internetten kontrol ettin mi ilacı hamileler kullanabiliyor mu? 7 haftayı son adet tarihine göre söylüyorlar canım. normalde 7-8 haftalıkken kalp atışları duyuluyor ama geç döllenme olduysa kesenin haftasına göre bakar canım..
Hgeldn cnm.cok sukur ins kucagina aldign gunler de geleck
ya internete baktım araştırma yapılmamıştı gebelikte kullanımı için bu ilacı pkolu olduğumda vermişti şeker ilacı imiş
eğer şekerin yüksek çıkarsa insilin kullanırsın dedi kesinlikle birdaha kullanma dedi kullanmıycam 2 hafta dr bi gideyim soracağim
kesenin haftasına göre söyledi zaten 2 hafta sonra duyarsın dedi hayırlısı olsun
hoşbulduk cnm işallah sanada nasip olur
Canim cok yenisin daha ya sen ben 10.ayimda hamile kaldim yicek ekmwgi nezmansa ozaman gelecek sen ne yaparsan yap olacago zaman olcak emin ol ve her ay bi adim daha yaklasiyosun bebeğine
gamzem eşine nasıl haber verdin tepkisi ne oldu anlatsana :)
Soyle anlatayim gecen ayda cift cizgim vardi supriz yapcakdim sozde kana gittim negatif ti cok üzüldüm bu sefer de supriz yapcakdim ama ilk testi yaptigimda cok silikti emin olamadim inananamadim yani sordum ona oda var dedi birlikte kana gittik :) supriz olmadi yani yapamadım tepki vermedi ilk oda gecen ay gibi sandi sonra sonuc iicim araim pozitif dedm tabi sarildi falan ama cok donjkru annemle kardesim vardi onlar gidince sarildi optu sabah erkenden uyanmis karnimi opuyo inanilmaz güzel bisi kav defa aradi bebisimiz nasil diye bugün oda inanamiyo hala babamo oluyorum diyo Allahim herkese yasatsin ins
çok şükür bitti seninki, bizim de biter inşallahBekliyoruz hemen gel
Tsk ederim canjm Rabbim bana nasip etti bekleyen isteyen herkese bekletmeden nasop etsin
Deryammm bitti benkm bekleyişim sonunda Allahim tez vakitte sizede gostersin heyecandan uykun kacsin ins bu duygudan rabbim kimseyi mahrum etmesin
Bilmiyorum hangisi ose yaradi:) senfe kendino silk tavsiye edilir aminn canım allaj sanada tez vakitte versin
inşallah dilketinim, acele etmemiz lazımtuttum!! gel hadii
inşallah canım beraberce
ben de varımmm
canımm, nasılsınnnn?slm kızlar dün dr gittim kesemizi gördük çok şükür iyimiş bebeğim kizlar geçmişi okuyamadım çoktan beri giremiyorum varmı yeni haberler hamişler
eski topik anam nasılsın bacım?hayırlı günler kızlar nasılsınız,hay maaşallah sayfa bereketendi,yeni hamile olduğunu öğrenen arkadaşlarımı tek tek tebrik ediyorum,inanın çok mutlu oldum
Yemin ederim okadsr yürekten istiorumko sizlerinde hamis olmasini gercekten cok güzel dun saatlerce agladim kocamin kollarinda sonra kalkyim namazimi kildim dua ettjm herkese allahım aratmasin ins ben bu ay doktora gitmeyi planliyodum jic istemedim gitmek mutsuz olcakdim ve erteliyodum ins seninde oyle olur asilama olmadan gelir minikininşallah canım inşallah gözlerim doldu :)eşimde bu ay karnımı öpüyo acaba var mı diye :)şuan 15. günümdeyim bu ay olmazsa diğer ay aşılama olcam...Rabbim tamamına erdirsin inşallah bana da dua et
Bitcek hepsi inanin bana allah duyuyo bizi icindeyken o durumun cok uzak geliyo hic olmayacakmis gibi geliyo ama öyle degilmia zamani varmis herseyin Allahim bebisle sinamason kimseyiçok şükür bitti seninki, bizim de biter inşallahAğzın bal yesin e mi senin, Allah uzun ömürler versin bebişine
Dünyanın en güzel duygusu bu hamilelik, en güzel günlerin şimdi doya doya yaşa gamzemmm, fazlasıyla hakettin sen bu mutluluğu
inşallah dilketinim, acele etmemiz lazım
bugün progesterona gidiyorum ben de, dua edin de yüksek çıksın inşallah:26:
Haftaya da beta hcg yüksek çıksın inşallahhh
canımm, nasılsınnnn?
eski topik anam nasılsın bacım?
