Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canim zor zamanlardan gectik geçiyoruz Allahim alamayacağı evlat nasip etsin die dua ediyorum hep carligini hissettigin andan itibaren bisi olmasindan korkuyor insan onun icinde deryam Allahim sanada almayacagi evlat nasip etsin en yakin sürede :))

hayırlı cumalar kızlar Allah herkesin dualarını kabul etsin inşallah topikte hamiş haberleri çoğaldu maşallah hamiş olduğunu öğrenen arkadaşlarım hepinizi tek tek kutluyorum Allah tamamına erdirsin kızlarrrrrrrr Allah kimseye aratmasın inşallah sırayla doğuralım kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

ayagımı sürüdüm sanırım canım şaka bi yana Rabbim şimdi nasip edecekmiş demekki

oh maşallah ikinize de uzun boylu manken gibi olsun inşallah prenses

Deryacım testinin sonucunu aldın mı? inşallah yüksek çıkmıştır canım. hemen peşinden de bebeiş gelsin inşallah

Amin canim allah kabul etsin dualarimizi ins

Ins canimm aminnn

Aslinda 5hftalik degil 4.haftada olmasi lazim kuzucum tez vakitte sanada nasip olsun ins aminn ins sira saglikla kucaga almakfa
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 14-10-2014 Hamileliğimin 5. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 249 gün kaldı.

Hücrelerin en üst tabakası (ektoderm) sıkışarak notokord denilen bir oluk, boşluk oluşturur. Bebeğin omurgası, bel omurgası kemikleri ve bu kemikler arasındaki disk dokuları burada oluşur. Bebeğin sinir sistemi tüpleri ve kalbi oluşmaya başlar. Ayrıca kan dolaşımı bu günlerde başlar. Bebeğinizin boyu yaklaşık 0,4 mm dir.

Günaydın kuşummmmmmmmmmmm

günaydın canımmmmm

ayagımı sürüdüm sanırım canım şaka bi yana Rabbim şimdi nasip edecekmiş demekki

hadi gözün aydın canım ama ayağımı ben sürüdüm zannımca döküldünüz arkamdan neyse hayırlısı ve en güzeli demek ki bu zamanmış Allah tamamına erdirmeyi nasip etsin herkese olmayanlara da en kısa zamanda inşallah versin yarabbim kimsenin boynunu bükmesin..

selam herkeseeee yeni hamişler gamze ve deniz allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. özellikle denizcim senin adına çok sevindim çünkü hayal kırıklığını çok iyi hatırlıyorum rabbim bebeğine uzun ömürler versin inşallah. biz de dün doktordaydık 2li testimizi yaptırdık herşey çok iyi maşallah Eki Görüntüle 966769 Eki Görüntüle 966770 bu da bebişimin son resimleri maşallah

Küçücuk yahu Allahm seninde minicik olsun hemencik ins

Tsk ederim :) Allahjm senin bebeginide saglikla kucagina almayi nasip etsin baya büyümüş masallah

Küçücuk yahu Allahm seninde minicik olsun hemencik ins

Tsk ederim :) Allahjm senin bebeginide saglikla kucagina almayi nasip etsin baya büyümüş masallah
sağol canım büyüyor bezelyeler anlamıyorsun vallahi rabbim uzun ömürler versin tüm bebeklerimize inşallah.

ayyyy ne güzelllll çok sevindim yaa, inşallah Allahım sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri de göstersin bak dedim ben sana dediklerine pişman olacak enişte diye

aminnn gamzemmm aminnn, Allah'ım kucaklarımızı doldursun inşallah

Aminnnn, hayırlı cumalar tatlım

Kuzuuumm aldım aldım, daha dün gece öğrendim sonucu, yüksek çıktı, çatlamış yani yumurtam inşallah bebişim de gelir

oyyy maşallahhhh size yaaaa

hadi bakalım inşallah gelsinn artıkk

canım benim teyzesi yesin onu yatmış oraya ohhh misssssss erkek belli şimdiden ense yapıyor Allahım esirgesin canım..inşallah bizde görürüz bu günlerini..çok destek olmuştun bana Allah razı olsun

senin minnak muhtemel ekim ondrtte gelcekmis bnm dogum gunumde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…