Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

denizden sonra 2 güzel haber dahaaaa.... tebrik ediyorum kızlar siziiiiii hayırlısı olsuuunnnn bebişlerinizzzzz....

canım benim teyzesi yesin onu yatmış oraya ohhh misssssss erkek belli şimdiden ense yapıyor Allahım esirgesin canım..inşallah bizde görürüz bu günlerini..çok destek olmuştun bana Allah razı olsun
o da teyzesinin bebeşini dört gözle bekliyor canım benim. herkes kız diyor ilk sen erkek dedin. bir oğlum var rabbim hangisini hayırlıysa onu versin inşallah.

korkma cnm beniimm bebişini görüceğin gunlride göruceksınn... ben yolu yarıladım hemen hemen... 3.5 ay sonra oğluşum gelicek darısı sanaa inşallahhh....

sağsalim kucağına al canım bebeğini ..
normal yoldan mı gebe kaldın tatlım?
darısı basımıza insallahh

maşallahhhhhhh, ay benimki gibi yaa bu miniş duruşu falan...

Ewtt tatlimm.pazartesi doktoruma gidicem.bakalim ne dicek.3 haftalik falandir demi?

tebrik ederim. gözün aydın, Allah kucagına da almayı nasip etsin...

evet canım saol amin inşallahh... topiğin ilk hamilesiyim ilk bebegim ... allah sanada nasıp etsinn inşallah

2. hamiş de benim :) Lorena yaaa az kaldı heyecan bastı :) benim 21+6

maşallahhhhhhh, ay benimki gibi yaa bu miniş duruşu falan...

tebrik ederim. gözün aydın, Allah kucagına da almayı nasip etsin...

2. hamiş de benim :) Lorena yaaa az kaldı heyecan bastı :) benim 21+6

evett yaaaaaaaaaaa :) haftaya 23 olcazz... minik kardeşide peşinden gelcek ogluşumunn...

Lilimmm nasilsin btanem deniz de hamis kalmis eskilerden bi ikimiz bide elaam kaldi hamis kalmayan benimde kirmizilar geldi dun dr a gitmiyoruz gene esim istemiyo gitmemi umudum kalmadi artik ...
Ayyy valla bende ara verdim diyorum ama gene bekliyorum ama olmuyor ya allah yuzumuzu guldursunn sen gene hamiş kalabiliyosun bende oda yook yaaaa

Topragiimmm yaaaa sende tecrube edelim sen bana tecrubelerini anlatrsnnn allahhh kucagina almayi koklamayi gozlerine bakmayi nasip etsin

bilmiyorum cnm ya kafam karma karışık 2 hafta sonra gideceğim ozaman dr konuşurum

iyiyim balım cvp biraz geç oldu ama müsait olamadım bi türlü pazar günü evime gidiyorum şükürler olsun bebeğim ile birlikte belirtilerim başladı bile kısçem gaz sancısı kabızlık bel ağrısı kasıklarda sancı ama razıyım ya bebeğim sağlıklı olsunda ben dayanırım pıtırcığıma işallah isteyen herkezin olur. arabaya bindiğimde sancım oluyor kızlar arabadan inince geçiyor sancı niye oluyor ki bu anlamadım sizleri çok özledim neyseki evime gidiyorum pazartesi günü rahatça girerim artık buraya sizler nasılsınız bakemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…