Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

yüz görümlüğü mü :)))))) verirsiniz artık çocuğa bi hediye :) sevindim yaaa insanın üzerinde büyük yük oluyo detaylı...

:))) yüzünü eskitmek istemiyor galiba.. evet canım aynen öyle rahatladık birazda olsa... senin minik ne yapıyor annesi.. tekmeler nasıl? alıştın mı?

:))) yüzünü eskitmek istemiyor galiba.. evet canım aynen öyle rahatladık birazda olsa... senin minik ne yapıyor annesi.. tekmeler nasıl? alıştın mı?

:) yerim ben o minişi. benim minik de büyüyo teyzesi. tekmelere alıştım ya acıkınca ve babası dokununca tekmeliyo :) uçuk çıktı dudağımda yaaaaaa

:) yerim ben o minişi. benim minik de büyüyo teyzesi. tekmelere alıştım ya acıkınca ve babası dokununca tekmeliyo :) uçuk çıktı dudağımda yaaaaaa

ohh maşallah ya.. kayınvaliden nasıl oldu canım? tahlil sonuçları çıktı mı önemli bir şey yoktur inşallah..

ohh maşallah ya.. kayınvaliden nasıl oldu canım? tahlil sonuçları çıktı mı önemli bir şey yoktur inşallah..

tahlil sonuçlarında bi sorun yok çok şükür...doktor kanserden şüphelenmişti. şimdi daha iyi. yaşlılık işte toparlayamadı hemen

iyidir cnm senden? nasıl geçiyo hamişlik?

meraba cnmm ıyıyız bizz oğluşun ve sen nasılsınızzz....

Bizde iyiyiz kizlar bu ara burnum sık kanamaya basladi bi de bazi seyleri yedigimde midem kayniyo resmen,soda falan gecistiriyorum. Bunlar disinda iyiyim pitpitlara basladik artik yarin aşıya gidiyoruz. Lorena sen yaptrmistin sanirim,minikbebisim seni hatrlayamadim. :26: yaptirdin mi sen de

yaptırdım cnm ben yaklaşık 2 hafta önce. benim de burnum tekrardan kanamaya başladı. ara ara oluyo.

yaptırdım cnm ben yaklaşık 2 hafta önce. benim de burnum tekrardan kanamaya başladı. ara ara oluyo.

Yaa cok agri yapti mi nasildi? Burun kanamasini da doktoruma sordum gecen gittigimde cok artarsa sıklasirsa kbb uzmanina gorun bi dedi. Bi de yuksek tansiyondan olabilirmis ama benim ondan olamaz tansiyonum hep 9 cunku
Gobekler ne alemde, yolda goren "aa hamile " diyecek kadar var mu

aşı beni çok zorlamadı, çok şükür iyiydim ateşim çıkmadı ağrım da azıcık oldu. burnum kanıyodu 14.haftada geçmişti, yine oldu geçen akşam. tansiyondan olabiliyor. çok öfkelendim o akşam (tansiyonum 9-6'dır hep benim) burnum kanadı tansiyonuma baktık 11-7. sinirlenince tansiyonum çıktı burnum kanadı demek ki. karnım belirginleşti bayağı. öyle aman aman büyük değil ama hamile olduğum anlaşılıyor.

benim tetanos aşısı hiç ağrı yapmadı şükür canım.. sadece ilk gün biraz yandı sonrasında geçti şükür.. benimde haftasonu burnum kanadı geçti o da şükür... önceden de diş etim çok kanamıştı.benimki kendini belli ediyor ben burdayım diyor ama tabii montumu çıkarmam gerek

Asıya sevindim ya bende kolayca atlatirim insallah. Burun kanamasi da sabahlari oluyor genelde nedense. Neyse artik artarsa bi giderim dr a.
Benim gobek de cikmadi daha yaa ama sanirim birden firlicak su uc dort gunde daha belirginlesti birden.

Asıya sevindim ya bende kolayca atlatirim insallah. Burun kanamasi da sabahlari oluyor genelde nedense. Neyse artik artarsa bi giderim dr a.
Benim gobek de cikmadi daha yaa ama sanirim birden firlicak su uc dort gunde daha belirginlesti birden.

benim son 2 haftada fırladı birden göbişim :)

merhabalar kızlar ben duygu..
18 aylık bi oğlum var 2012 ağustos annesiyim bu aralar tekrar hamile kalmak ve yine anne olmak istiyorum sanki :)
kaşınıyorum heralde :)
sizler nasılsınız bi cogunuz bebek bekliyo heralde hayırlısıyla kucagınıza alın insallah dünyanın en güzel duygusu sizi bekliyo..
eh ne diyelim hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…