Aminnn canim aminn allah herkesr bu duyguyu yasatsin ins bu duyguyu yasayanlards saglikls alsinlar kucaklarına Allah dileyen isteyen herkese nasop etsin tez zamanda
Tamam canim edicem sende dua ederken peygamber Efendimiz araciligiyla Rabbim senden istiyorum de ben bu ay boyle yaptim duami allah sana heyecandan uyuyamayacsgin mutlu haberi bu ay versin ins sende öğrendiğin gun uyuyama.emi
bna da dua et dua kapilarin aciktir simdi senin
günaydın arkadaşlar dün kan tahlili verdim ve 253,9 çıktı bebeğim kaç haftalık bir bilgisi olan var mı acaba
Tamam canim edicem sende dua ederken peygamber Efendimiz araciligiyla Rabbim senden istiyorum de ben bu ay boyle yaptim duami allah sana heyecandan uyuyamayacsgin mutlu haberi bu ay versin ins sende öğrendiğin gun uyuyama.emi
Batin nezaman
eVET sanki senelerdir bekliyormuşum gibi geliyor resmen gamzem... yeni umutlarım da var elbet ama eskiyi de aklımdan atamıyorum hiç, eğer yaşasaydı bebeğim şimdi doğumuna 1 ay kalmış olacaktı diyorum... ama herşeyde bir hayır vardır. Rabbim en hayırlı zamanda versin evlatlarımızı inşallahYemin ederim okadsr yürekten istiorumko sizlerinde hamis olmasini gercekten cok güzel dun saatlerce agladim kocamin kollarinda sonra kalkyim namazimi kildim dua ettjm herkese allahım aratmasin ins ben bu ay doktora gitmeyi planliyodum jic istemedim gitmek mutsuz olcakdim ve erteliyodum ins seninde oyle olur asilama olmadan gelir minikin
Bitcek hepsi inanin bana allah duyuyo bizi icindeyken o durumun cok uzak geliyo hic olmayacakmis gibi geliyo ama öyle degilmia zamani varmis herseyin Allahim bebisle sinamason kimseyi
psikommmm nerdesin kuzum sennnn?Canımın içi bebeğimmmmm bitanemmmmmmmm....
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.... Çok çok tebrik ederim eşini ve seni...
selam cnm, gözün aydın, inşallah sonuçlar da güzel çıkarkızlar nasılsınız bu arada giremiyorum epeyidir misafirlerim var.Ben iyiyim salı günü kont. gittik,çok şükür herşey yolunda ve doktor büyük ihtimal erkek dedi çok sevindim,tabi önce hayırlısı.İkili test için kan verdik,haftaya sonuçları alacağız.
günaydın, hayırlı cumalar cnmgünaydın kızlar....
cumanın rahmeti bereketi üzerimizde olsun...rabbim tüm dualarımızı kabul etsin... kimin ne muradı varsa versin... hepimize nurtopu gibi sağlıklı bebişler kucağımıza almayı nasip etsin...aminnnn.....
günaydın cnmherkese günaydın geçmişi okudum ve 3 hamilemiz var Masallah
hepinizi tebrik ediyorum vee sağlıkla kucağınıza alın İnsallah diyorum
tombik deniz ve gamze opuyorum sizleri tazecik anneler
günaydın arkadaşlar dün kan tahlili verdim ve 253,9 çıktı bebeğim kaç haftalık bir bilgisi olan var mı acaba
4 haftalik bebisin canim degerin cok ii cikmis zaten haftata pazartesi salida keseni görebilirsin ultrasondan
4 haftalik bebisin canim degerin cok ii cikmis zaten haftata pazartesi salida keseni görebilirsin ultrasondan
Günaydın cnm, hayırlı cumalarGönüller duada birleşince Cumalar güzelleşir...Herkese hayırlı cumalar Rabbim c.c. gönlünüzden gecen ne varsa bu güzel günde kabul etsin inş :)))))
Günaydın cnm, hayırlı cumalar
deniz merhaba varmı bi gelişme tekrarlıyormusun test ne durumdasın geçmişi okuyamadım hiç...
tekrarladım canım dün akşam aldım sonucu 97.46 olmuşçok şükür eşimede söyledim öyle olunca
Cok sevndim cnm senin adina sagliklla ins
HAYIRLI CUMALAR TATLIMSlm canlarim hayirli cumalar Rabbim bu mubarek gunun serefine dualarimizi kabul eylesin amin.
DENİZZZZZ topikler arasında peşinden koşuyorum senin, yakaladım nihayettekrarladım canım dün akşam aldım sonucu 97.46 olmuşçok şükür eşimede söyledim öyle olunca
HAYIRLI CUMALAR TATLIM
DENİZZZZZ topikler arasında peşinden koşuyorum senin, yakaladım nihayetayyy çok heyecanlııı, naptı eşinn, nasıl tepki verdi?
Sagol cnmmHAYIRLI CUMALAR TATLIM
DENİZZZZZ topikler arasında peşinden koşuyorum senin, yakaladım nihayetayyy çok heyecanlııı, naptı eşinn, nasıl tepki verdi?
Amin canim allah kabul etsin dualarimizi insGönüller duada birleşince Cumalar güzelleşir...Herkese hayırlı cumalar Rabbim c.c. gönlünüzden gecen ne varsa bu güzel günde kabul etsin inş :)))))
Ins canimm aminnnçok teşekkür ederim inş. allahım sağsalim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin amin :)
Aslinda 5hftalik degil 4.haftada olmasi lazim kuzucum tez vakitte sanada nasip olsun ins aminn ins sira saglikla kucaga almakfagünaydın güzel tatlı hemşo anneşimiz :))) bebişinin kalbi oluşuyormuşTakvimin cok yakışmış Allah c.c. sağlıklı sıhhatli kucağına almayı da nasip etsin bebişimmm :)))))))
inşallah canım darısı hemencecik sana da olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?