Benim 7 ocakdi canim ama ben 30 gunde oluyrum ondan büyük görünüyo ama ayniyiz degerlerimozde aynidir simdi:))
denizden sonra 2 güzel haber dahaaaa.... tebrik ediyorum kızlar siziiiiii hayırlısı olsuuunnnn bebişlerinizzzzz....
o da teyzesinin bebeşini dört gözle bekliyor canım benim. herkes kız diyor ilk sen erkek dedin. bir oğlum var rabbim hangisini hayırlıysa onu versin inşallah.canım benim teyzesi yesin onu yatmış oraya ohhh missssssserkek belli şimdiden ense yapıyor Allahım esirgesin canım..inşallah bizde görürüz bu günlerini..çok destek olmuştun bana Allah razı olsun
Cook sagoll kuzummm.insallahh dogdugu gunu gorebilirimm.korku var icimdee
korkma cnm beniimm bebişini görüceğin gunlride göruceksınn... ben yolu yarıladım hemen hemen... 3.5 ay sonra oğluşum gelicekdarısı sanaa inşallahhh....
sağsalim kucağına al canım bebeğini ..
normal yoldan mı gebe kaldın tatlım?
darısı basımıza insallahh
evet canım saol amin inşallahh... topiğin ilk hamilesiyim ilk bebegim ... allah sanada nasıp etsinn inşallah
selam herkeseeeeyeni hamişler gamze ve deniz allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. özellikle denizcim senin adına çok sevindim çünkü hayal kırıklığını çok iyi hatırlıyorum rabbim bebeğine uzun ömürler versin inşallah. biz de dün doktordaydık 2li testimizi yaptırdık herşey çok iyi maşallah Eki Görüntüle 966769 Eki Görüntüle 966770 bu da bebişimin son resimleri maşallah
Ewtt tatlimm.pazartesi doktoruma gidicem.bakalim ne dicek.3 haftalik falandir demi?
evet canım saol amin inşallahh... topiğin ilk hamilesiyim ilk bebegim ... allah sanada nasıp etsinn inşallah
maşallahhhhhhh, ay benimki gibi yaa bu miniş duruşu falan...
tebrik ederim. gözün aydın, Allah kucagına da almayı nasip etsin...
2. hamiş de benim :) Lorena yaaa az kaldı heyecan bastı :) benim 21+6
nasılsınızzzzzzzzzzzzzz kızlarrrrrrrrrrrrr
a.slm ıyıyız çok şukur sen nasılsınnnn....
evett yaaaaaaaaaaa :)haftaya 23 olcazz... minik kardeşide peşinden gelcek ogluşumunn...
nasılsınızzzzzzzzzzzzzz kızlarrrrrrrrrrrrr
cnmmmmm sen nasılsın? görüşemedik uzun zamandır
Ayyy valla bende ara verdim diyorum ama gene bekliyorum ama olmuyor ya allah yuzumuzu guldursunn sen gene hamiş kalabiliyosun bende oda yook yaaaaLilimmm nasilsin btanem deniz de hamis kalmis eskilerden bi ikimiz bide elaam kaldi hamis kalmayan benimde kirmizilar geldi dun dr a gitmiyoruz gene esim istemiyo gitmemi umudum kalmadi artik ...
Evet birlikte başladık uzun zmaan oldu aminn canim en onemlisi o artik saglikla kucaklarimoza alalim hayirli evlat olsun ve uzun ömürlü olsun ins evlatlarimiz Allahim bu duygudan kimseyi mahrim etmesin
Aminn topragim evet darisi sana ins en yakin zamanda senle olacak minigin her gun bi adim daha yaklaşıyorsun :) canim tez vakitte Allahim sanada ve tum bekleyen arkadaslarimsda nasip etsin ins
Havvacım glifor ben de kullandım.Dr bana hamile kalsanda ilk 3 ay kullanacaksın demişti.Çünkü pco insülin direncine yol açıyor ve kan şekerini etkiliyor.Sen şeker ölçümü de yaptır canım.Ona göre dr yorumlasın.Bir de beslenmene dikkat et.Hapı kullanmayacaksan sakın fazla tatlı ve hamur işi yeme.Bol bol sebze ve protein.Beslenmene dikkat edince hem insülin direnci hem tsh seviyesi düzene giriyor.
çok şükür bitti seninki, bizim de biter inşallahAğzın bal yesin e mi senin, Allah uzun ömürler versin bebişine
Dünyanın en güzel duygusu bu hamilelik, en güzel günlerin şimdi doya doya yaşa gamzemmm, fazlasıyla hakettin sen bu mutluluğu
inşallah dilketinim, acele etmemiz lazım
bugün progesterona gidiyorum ben de, dua edin de yüksek çıksın inşallah:26:
Haftaya da beta hcg yüksek çıksın inşallahhh
canımm, nasılsınnnn?
eski topik anam nasılsın bacım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?