Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

inşallah canım Allah razı olsun haber etmez miyim

canım çok tebrik ediyorum inşallah kucağına sağlıklı bir şekilde alırsın bebeğini...darısı bizlere inşallah dua et bizlere ben senin ve diğer hamişlerimiz için dua ediyorum inşallah Bi gün bizde bu kervana katılabiliriz 😊

inşallah canım inşallahh kendime dua ederken hep birlikte dua ettim şimdide kendime şükrederken size yine dua ederim

Ayy beraber evlenmisiz beraber doguralımmmm cnmmm benimmm allahımm cabalarını karşılıksız bîrakmasınnnn

Zamansız hesapsız kitapsız canı ne zamn istiyorsa o zmn gelsin ozmn saldık cayıra mevlam kayıra

Amin canım tez zamanda inşallah.Benimle aynı gün evlenen arkadaşımın oğluşu oldu.Maşallah çok tatlı...

Cok erken umutsuzluga kapilman icin ben dun hamis olduğumu öğrendim gece ve 10 ay sonunda geldi melegim Rabbim herkese nasip etsin birak bosver çevrendekileri bende oyle hesap yaptim dogurdu arkadaşlarım zamanı gelince gelefek melegin üzülme

Canim hayırlı olsun saglikla al kucağına ins batlarjmiz ayniydi hep ve ayni anda hamis kaldik:)

Dun test yaptimm hamisimmm :)) kasimda dusuk yapmistimm 3 haftalikken.bgn 2 de doktora gdiyorum dua edinn canlarimm

Gamzeeeeeeeeee tebrik ederim canimmm cooook sevindimmm

:124::124::124::124::124::118::118::118:

İnsallah kucagina da alirsinnnn. Kac cikti degerin

Cnmmm cok sevindm 2014 ugurlu geldi :)) insAllah darisi bize birgun..... 64:

Gamzeeeemmmmmm günaydın çok sevindim çok mutlu oldum Allah tamamına erdirsin inşallah...

günaydın kızlar minnoşum 16 cm ve 157 gr olmuş hepimizin minnoşlarına maşallah.... allah herkese nasip etsin inşallah....

Gamzeeeeeeeeee tebrik ederim canimmm cooook sevindimmm

:124::124::124::124::124::118::118::118:

İnsallah kucagina da alirsinnnn. Kac cikti degerin

Cnmmm cok sevindm 2014 ugurlu geldi :)) insAllah darisi bize birgun..... 64:

Gamzeeeemmmmmm günaydın çok sevindim çok mutlu oldum Allah tamamına erdirsin inşallah...

değerin kaç çıktı canım? bende bgn öğrenicem değerimi.

Canlarm benim cok tesekkur ederim 47 çıktı degerim ins artar bakcaz artik Allahim herkese nasip etsjn ins bebisi olanlarda saglikla alsinlar kucaklarina

Canlarm benim cok tesekkur ederim 47 çıktı degerim ins artar bakcaz artik Allahim herkese nasip etsjn ins bebisi olanlarda saglikla alsinlar kucaklarina

inşallah katlanarak artar canım... sonra keseyi, kendisini, pıtpıtları görürüz yine hep beraber seviniriz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…