Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

QUOTE=denizasker;33852114]çok şükür canım nşallah sag saglm gelr evimize yuvamıza bebişlerimiz

eşine söyledin mi yada soylicen mi yada nasıl soylicen yada nasılsın durumun nedir yada işte anlatsana yahu[[/QUOTE]

bacım ne bilim ya eşime söylemek istemiyorum kalp atışının videosuyla söylemek istedim ama bu cuma tam regli günümde memlekete gitcez kayınvaldem umreden geldi.. uzun yola gitmekten korkuyorum :18: napcam ben :18:

eşine söyledin mi yada soylicen mi yada nasıl soylicen yada nasılsın durumun nedir yada işte anlatsana yahu[

bacım ne bilim ya eşime söylemek istemiyorum kalp atışının videosuyla söylemek istedim ama bu cuma tam regli günümde memlekete gitcez kayınvaldem umreden geldi.. uzun yola gitmekten korkuyorum :18: napcam ben :18:[/QUOTE]

hmmmm karışık bir durum oldu simdi Dr.a sor yada gitme olmaz mı esin gitsin ya olsun napıcan MAZARETİN VAAAARRRRRRR HAMİLESİN SENNN

eşine söyledin mi yada soylicen mi yada nasıl soylicen yada nasılsın durumun nedir yada işte anlatsana yahu[

bacım ne bilim ya eşime söylemek istemiyorum kalp atışının videosuyla söylemek istedim ama bu cuma tam regli günümde memlekete gitcez kayınvaldem umreden geldi.. uzun yola gitmekten korkuyorum :18: napcam ben :18:[/QUOTE]

cnm bnm tebrkler darısı bze

Deniiiizzz iki gundur takip ediyorum seni,sonucu gormeden yorum yapmak istemedimm. Tebrik ederimmmmm
Cook mutlu oldum canim insallahh sonuna kadar gideriz hep birlikte,kucagimiza da alirizz

:118::118::118::118::118::124::124::124::124:

Bu arada benim de ilk degerim 27idi sanirimm

bacım ne bilim ya eşime söylemek istemiyorum kalp atışının videosuyla söylemek istedim ama bu cuma tam regli günümde memlekete gitcez kayınvaldem umreden geldi.. uzun yola gitmekten korkuyorum :18: napcam ben :18:

hmmmm karışık bir durum oldu simdi Dr.a sor yada gitme olmaz mı esin gitsin ya olsun napıcan MAZARETİN VAAAARRRRRRR HAMİLESİN SENNN[/QUOTE]

canım ya çok tedirginim bilmiyorum söylemek istemiyorum ama söylemezsem ve bişey olursa vicdan azabı olur bana Allah korusun

cnm bnm tebrkler darısı bze [/QUOTE]

inşallah elammm inşallahh canım Allahım bekletmesin çok

Deniiiizzz iki gundur takip ediyorum seni,sonucu gormeden yorum yapmak istemedimm. Tebrik ederimmmmm
Cook mutlu oldum canim insallahh sonuna kadar gideriz hep birlikte,kucagimiza da alirizz

:118::118::118::118::118::124::124::124::124:

Bu arada benim de ilk degerim 27idi sanirimm [/QUOTE]

ayy ciddi misin kuzum yumurtlamanın kaçıncı günü yaptırdın ? bu arada çok sagol inşallah bu defa Rabbim sagsaglim kucagımıza almayı nasip eder

ayy ciddi misin kuzum yumurtlamanın kaçıncı günü yaptırdın ? bu arada çok sagol inşallah bu defa Rabbim sagsaglim kucagımıza almayı nasip eder [/QUOTE]

Ay alintilar karisti gidiyo ben bebek beklemedigim icin yumurtlamayi takip etmedim canim biliyosun hemen kurtaj sonrasi olmustu. O degerden 2hafta sonra keseyi gormustuk. Darisi basinaa

ayy ciddi misin kuzum yumurtlamanın kaçıncı günü yaptırdın ? bu arada çok sagol inşallah bu defa Rabbim sagsaglim kucagımıza almayı nasip eder

Ay alintilar karisti gidiyo ben bebek beklemedigim icin yumurtlamayi takip etmedim canim biliyosun hemen kurtaj sonrasi olmustu. O degerden 2hafta sonra keseyi gormustuk. Darisi basinaa[/QUOTE]

ayyy inşallah darısı bizlere kuzucum hayırlısı bekliyorum testlerimi eklicem baksana bi

yumurtlamanın 10. 11. ve 12. günü 11.gün kana gittim 27.1 di

Eki Görüntüle 963879

Ayy benim yaptigim ilk test senin ilki gibiydi, esime gosterdigimde kurtajdan dolayi sarsildigimi dusundu ve bana psikologa gitmeyi teklif etmisti)) senin son testin gayet belli mesela benim iki gun sonra da okadar yoktu.

İnsallah bu sefer oldu canimm bak oglum da onayliyo pit pit

canıııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cok coookkk sevindimmmm tebrik ederimmmm sağlıklaa mutluluklaa bereketiyle gelsin bebişiniz hayırlı evlat olsun inş :)))))

Slmmmm kzlarr bizde ara verdik ama korunmuyoruz belki olursa die ama dün gene geldi kırmızılarrr kafamıda dagıtıyorum düsünmüyorum da ama nasip olur insallah

teyzesi kurban olsun onun pıtpıtlarına inşallah canım inşallah

canıııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cok coookkk sevindimmmm tebrik ederimmmm sağlıklaa mutluluklaa bereketiyle gelsin bebişiniz hayırlı evlat olsun inş :)))))

inşallah bacım inşallah Allahım devamını getirsin sizlerede nasip etsin en kısa zamanda inşallah

Canımmm canımmmmm coooookkkkk güzellll rabbim saglıklı kucagına almayı nasip eder insallahhhhh cook mutlu bir hamilelik gecirirsin umarm

inşallah cannım razıyım herşeyine saglıkla gelsinde o... igne oldum dün karından bayagı can yakıyo apılınca yürürken bile zonkluyo.. ama olsun deger bebişe darrısı sizlere canım birlikte bekledik burda aylarca sizlerede halay çekcez inşaaaaalllllllaaaaaaahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…