eVET sanki senelerdir bekliyormuşum gibi geliyor resmen gamzem... yeni umutlarım da var elbet ama eskiyi de aklımdan atamıyorum hiç, eğer yaşasaydı bebeğim şimdi doğumuna 1 ay kalmış olacaktı diyorum... ama herşeyde bir hayır vardır. Rabbim en hayırlı zamanda versin evlatlarımızı inşallah
psikommmm nerdesin kuzum sennnn?
selam cnm, gözün aydın, inşallah sonuçlar da güzel çıkar
günaydın, hayırlı cumalar cnm
Aminnnn
günaydın cnm
bence daha 4 haftalık canım , hayırlı olsun
hayırlı cumalar kızlar Allah herkesin dualarını kabul etsin inşallah topikte hamiş haberleri çoğaldu maşallah hamiş olduğunu öğrenen arkadaşlarım hepinizi tek tek kutluyorum Allah tamamına erdirsin kızlarrrrrrrr Allah kimseye aratmasın inşallah sırayla doğuralım kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
geçen hafta kötüydüm ama bu hafta şüküler olsun ki iyim haftasonu açık görüş günümüz vardı. gittik gördük prensesi... 366 gr olmuşuz ve bacaklarımız uzunmuş..anne baba uzun olunca kızımızda uzun olacak galiba...
havvacım gözünaydın Allah tamamına erdirsin. sırayla deniz, gamze ve tombik yeni hamişlerimiz arasında....
çok şükür bitti seninki, bizim de biter inşallahAğzın bal yesin e mi senin, Allah uzun ömürler versin bebişine
Dünyanın en güzel duygusu bu hamilelik, en güzel günlerin şimdi doya doya yaşa gamzemmm, fazlasıyla hakettin sen bu mutluluğu
inşallah dilketinim, acele etmemiz lazım
bugün progesterona gidiyorum ben de, dua edin de yüksek çıksın inşallah:26:
Haftaya da beta hcg yüksek çıksın inşallahhh
canımm, nasılsınnnn?
eski topik anam nasılsın bacım?
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 14-10-2014Amin canim allah kabul etsin dualarimizi ins
Ins canimm aminnn
Aslinda 5hftalik degil 4.haftada olmasi lazim kuzucum tez vakitte sanada nasip olsun ins aminn ins sira saglikla kucaga almakfa
Günaydın kuşummmmmmmmmmmm
ayagımı sürüdüm sanırım canımşaka bi yana Rabbim şimdi nasip edecekmiş demekki
Küçücuk yahu Allahm seninde minicik olsun hemencik insoh maşallah ikinize deuzun boylu manken gibi olsun inşallah prenses
Deryacım testinin sonucunu aldın mı? inşallah yüksek çıkmıştır canım. hemen peşinden de bebeiş gelsin inşallah
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 14-10-2014Hamileliğimin 5. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 249 gün kaldı.
Hücrelerin en üst tabakası (ektoderm) sıkışarak notokord denilen bir oluk, boşluk oluşturur. Bebeğin omurgası, bel omurgası kemikleri ve bu kemikler arasındaki disk dokuları burada oluşur. Bebeğin sinir sistemi tüpleri ve kalbi oluşmaya başlar. Ayrıca kan dolaşımı bu günlerde başlar. Bebeğinizin boyu yaklaşık 0,4 mm dir.
