Elaaaam selam canım, ne zamandır merak ediyorum da sormaya fırsat olmadı. Bazı arkadaşları (beni de) listeden silmişsin. Anlam vemedim, akıl yürütmektense sorayım dedim.
Bizi neden sildin acaba?
Cok erken umutsuzluga kapilman icin ben dun hamis olduğumu öğrendim gece ve 10 ay sonunda geldi melegim Rabbim herkese nasip etsin birak bosver çevrendekileri bende oyle hesap yaptim dogurdu arkadaşlarım zamanı gelince gelefek melegin üzülme
Canim hayırlı olsun saglikla al kucağına ins batlarjmiz ayniydi hep ve ayni anda hamis kaldik:)
Kuzum tebrik ederim. Allahın sonuna erdirsin hepimizi. Cok bekledik ama sonu güzel olacak ınşallah. Aramızda da 10 gun var ya süper olcak peş peşe.
Canımın içi bebeğimmmmm bitanemmmmmmmm....
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.... Çok çok tebrik ederim eşini ve seni...
çok sevindim kuşum yaaa, zaten biliyosun duygularımı burda anlatmim bi daha :) kucağına da almayı nasip etsin Rabbim...
Cok erken umutsuzluga kapilman icin ben dun hamis olduğumu öğrendim gece ve 10 ay sonunda geldi melegim Rabbim herkese nasip etsin birak bosver çevrendekileri bende oyle hesap yaptim dogurdu arkadaşlarım zamanı gelince gelefek melegin üzülme
Canim hayırlı olsun saglikla al kucağına ins batlarjmiz ayniydi hep ve ayni anda hamis kaldik:)
Görünüyo mu ben olmamistir diye cok önemsemedim:)) ne yazio aminn canim ins
Slmmmm kzlarr bizde ara verdik ama korunmuyoruz belki olursa die ama dün gene geldi kırmızılarrr kafamıda dagıtıyorum düsünmüyorum da ama nasip olur insallah
bende eskilerdenim ama bu topik ilk açıldığında bende vardım az kişi kaldık inşallah darısı başımızaLilimmm nasilsin btanem deniz de hamis kalmis eskilerden bi ikimiz bide elaam kaldi hamis kalmayan benimde kirmizilar geldi dun dr a gitmiyoruz gene esim istemiyo gitmemi umudum kalmadi artik ...
Deniz ve ve tombik ikinizi de tebrik ederim çok sevindim.... Allah tamamına erdirsin ve sağlıkla kucağınıza alın inşallah...
Evet birlikte başladık uzun zmaan oldu aminn canim en onemlisi o artik saglikla kucaklarimoza alalim hayirli evlat olsun ve uzun ömürlü olsun ins evlatlarimiz Allahim bu duygudan kimseyi mahrim etmesinGamzecim çok tebrik ederim,çok sevindim,hele böyle yola beraber çıkığımız arkadaşlardan güzel haberler geldikçe daha da seviniyorum.Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin.
Canımın ici topragımmmmm allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin insallahhh coook sevindimm darısı basımaa allahm cok guzel
bende eskilerdenim ama bu topik ilk açıldığında bende vardım az kişi kaldık inşallah darısı başımıza
canım inan bu lafı en çok ben ediyodum son zamanlardaben ilk açıldıgında geldim çok az kişi kaldık temel taşıyız falan diyordum ama şükür ki oldu.. senin halayını çekicez inşallah yeterki inan
tebrk ederim cnm allh kucagina almyi nasip etsin. allh herkese yasatsin o dygulariSoyle anlatayim gecen ayda cift cizgim vardi supriz yapcakdim sozde kana gittim negatif ti cok üzüldüm bu sefer de supriz yapcakdim ama ilk testi yaptigimda cok silikti emin olamadim inananamadim yani sordum ona oda var dedi birlikte kana gittik :) supriz olmadi yani yapamadım tepki vermedi ilk oda gecen ay gibi sandi sonra sonuc iicim araim pozitif dedm tabi sarildi falan ama cok donjkru annemle kardesim vardi onlar gidince sarildi optu sabah erkenden uyanmis karnimi opuyo inanilmaz güzel bisi kav defa aradi bebisimiz nasil diye bugün oda inanamiyo hala babamo oluyorum diyo Allahim herkese yasatsin ins
tebrk ederim cnm allh kucagina almyi nasip etsin. allh herkese yasatsin o dygulari
Aminnn canim aminn allah herkesr bu duyguyu yasatsin ins bu duyguyu yasayanlards saglikls alsinlar kucaklarına Allah dileyen isteyen herkese nasop etsin tez zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?