Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Merhaba canım nasılsın???
Yerim ben o tombik Arın'ı.

Onunnnn tekme atan ayaklarinu yerimmmmmm bennnnn ayyy parcalicam kendimi tatlmm yaaa doyur annesi tosuncuk olsunnnn
Merhaba canım nasıl gidiyor spor???

İyi gidiyo bebegimmmm 3 kilo vermisim 2 bucuk haftadaaaa cok mutluyum dun kırmızolarda geldi

kızlar lısteyı hep duzenlıyorum bkmk ısteyen olrsa bde bebegnze ne ısım koycaksnz soleyn yazcam mınıkbebısımı yazdım

Onunnnn tekme atan ayaklarinu yerimmmmmm bennnnn ayyy parcalicam kendimi tatlmm yaaa doyur annesi tosuncuk olsunnnn

İyi gidiyo bebegimmmm 3 kilo vermisim 2 bucuk haftadaaaa cok mutluyum dun kırmızolarda geldi

Kırmızıları takma canım artık.Hayırlısı olsun.Hem kilo veriyorsun.Biraz kilo verince gelse daha güzel olur değil mi?
Harikasın canım.3 kilo süper.Sen benden sabırlı güçlü çıktın.Sabrının mükafatını verir inşallah Allah.

Aminnnn bitanemmm yaza kadr düsünmüyorumm dedum ama insan gene ay yaklasinca acaba oldumu bilemem ne die dusunuyo iste guzel gidiyoruz allahin izniyle ideal kiloma ulasinca kendiliginden gelcek sen nasl bir yol izlemwye karar verdin

ohhh gözün aydın canım

çok teşekkür ederim cnm, darısı en tez zamanda başınıza inşallahhhhhhh....

:))) ayaklarını gördüm ayrıntılı ultrasonda içimden direkt Rabbim bu mutluluğu herkese yaşatsın geçti, gözlerim doldu. doyurduğum için ben de tombik oldum ya teyzesi :)

Merhaba canım nasılsın???
Yerim ben o tombik Arın'ı.

kuşum ben de seni merak ediyodum da denk gelemedim. sen nasılsın? napıyosun? llah nasip kısmet ederse haziranda atacam size fotolarını yeğeninizin.

Ayyy rabbimin mucizesiii yaaa bu guzl dygu dolu gunleeri yasamayi nasip eder insallah rabbim

Canlarmm minik bebisim hasretim elammm ben cıkıyorummm allaha emanet olunn

Aminnnn bitanemmm yaza kadr düsünmüyorumm dedum ama insan gene ay yaklasinca acaba oldumu bilemem ne die dusunuyo iste guzel gidiyoruz allahin izniyle ideal kiloma ulasinca kendiliginden gelcek sen nasl bir yol izlemwye karar verdin

Ben bir kaç ay bitkisel ,eşime vitamin falan deniycem.Bir de preseed jel diye birşey duydum onu deniycem.En geç yaza olmazsa tüp yolu göründü bize demektir.
Kendiliğinden gelsin bebişin inşallah canım.Zayıf çıtır annesine :)

Oyy onun fotolarını yerim ben yaaa.
Ben neyapayım canım.Artık alternatif tıp,tüp bebek topiklerinde geziyorum

Eşimle beraber 2012 de evlendik aktif olarak 3 aydır bebek istiyoruz ben 1 senedir korunmuyorum aslında çevremdeki herkes ilk yada ikinci denemede hamile kalıyor ve ne kadar sevinsemde her seferinde kendi adıma yıkılıyorum. Dua ediyorum Allahıma en yakın zamanda hayırlı zamanda eli ayağı düzgün hayırlı bir evlat için yalvarıyorum. Eşim bu konuda her ne kadar bebek istese de biraz tembel iş yoğunluğu yüzünden ne yazık ki ikimizde aynı yerde çalışıyoruz ve üşeniyor. Bende ona küsüyorum. Doğal yollarla anne olmak istiyorum ovulasyon testi aldım ve tam yarın teste başlayacağım benim durumumda olan kimse varmı çok yanlız hissediyorum kendimi en yakın arkadaşım bile hamile kaldı ki planımız beraber doğurmaktı o şimdi 7 haftasında hamileliğin bende umutsuz kaldım

Son düzenleme:
İnsallahhhhh hicc kopmadan topik kapanmadan hamis kalırım.bu gidisle zor gibi ama rabbimmm hayirli zamanda yasatsın yaza kadr ara vermeyi düsündüm ama seni görünce heveslendim cnmm yaa

inan canım bende artık sıkılmıştım mikmiklerin heyecanı kaçmıştı.. anormal anormal hallere giriyodum mik mik sonrası ayakları kaldır falan.. dedim ki ya bırak boşver bahar gelsin hava ısınsın kuş börtü böcek derken hamile kalırım ben diyordum hatta elama da öyle yazdırdım.. ama şükürki geldi.. korunma bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…