kuvvetli olduğundan o kapalı görüşlerimiz bile güzel geçiyor..
detaylıya girdik canım haftasonu şükür hiçbir sorun çıkmadı. 366 grmız. boyu hakkında bilgi vermedi. sadece bacaklarımız uzun dedi :) kalbi böbrekleri vs. her şeyini gördük.. yine babamız kameraya aldı. durup durup izliyoruz:) yüzünü göstermedi. yüz görümlülüğü istiyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?