günaydın canımmmmm
selam herkeseeeeyeni hamişler gamze ve deniz allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. özellikle denizcim senin adına çok sevindim çünkü hayal kırıklığını çok iyi hatırlıyorum rabbim bebeğine uzun ömürler versin inşallah. biz de dün doktordaydık 2li testimizi yaptırdık herşey çok iyi maşallah Eki Görüntüle 966769 Eki Görüntüle 966770 bu da bebişimin son resimleri maşallah
sağol canım büyüyor bezelyeler anlamıyorsun vallahiKüçücuk yahu Allahm seninde minicik olsun hemencik ins
Tsk ederim :) Allahjm senin bebeginide saglikla kucagina almayi nasip etsin baya büyümüş masallah
ayyyy ne güzelllllayyy kuzum napsın deli oldu çok sevindi videoyu eklemek istedim ama olayın akışında birazcık öpüş kokuş oldugu içinonuda ekleyemiyorum ama çok güzeldi sürekli yat diyo ignemi yapmama yardım etti.. annesinin oraya gidecekti umreye hemen iptal etti.. ki normalde ölüyorum desem iptal etmezdi öyle işte darısı sizlere canlarım benim
aminnn gamzemmm aminnn, Allah'ım kucaklarımızı doldursun inşallahCanim zor zamanlardan gectik geçiyoruz Allahim alamayacağı evlat nasip etsin die dua ediyorum hep carligini hissettigin andan itibaren bisi olmasindan korkuyor insan onun icinde deryam Allahim sanada almayacagi evlat nasip etsin en yakin sürede :))
Aminnnn, hayırlı cumalar tatlımhayırlı cumalar kızlar Allah herkesin dualarını kabul etsin inşallah topikte hamiş haberleri çoğaldu maşallah hamiş olduğunu öğrenen arkadaşlarım hepinizi tek tek kutluyorum Allah tamamına erdirsin kızlarrrrrrrr Allah kimseye aratmasın inşallah sırayla doğuralım kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Kuzuuumm aldım aldım, daha dün gece öğrendim sonucu, yüksek çıktı, çatlamış yani yumurtamoh maşallah ikinize deuzun boylu manken gibi olsun inşallah prenses
Deryacım testinin sonucunu aldın mı? inşallah yüksek çıkmıştır canım. hemen peşinden de bebeiş gelsin inşallah
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 14-10-2014Hamileliğimin 5. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 249 gün kaldı.
Hücrelerin en üst tabakası (ektoderm) sıkışarak notokord denilen bir oluk, boşluk oluşturur. Bebeğin omurgası, bel omurgası kemikleri ve bu kemikler arasındaki disk dokuları burada oluşur. Bebeğin sinir sistemi tüpleri ve kalbi oluşmaya başlar. Ayrıca kan dolaşımı bu günlerde başlar. Bebeğinizin boyu yaklaşık 0,4 mm dir.
günaydın canımmmmm
oyyy maşallahhhh size yaaaaselam herkeseeeeyeni hamişler gamze ve deniz allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. özellikle denizcim senin adına çok sevindim çünkü hayal kırıklığını çok iyi hatırlıyorum rabbim bebeğine uzun ömürler versin inşallah. biz de dün doktordaydık 2li testimizi yaptırdık herşey çok iyi maşallah Eki Görüntüle 966769 Eki Görüntüle 966770 bu da bebişimin son resimleri maşallah
bende eskilerdenim ama bu topik ilk açıldığında bende vardım az kişi kaldık inşallah darısı başımıza
ayyyy ne güzelllllçok sevindim yaa, inşallah Allahım sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri de göstersin bak dedim ben sana dediklerine pişman olacak enişte diye
aminnn gamzemmm aminnn, Allah'ım kucaklarımızı doldursun inşallah
Aminnnn, hayırlı cumalar tatlım
Kuzuuumm aldım aldım, daha dün gece öğrendim sonucu, yüksek çıktı, çatlamış yani yumurtaminşallah bebişim de gelir
oyyy maşallahhhh size yaaaa
selam herkeseeeeyeni hamişler gamze ve deniz allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. özellikle denizcim senin adına çok sevindim çünkü hayal kırıklığını çok iyi hatırlıyorum rabbim bebeğine uzun ömürler versin inşallah. biz de dün doktordaydık 2li testimizi yaptırdık herşey çok iyi maşallah Eki Görüntüle 966769 Eki Görüntüle 966770 bu da bebişimin son resimleri maşallah
Tamam canim edicem sende dua ederken peygamber Efendimiz araciligiyla Rabbim senden istiyorum de ben bu ay boyle yaptim duami allah sana heyecandan uyuyamayacsgin mutlu haberi bu ay versin ins sende öğrendiğin gun uyuyama.emi
Batin nezaman
senin minnak muhtemel ekim ondrtte gelcekmis bnm dogum gunumde
inşallah tatlım, sen napıyorsun? iş durumları ne alemde? işyeri taşınacaktı flnhadi bakalım inşallah gelsinn artıkk
:)ins allah ogunleri gosterir hepimixr saglikla kucagimiza aldığımızı
inşallah tatlım, sen napıyorsun? iş durumları ne alemde? işyeri taşınacaktı fln
Kizlar regli 1 gun gecti .kan tahlili 153.2 cikti.normalmii sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?