Elaaaam selam canım, ne zamandır merak ediyorum da sormaya fırsat olmadı. Bazı arkadaşları (beni de) listeden silmişsin. Anlam vemedim, akıl yürütmektense sorayım dedim.
Bizi neden sildin acaba?
Bende aynı şeyi soracaktım ama çok uzun zamandır giremedim topiğe bir kez gelip ya da 1 hafta takılıp gidenlerin bile adı var bir çok arkadaşın ve benim adım yok ben batım belli değil diye yazmıştım ama keşke adımız kalsaydı...
Tskler canımdenizden sonra 2 güzel haber dahaaaa.... tebrik ediyorum kızlar siziiiiii hayırlısı olsuuunnnn bebişlerinizzzzz....
Sali günü 47ydi dubde 150falan olmasi lazim 36 saattw ikiye katliyo canimHmm bnm 10 uydu.bn 28 gunde bir oluyordum.senin kacti degerin dun sordum ama unuttum kusuruma bakma :)
Ayyy valla bende ara verdim diyorum ama gene bekliyorum ama olmuyor ya allah yuzumuzu guldursunn sen gene hamiş kalabiliyosun bende oda yook yaaaa
Topragiimmm yaaaa sende tecrube edelim sen bana tecrubelerini anlatrsnnn allahhh kucagina almayi koklamayi gozlerine bakmayi nasip etsin
çok sukur canımm ıyıyım bendee düşükten sonra kabuguma cekıldım canım birazz. ewet canım uzun bı sure gorusemedık nasılsınız gorusmeyelı bebişler nasillll
Hmm bnm 10 uydu.bn 28 gunde bir oluyordum.senin kacti degerin dun sordum ama unuttum kusuruma bakma :)
as bacım MAŞALLAHselam herkeseeeeyeni hamişler gamze ve deniz allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. özellikle denizcim senin adına çok sevindim çünkü hayal kırıklığını çok iyi hatırlıyorum rabbim bebeğine uzun ömürler versin inşallah. biz de dün doktordaydık 2li testimizi yaptırdık herşey çok iyi maşallah Eki Görüntüle 966769 Eki Görüntüle 966770 bu da bebişimin son resimleri maşallah
Hayırlı olsun juzucum bende alcam persembeye
Aminn canim darısı sana ins en yakin zamanda Allahim yüzünü güldürsun canim
Canim benim yaa enkisa surede versin sanada Allahin
biz iyiyiz cnm çok şükür. inşallahhh yakın zamanda bebeişin tekrar gelir cnm...
Ayyy benim ismim hala burada varmış kiyamam ben size cok duygulandim.zorlu donemlerim oldugu icin gelmiyordum bir baktim hala buradayim.rabbim bekleyen herkese nasip etsin insallah.bu arada oğlum olacak nasipse.
kızlar bn kımseyı sılmedım msa84 un yaptıgı tabloyu yapamadgmdan herkesı sılıp tekrar yazdm ve kızlardan rıca ettm batları soleyınde yazayım dye herkes soledı bnde yazdım nden altında bsey arıyosunuz anlamdm hele de sızı nden sılıyım kı szı cok sevdgımı blmenız lazım bn kımseyı bılerek lısteden ckarmadm sadece o lısteyı beceremdm ve kızlara soledm batları soleyın yenı bı lıste yaptım kım bnıde yaz dedyse onu yazdım bu topıge cok ugramayanları bılıyorum ama bnıde yaz dyınce kmse kırılmasn dye yazıyorum ltfen kızlar altında bsey aramayın ve bunu szden duydugum ıcın okadar cok uzuldum kı
RABBİM çokk büyüksünn sen oldrsen olur ne olur benim gibi evlat için yanıp tutuşana hayırlı eli ayagı düzgün evlat nasip ett ALLAHIM NE OLURRR yalvarıyorum mm hamile bacılarımıza saglıcakla bi avazda kucaklarına almayı nasip et RABBİMMMM
Canim inan ki hamile oldugumu ogrendigim an o cift cizgiyi gördüğüm an şoka girdim ilk soyledigim sey şu oldu.rabbim suanki sevincimi bütün isteyen kardeslerime nasip et dedim.ve hamilelik boyunca hep dua ettim.ediyorum da.benim cok zorlu gecti ilk 3.5 ay o sürede hep dua ettim.insallah rabbim kabul eder.tum iateyenlere nasip eder.hamile kalmaklada iş bitmiyor asil o zaman başlıyor asıl sıkıntı.her sekilde anneligin kolay olmadigi anlasiliyor.rabbim nasip etsin bütün bekleyenlere.sanada kocamn bi MAŞALLAHbüyütmüşsün yigenimizi yaw hamileler bizlerede dua edinnn
bn senı unutmdım bebegm hep aklımdaydın yne yazdım senıAyyy benim ismim hala burada varmış kiyamam ben size cok duygulandim.zorlu donemlerim oldugu icin gelmiyordum bir baktim hala buradayim.rabbim bekleyen herkese nasip etsin insallah.bu arada oğlum olacak nasipse.
Cnm benim bu topikte benim aklimdaydi ama cok zor bi dönem gecirdim dünyayı gormuyordum.insallh sizlerin böyle olmaz.rabbim nasip eder hayirlisiyla.bn senı unutmdım bebegm hep aklımdaydın yne yazdım senı
abla pazartesı doktora gt bakalım inş 2. tutar bn martda yaptırırm belkı ara verdm braz sıkldım artk ıstemym bebek
adı batasıca adet im geldiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?