Tskler canım
Sali günü 47ydi dubde 150falan olmasi lazim 36 saattw ikiye katliyo canim
Toprağım 10.ayimda stressizdim kafam rahatti diyemem aksine cok gergindim zamani var sadece benim hormonlarim esimib sposlari temizdi zaten onun icin zamana birakmistim doktora gitmek hic istemiyodum hani üzülme gercekten her gecen ay bi adim daha yaklaşıyor insan
Toprağım olcak yeterki yurekten inan olmasin deme hiç sağlıkla olsun de :)İki bucuk yıl oldu valla bıktm topragımm bu ara spor yapıyorum olmasını istemiyorum rabbim verirse olurda olcak gibi degil bakalm yaşayıp görcez eşimde sıkmıyor artk baya rahatm bu ara
taptaze anniş geldiiigünaydın hepinizee:)
Toprağım olcak yeterki yurekten inan olmasin deme hiç sağlıkla olsun de :)
Canim ben bugun kan testimi yeniledim sali 47 ydi bugun 535 olmus :))
Cook sevindim cnm :) bn carsambaya aldim randevuyu cumadan.bakalim bnmki ne cikicak :)
günaydın kızlar...
su gibi akıp giden bir hafta olsun inşallahhhh :)
günaydın kızlar...
su gibi akıp giden bir hafta olsun inşallahhhh :)
günaydın canım... haftaları su gibi akıp geçirtiyorsun ama bence sakin sakin geçsin daha iyi olur şura kaç ay kaldı doğuma az daha tadını çıkartalım çünkü en çok sevdiğim bölüm var şuanda
günaydın kızlar benim moralim cok bozuk(( eşimin sperm sayısını hareketliliğini istemişti doktor sayısı cok iyi 106 milyon ürolojideki doktor cok iyi dedi birde azda olsa varikosel cıktı onu sorun görmedi doktor 6 ay bebeğiniz olmazsa gelin küçük bi operasyon yapalım dedi sevinmiştik...bugün moralim cok bozuk çünkü sperm sayı hareketlilik isteyen doktorum sayı iyi ama hareketlilik az dedi ve morfolojidede sıkıntı varmış (((( klomenle tedaviye başlıcaz dedi moralini bozma sık ilişkiye girerek hamile kalabilirsin dedi... bu konularda bilgisi olan var mı (((
günaydın cnm bence moralini çok bozma buradaki birkaç arkadaşta da sorun vardı biliyorsun. birkaç kürle bu sorunla kurtulabilirsin sanıyorum. yanlış hatırlamıyorsam keçi boynuzu yapıyorlardı arkadaşlar sende eşine bu tarz hareketliliği sağlayacak doğal yollardan faydalanabilirsin. bu konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar sana yazacaktır eminim. en azından direkt tüp bebek ya da hiç bebeğin olamaz dememiş doktor. bence kalbini ferah tut ve doğal yollardan da takviye et eşine..
canım benimde ilk etapta hemen keçiboynuzu geldi aklıma.eşimin morfolojisindeki normal olan yüzde 6.doktor sperm sayısı cok iyi ama biz kalitesine bakarız işte o düşükmüş..önceden bir tane kimyasal gebeliğim var doktorum morfolojiden kaynaklı olmuş olabilir dedi.önce klomene başlıcaz 2 ay bunu denicez dedi herşeyin hayırlsı tabiki ama moraller gitti ağlamak istiyorum((((
moralini yüksek tut canım iyi şeyler düşün iyi şeyler olsun aklına kötü şeyler getirme sen yine de eşine bu kürlerden ver zararı yok ki zaten.
Aminn canim allahım tez vakitte sanada nasip etsin cok tesekkur ederimgunaydın kızlar şöyle bı bakayım dedim gamzeyi gördüm hamileymiş:)
çok sevindim hayırlı olsun canım.
deniz de hamileymiş ona da çok sevindim. Allah sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin tüm hamişler:)
darısı başımıza
günaydın kızlar benim moralim cok bozuk(( eşimin sperm sayısını hareketliliğini istemişti doktor sayısı cok iyi 106 milyon ürolojideki doktor cok iyi dedi birde azda olsa varikosel cıktı onu sorun görmedi doktor 6 ay bebeğiniz olmazsa gelin küçük bi operasyon yapalım dedi sevinmiştik...bugün moralim cok bozuk çünkü sperm sayı hareketlilik isteyen doktorum sayı iyi ama hareketlilik az dedi ve morfolojidede sıkıntı varmış (((( klomenle tedaviye başlıcaz dedi moralini bozma sık ilişkiye girerek hamile kalabilirsin dedi... bu konularda bilgisi olan var mı (((
canım inş bende en kısa zamanda güzel haberler veririm şimdi araştırıyorum biraz e vitamini vermişti doktor birde bu kürleri denicem ve beslenmeyle stresle alakalıymış hakkımızda hayırlısı olsun inş dualarınızı eksik etmeyin..
sağol bebişimm evet hemen başlıcam inş dualarını eksik etme canımm...Aminn canim allahım tez vakitte sanada nasip etsin cok tesekkur ederim
Kuzucum üzülme kevi boynuzuyla bi arkadasim hamile kaldi ve doktor tüp demisti ona o kürleri yapti simdi hamis hemde ikiz bebise yani umidini kaybetmeden hemen kürlere basla olarmi ve inaniyorim olcak
Aynı durumdayız canım.Hatta bizim değerler daha kötü.İleri hareketlilik sıfır.Ben de keçi boynuzu çakşır tozu bal çörek otu arı sütü polen karışım macun yaptım eşime onu yiyor.1-2 ay sonra bida test yaptıracaz.Bir de birkaç vitamin araştırdım.neofertil,xy complex,proxeed plus,solgar male multiple.Sen de araştır istersen.Ben daha karar verip alamadım.Çok pahalılar birde.
Bir de preseed jel diye bişey duydum.Onu da araştır istersen.Ben denemeyi düşünüyorum.Dr bize tüp dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?