Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

İnsallahhhhh hicc kopmadan topik kapanmadan hamis kalırım.bu gidisle zor gibi ama rabbimmm hayirli zamanda yasatsın yaza kadr ara vermeyi düsündüm ama seni görünce heveslendim cnmm yaa

aç Müge Anlıyı izle :))) ben de erkenden uyandım evi toparladım yemeğimi de pişireyim öğleden sonra çıkarım dedim :)

Amannn oda geriyoo beni dünyada üzülcek cok sey var bide onlara üzülemiycemm arın napıyooo sen arın dedikce benimde aklımdan arel ismi geciyo

iyiyim tatlım, sen nasılsın?

canımmm nasılsın?

iyi nolsun cnm bildiğin gibi...

Amannn oda geriyoo beni dünyada üzülcek cok sey var bide onlara üzülemiycemm arın napıyooo sen arın dedikce benimde aklımdan arel ismi geciyo

Arın büyüyo teyzesi, arada tekme atıyo, genelde çok acıkıyor :) doktor randevumuza 3 hafta var bakalım ne kadar büyümüş...

Arın büyüyo teyzesi, arada tekme atıyo, genelde çok acıkıyor :) doktor randevumuza 3 hafta var bakalım ne kadar büyümüş...

Emine teyzesine cekcek sanırımmmm bende cok acıkiyorummm ama yemek yooookkk zayflamak varr tutuyorum kendimiii

İyiyimmmn deryacımm sen naslsnnn napıyosun suan ben gibi bos bos oturuyormusn
ben de iyiyim cnm, dün çok yoğundum, hiç pc bakamadım. Bugün onun acısını çıkarıyorum. Ama birazdan yine işime dönmek zorundayım:26:

Bebişin de iyidir inşallah

ben de iyiyim cnm, dün çok yoğundum, hiç pc bakamadım. Bugün onun acısını çıkarıyorum. Ama birazdan yine işime dönmek zorundayım:26:

Bebişin de iyidir inşallah

çok şükür cnm, şimdilik güzel geçiyo...ayrıntılı ultrasonumuz da yapıldı, gördüm ogluşumu...

Emine teyzesine cekcek sanırımmmm bende cok acıkiyorummm ama yemek yooookkk zayflamak varr tutuyorum kendimiii

:))) evet galiba birazcık tombik olacak, sabahları tekme atıyo hemen kalk kahvaltı yapalım diyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…