Ohooo siz bitirmissiniz masallahhben buyuk parcalari sona birakcam sanirim. Daha pek biseyimiz yok ortada
:) olur olur canm yaa ole deme bende gözümde buyutuyodum.. nasıl bıtcek dıe.. yarıladım bıle... bebişininde olur merak etmee... bı bakmışın odası oluvermişş.. zaman çabuk geçiyor..
bende baya aldım yaa kolaylandı dıe bılırım... valla hemen hemen hepsını aldım geriye küvetimiz, kovamız, tasımız, bebek arabamız, nevresim takımımız, uyku setimiz bebek odamız falan kaldı... bunlarda bitince odasını süslücem oğluşumun... :) bide benim ihtiyaçlarım var onlarıda sona bıraktım artık...
oh oh maşallahhh... :) sen baya detaylı girmişinn... :) bebişimin kıyafetlerine bakıyorum diorumm ayy kuzumm bunları giycek diee... :) bizimde aşağı yukarı herseyı var sağolsun teyzesi annanesi yagdırıyoo... :) bebek arabasını ne marka düşünüyosun hangi modeli ben gçen hafta baktım beğendım bı tane....
Ohooo siz bitirmissiniz masallahhben buyuk parcalari sona birakcam sanirim. Daha pek biseyimiz yok ortada
şeker yuklemesınden tırsıyorum aşırı tatlı yemek ve kilo gebelik şekerini fıralatıyomuşş... umarım çıkmaz bende ama ben tatlıyı bıraz kestımm... bakalım ne çıkacak
ben de bu saydıklarını almadım henüz, kıyafet işini hallettik. eşim onlara da bak diyo ama acele etmek istemiyorum keyfini çıkara çıkara alayım diyorum :)
kanzın bi modeli var onu almak istiyoruz. eşim araştırdı en iyisi oymuş.
yavaş yavaş almak daha güzel yaaa, biz apar topar aldık keyfini çıkaramıyorum böyleeee yaa :)
ben de bi ara azaltmıştım tatlıyı ama son zamanlarda yine çok cnm çekiyo. korkma canım bişi olmaz öyle aşırı aşırı kilo almadık yani.
Olur tabi hepsi yaa yeterki saglikla gelsinler
aynen sakin sankin alalım ne aldığımızı biliriz en azından... bende kraftın begendım şu an ama değişir daha yeni bakmaya başladım... inşallah bişey olmaz canımm bakalım görcezz..
aldıklarımı 3 kapılı bi dolabım var oraya asıyorum görsen bi sevimli bi sevimliiiiii duruolar :) eşim Arının kıyafetleri benden çok diyip gülüyo
dün yazdıklarmı okuyanlar bilir.. adete 5 kala test yapmıştım silik çizgi hemen çıkmıştı.. bugün tekrarladım testi çoooooooooook hafif bir farkla yine silik çizgi..daha belirgin bir koyuluk olması gerekti dimi.. cevap verin lütfen.. dayanamadım kan verdim akşama alıcam sonucu ama çok tedirginim..
gülüm tabikide silik cıkıcak oyle hemen bir günde koyulaşmaz aaaaa sakin ol bakim yıpratma kendini ben sana ne dedim bu 3 ay içinde hamilesin Allahın izniyle diye ve bence bu ay hamilesin sabırlı ol tahlil sonucunu kacda alırsın
benim 3 gün kala oyle silikdiki komsuya sordum hatta goruyormusun diye o kadar yani ve adet gününde bilem koyu değildi değer artmasına rağmen aaaa simdi topla bakim kendini uzat bakim yanagını
canım benim öyle mi diyosun.. ne bilim Allah şahit inanamadım bi türlü.. bu arada başın sagolsun bitanem mekanı cennet olsun babanın.. hepimzin son adresi ahret..
Allah razı olsun canım benim
ve evet sakin ol inan aklımdasın havalara ucucam senden cok hemde hamileyimmmmm diye haykırdığında
değerinin dusuk çıkması lazım zira 5 gun var daha olmayacak olan adet tarihine eee ancak yanim
dün yazdıklarmı okuyanlar bilir.. adete 5 kala test yapmıştım silik çizgi hemen çıkmıştı.. bugün tekrarladım testi çoooooooooook hafif bir farkla yine silik çizgi..daha belirgin bir koyuluk olması gerekti dimi.. cevap verin lütfen.. dayanamadım kan verdim akşama alıcam sonucu ama çok tedirginim..
ben adete üç gün kala yaptmıştım çıkmamıştı çizgiden eser yoktu... ama hislerim o bebiş bu göbişte diyordu... çok şükür kızımla 17. haftamızdayız...darısı başına inşallah....amin...
inşallah canım inşallah..ben yumurtlama gününü bildigim için çıkmasaydı umutlanmazdım canım.. demekki sen geç yumurtladın o zaman.. Allahım sana bagışlasın prensesini
canımmm hamiş misinn cok cok cok coookkkk sevindim darısı bize inş.kan testini 2 güne bir tekrarla canımm gönlünü ferah tut ayrıca 1 güne cok koyulaşacağını sanmıyorum tebrik ederim inş güzel haberinin devamıda gelir :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?