Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Elaaaam selam canım, ne zamandır merak ediyorum da sormaya fırsat olmadı. Bazı arkadaşları (beni de) listeden silmişsin. Anlam vemedim, akıl yürütmektense sorayım dedim.

Bizi neden sildin acaba?

Bende aynı şeyi soracaktım ama çok uzun zamandır giremedim topiğe bir kez gelip ya da 1 hafta takılıp gidenlerin bile adı var bir çok arkadaşın ve benim adım yok ben batım belli değil diye yazmıştım ama keşke adımız kalsaydı...

Canımın içi bebeğimmmmm bitanemmmmmmmm....
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.... Çok çok tebrik ederim eşini ve seni...

Deniz ve ve tombik ikinizi de tebrik ederim çok sevindim.... Allah tamamına erdirsin ve sağlıkla kucağınıza alın inşallah...

çok sevindim kuşum yaaa, zaten biliyosun duygularımı burda anlatmim bi daha :) kucağına da almayı nasip etsin Rabbim...

Kuzum tebrik ederim. Allahın sonuna erdirsin hepimizi. Cok bekledik ama sonu güzel olacak ınşallah. Aramızda da 10 gun var ya süper olcak peş peşe.

Canımın içi bebeğimmmmm bitanemmmmmmmm....
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.... Çok çok tebrik ederim eşini ve seni...

çok sevindim kuşum yaaa, zaten biliyosun duygularımı burda anlatmim bi daha :) kucağına da almayı nasip etsin Rabbim...

Canlarim benim okadar destek oldunuzki bana gecen sure icinde Allah tuttuğunuzu altın etsin dilediğinizi gönlünüze versin ins cpk tesk ederim sedam en kisa surede sendende gelecek güzel haber sizi cok seviyorum iiki varsiniz iki bu topik varki sizleri tanidim teşekkür ederim hersey icin

Gamzecim çok tebrik ederim,çok sevindim,hele böyle yola beraber çıkığımız arkadaşlardan güzel haberler geldikçe daha da seviniyorum.Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin.

kızlar nasılsınız bu arada giremiyorum epeyidir misafirlerim var.Ben iyiyim salı günü kont. gittik,çok şükür herşey yolunda ve doktor büyük ihtimal erkek dedi çok sevindim,tabi önce hayırlısı.İkili test için kan verdik,haftaya sonuçları alacağız.

Slmmmm kzlarr bizde ara verdik ama korunmuyoruz belki olursa die ama dün gene geldi kırmızılarrr kafamıda dagıtıyorum düsünmüyorum da ama nasip olur insallah

Lilimmm nasilsin btanem deniz de hamis kalmis eskilerden bi ikimiz bide elaam kaldi hamis kalmayan benimde kirmizilar geldi dun dr a gitmiyoruz gene esim istemiyo gitmemi umudum kalmadi artik ...

Lilimmm nasilsin btanem deniz de hamis kalmis eskilerden bi ikimiz bide elaam kaldi hamis kalmayan benimde kirmizilar geldi dun dr a gitmiyoruz gene esim istemiyo gitmemi umudum kalmadi artik ...
bende eskilerdenim ama bu topik ilk açıldığında bende vardım az kişi kaldık inşallah darısı başımıza

Gamzecim çok tebrik ederim,çok sevindim,hele böyle yola beraber çıkığımız arkadaşlardan güzel haberler geldikçe daha da seviniyorum.Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin.
Evet birlikte başladık uzun zmaan oldu aminn canim en onemlisi o artik saglikla kucaklarimoza alalim hayirli evlat olsun ve uzun ömürlü olsun ins evlatlarimiz Allahim bu duygudan kimseyi mahrim etmesin
Canımın ici topragımmmmm allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin insallahhh coook sevindimm darısı basımaa allahm cok guzel

Aminn topragim evet darisi sana ins en yakin zamanda senle olacak minigin her gun bi adim daha yaklaşıyorsun :) canim tez vakitte Allahim sanada ve tum bekleyen arkadaslarimsda nasip etsin ins

bende eskilerdenim ama bu topik ilk açıldığında bende vardım az kişi kaldık inşallah darısı başımıza

canım inan bu lafı en çok ben ediyodum son zamanlarda ben ilk açıldıgında geldim çok az kişi kaldık temel taşıyız falan diyordum ama şükür ki oldu.. senin halayını çekicez inşallah yeterki inan

inanıyorum canım inşallah inşallah yakın zamanda haber verebilirim 😊

günaydın kızlar....
cumanın rahmeti bereketi üzerimizde olsun...rabbim tüm dualarımızı kabul etsin... kimin ne muradı varsa versin... hepimize nurtopu gibi sağlıklı bebişler kucağımıza almayı nasip etsin...aminnnn.....

tebrk ederim cnm allh kucagina almyi nasip etsin. allh herkese yasatsin o dygulari

deniz merhaba varmı bi gelişme tekrarlıyormusun test ne durumdasın geçmişi okuyamadım hiç...

herkese günaydın geçmişi okudum ve 3 hamilemiz var Masallah
hepinizi tebrik ediyorum vee sağlıkla kucağınıza alın İnsallah diyorum
tombik deniz ve gamze opuyorum sizleri tazecik anneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…