Yemin ederim okadsr yürekten istiorumko sizlerinde hamis olmasini gercekten cok güzel dun saatlerce agladim kocamin kollarinda sonra kalkyim namazimi kildim dua ettjm herkese allahım aratmasin ins ben bu ay doktora gitmeyi planliyodum jic istemedim gitmek mutsuz olcakdim ve erteliyodum ins seninde oyle olur asilama olmadan gelir minikin
Bitcek hepsi inanin bana allah duyuyo bizi icindeyken o durumun cok uzak geliyo hic olmayacakmis gibi geliyo ama öyle degilmia zamani varmis herseyin Allahim bebisle sinamason kimseyi
Yemin ederim okadsr yürekten istiorumko sizlerinde hamis olmasini gercekten cok güzel dun saatlerce agladim kocamin kollarinda sonra kalkyim namazimi kildim dua ettjm herkese allahım aratmasin ins ben bu ay doktora gitmeyi planliyodum jic istemedim gitmek mutsuz olcakdim ve erteliyodum ins seninde oyle olur asilama olmadan gelir minikin
Bitcek hepsi inanin bana allah duyuyo bizi icindeyken o durumun cok uzak geliyo hic olmayacakmis gibi geliyo ama öyle degilmia zamani varmis herseyin Allahim bebisle sinamason kimseyi
Takvimin cok yakisti baliiimAllah kabul etsin dualarini
bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 14-10-2014Görünüyo mu ben olmamistir diye cok önemsemedim:)) ne yazio aminn canim ins
bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 14-10-2014
Hamileliğimin 5. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 250 gün kaldı.
Embriyo bu evrede 3 ayrı doku katmanından oluşmakta ve bebeğin organ ve hücreleri bu 3 katmandan meydana gelecektir. Her bir hücredeki genetik plan, hücreye ne yapması gerektiğini, bebeğin vücut gelişim talimatlarını ve sırasını geçirir. Fakat bu gelişim süreci hem genetik hem de çevresel faktörlerin birlikte etkileşimine bağlıdır. (Beslenme ve annenin alışkanlıkları gibi)
Amanda sipama bak biyoo :)) anlatilmaz bi duyguymus tesekjur ederim kopyaladigin icin muck kuzucum
Rica ederim canimm) kocaman olsun mercimegin insallah
Görünüyo mu ben olmamistir diye cok önemsemedim:)) ne yazio aminn canim ins
Cok erken umutsuzluga kapilman icin ben dun hamis olduğumu öğrendim gece ve 10 ay sonunda geldi melegim Rabbim herkese nasip etsin birak bosver çevrendekileri bende oyle hesap yaptim dogurdu arkadaşlarım zamanı gelince gelefek melegin üzülme
Canim hayırlı olsun saglikla al kucağına ins batlarjmiz ayniydi hep ve ayni anda hamis kaldik:)
Dun test yaptimm hamisimmm :)) kasimda dusuk yapmistimm 3 haftalikken.bgn 2 de doktora gdiyorum dua edinn canlarimm
Kızlarrr gözünüzaydın, sabreden derviş muradına ermiş minnaklarınızı sağlıklla alın kucaklarınızademiştim sana birlikte hamiş olcaz diyeşükürler olsun Allahım hopppaaaaaaaa o zaman
betan kaç dpo kaçta yaptın yaz onlarıda hadi bundan sonra her anımız birlikteayyy çok sevindim
Canım benim tesekkur ederim Allahim bu ayda sana nasio etsib zaten bizim sonuclar temizdi tek hsg vardı yapmadigimiz onuda yaptirmal hoc istemiyordum Allahim duydu sesimi cok sukur elaamm seninde hamis olmani inanılmaz cpk istiyorum dunde duamda vardinCNM bnm cokkkk sevndm ya ınanamssn nler yaptın cnm doktra fln gtmeden nasl oldu anltsana
Kızlarrr gözünüzaydın, sabreden derviş muradına ermiş minnaklarınızı sağlıklla alın kucaklarınıza
Soyle anlatayim gecen ayda cift cizgim vardi supriz yapcakdim sozde kana gittim negatif ti cok üzüldüm bu sefer de supriz yapcakdim ama ilk testi yaptigimda cok silikti emin olamadim inananamadim yani sordum ona oda var dedi birlikte kana gittik :) supriz olmadi yani yapamadım tepki vermedi ilk oda gecen ay gibi sandi sonra sonuc iicim araim pozitif dedm tabi sarildi falan ama cok donjkru annemle kardesim vardi onlar gidince sarildi optu sabah erkenden uyanmis karnimi opuyo inanilmaz güzel bisi kav defa aradi bebisimiz nasil diye bugün oda inanamiyo hala babamo oluyorum diyo Allahim herkese yasatsin ins
CNM bnm cokkkk sevndm ya ınanamssn nler yaptın cnm doktra fln gtmeden nasl oldu anltsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?