sagpol canım Allah razı olsundarısı isteyen herkese inşallah
inşallah cannım razıyım herşeyine saglıkla gelsinde o... igne oldum dün karından bayagı can yakıyo apılınca yürürken bile zonkluyo.. ama olsun deger bebişedarrısı sizlere canım birlikte bekledik burda aylarca sizlerede halay çekcez inşaaaaalllllllaaaaaaahhhhhh
selam kızlar, kimse yok yine sanırım...
merhaba cnm naber?
Cnmmmmm benimmmm npyonnn
yemek pişiriyorum cnm :) sen napıyosun?
Mutfagımı topladm oyle bos bos oturuyorummmm canm sıkılıyooo
iyiyim tatlım, sen nasılsın?merhaba cnm naber?
canımmm nasılsın?Mutfagımı topladm oyle bos bos oturuyorummmm canm sıkılıyooo
aç Müge Anlıyı izle :))) ben de erkenden uyandım evi toparladım yemeğimi de pişireyim öğleden sonra çıkarım dedim :)
iyiyim tatlım, sen nasılsın?
canımmm nasılsın?
iyiyim tatlım, sen nasılsın?
canımmm nasılsın?
Amannn oda geriyoo beni dünyada üzülcek cok sey var bide onlara üzülemiycemmarın napıyooo sen arın dedikce benimde aklımdan arel ismi geciyo
iyi nolsun cnm bildiğin gibi...
Arın büyüyo teyzesi, arada tekme atıyo, genelde çok acıkıyor :) doktor randevumuza 3 hafta var bakalım ne kadar büyümüş...
ben de iyiyim cnm, dün çok yoğundum, hiç pc bakamadım. Bugün onun acısını çıkarıyorum. Ama birazdan yine işime dönmek zorundayım:26:İyiyimmmn deryacımm sen naslsnnn napıyosun suan ben gibi bos bos oturuyormusn
Bebişin de iyidir inşallahiyi nolsun cnm bildiğin gibi...
Arın büyüyo teyzesi, arada tekme atıyo, genelde çok acıkıyor :) doktor randevumuza 3 hafta var bakalım ne kadar büyümüş...
ben de iyiyim cnm, dün çok yoğundum, hiç pc bakamadım. Bugün onun acısını çıkarıyorum. Ama birazdan yine işime dönmek zorundayım:26:
Bebişin de iyidir inşallah
ben de iyiyim cnm, dün çok yoğundum, hiç pc bakamadım. Bugün onun acısını çıkarıyorum. Ama birazdan yine işime dönmek zorundayım:26:
Bebişin de iyidir inşallah
Emine teyzesine cekcek sanırımmmm bende cok acıkiyorummm ama yemek yooookkk zayflamak varr tutuyorum kendimiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?