Canım tebrik ederim.İnşallah bu sefer bebişin sımsıkı tutunur sana.Kan testini tekrarla ve bizi haberdar et.Merakla bekliyoruz güzel haberlerini
inşallah canım Allah razı olsunhaber etmez miyim
canım çok tebrik ediyorum inşallah kucağına sağlıklı bir şekilde alırsın bebeğini...darısı bizlere inşallah dua et bizlere ben senin ve diğer hamişlerimiz için dua ediyorum inşallah Bi gün bizde bu kervana katılabiliriz 😊
Ayy beraber evlenmisiz beraber doguralımmmm cnmmm benimmm allahımm cabalarını karşılıksız bîrakmasınnnnBen bir kaç ay bitkisel ,eşime vitamin falan deniycem.Bir de preseed jel diye birşey duydum onu deniycem.En geç yaza olmazsa tüp yolu göründü bize demektir.
Kendiliğinden gelsin bebişin inşallah canım.Zayıf çıtır annesine :)
inan canım bende artık sıkılmıştım mikmiklerin heyecanı kaçmıştı.. anormal anormal hallere giriyodum mik mik sonrası ayakları kaldır falan.. dedim ki ya bırak boşver bahar gelsin hava ısınsın kuş börtü böcek derken hamile kalırım ben diyordum hatta elama da öyle yazdırdım..ama şükürki geldi.. korunma bencede
Ayy beraber evlenmisiz beraber doguralımmmm cnmmm benimmm allahımm cabalarını karşılıksız bîrakmasınnnn
Zamansız hesapsız kitapsız canı ne zamn istiyorsa o zmn gelsin ozmn saldık cayıra mevlam kayıra
Cok erken umutsuzluga kapilman icin ben dun hamis olduğumu öğrendim gece ve 10 ay sonunda geldi melegim Rabbim herkese nasip etsin birak bosver çevrendekileri bende oyle hesap yaptim dogurdu arkadaşlarım zamanı gelince gelefek melegin üzülmeEşimle beraber 2012 de evlendik aktif olarak 3 aydır bebek istiyoruz ben 1 senedir korunmuyorum aslında çevremdeki herkes ilk yada ikinci denemede hamile kalıyor ve ne kadar sevinsemde her seferinde kendi adıma yıkılıyorum. Dua ediyorum Allahıma en yakın zamanda hayırlı zamanda eli ayağı düzgün hayırlı bir evlat için yalvarıyorum. Eşim bu konuda her ne kadar bebek istese de biraz tembel iş yoğunluğu yüzünden ne yazık ki ikimizde aynı yerde çalışıyoruz ve üşeniyor. Bende ona küsüyorum. Doğal yollarla anne olmak istiyorum ovulasyon testi aldım ve tam yarın teste başlayacağım benim durumumda olan kimse varmı çok yanlız hissediyorum kendimi en yakın arkadaşım bile hamile kaldı ki planımız beraber doğurmaktı o şimdi 7 haftasında hamileliğin bende umutsuz kaldım
inan canım bende artık sıkılmıştım mikmiklerin heyecanı kaçmıştı.. anormal anormal hallere giriyodum mik mik sonrası ayakları kaldır falan.. dedim ki ya bırak boşver bahar gelsin hava ısınsın kuş börtü böcek derken hamile kalırım ben diyordum hatta elama da öyle yazdırdım..ama şükürki geldi.. korunma bencede
Ins canım hamissindir yüreğini ferah tutDun test yaptimm hamisimmm :)) kasimda dusuk yapmistimm 3 haftalikken.bgn 2 de doktora gdiyorum dua edinn canlarimm
Canimm sendemi dun ogrendinnnn :)
Cok erken umutsuzluga kapilman icin ben dun hamis olduğumu öğrendim gece ve 10 ay sonunda geldi melegim Rabbim herkese nasip etsin birak bosver çevrendekileri bende oyle hesap yaptim dogurdu arkadaşlarım zamanı gelince gelefek melegin üzülme
Canim hayırlı olsun saglikla al kucağına ins batlarjmiz ayniydi hep ve ayni anda hamis kaldik:)
Cok erken umutsuzluga kapilman icin ben dun hamis olduğumu öğrendim gece ve 10 ay sonunda geldi melegim Rabbim herkese nasip etsin birak bosver çevrendekileri bende oyle hesap yaptim dogurdu arkadaşlarım zamanı gelince gelefek melegin üzülme
Canim hayırlı olsun saglikla al kucağına ins batlarjmiz ayniydi hep ve ayni anda hamis kaldik:)
Ins canım hamissindir yüreğini ferah tut
Evet canim aksam 9 gibi test yaptim coft çizgi gördüm sonra kana gittim gece hamisim:)
günaydın kızlar minnoşum 16 cm ve 157 gr olmuş hepimizin minnoşlarına maşallah.... allah herkese nasip etsin inşallah....
Gamzeeeeeeeeee tebrik ederim canimmm cooook sevindimmm
:124::124::124::124::124::118::118::118:
İnsallah kucagina da alirsinnnn. Kac cikti degerin
Cnmmm cok sevindm 2014 ugurlu geldi :)) insAllah darisi bize birgun.....64:
Gamzeeeemmmmmm günaydın çok sevindim çok mutlu oldum Allah tamamına erdirsin inşallah...
değerin kaç çıktı canım? bende bgn öğrenicem değerimi.
günaydın kızlar minnoşum 16 cm ve 157 gr olmuş hepimizin minnoşlarına maşallah.... allah herkese nasip etsin inşallah....
Canlarm benim cok tesekkur ederim 47 çıktı degerim ins artar bakcaz artik Allahim herkese nasip etsjn ins bebisi olanlarda saglikla alsinlar kucaklarina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?