Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Amin canım inşallah.Sizin değerler bizimkine göre gayet iyi.Bizim morfoloji %1 ileri hareket sıfır.Dr ben aşılama bile yapmam bu değerlerle dedi.Kendiniz hazır hissettiğinizde tüp yaptırın dedi.Canım sen bence kürlerle vitaminlerle biraz destek ve eşine.Allahın izniyle şansınız yüksek.L-carnitine ve L-arginine içeren besin desteği almak lazımmış.Vitamin kapsülleri var bunları içeren.Ben yukarda saydığım tabletleri araştırdım.Neofertili almayı düşünüyorum.xy complex içeriği daha iyi ama daha pahalı.Birde çakşır bitkisi çok faydalıymış canım.Allah yardımcımız olsun.Olmzsa birkaç ay sonra tüp yaptıracaz

Bukonuyla ilgili bütün kurleri uygula canim dualarim senible

Tmm dadlimm.sabah saglik ocagina gittim hamilelik kaydi icin.mayisin 12si tekrar gel dedi.allah herkese nasip etsin cok gzl bir duygu.

Ben daha gitmedim saglik ocagina gitsem ii olcak ama Allahim herkese nasip etsin sagliklo gebelikler inş beklemek cok zor gercekten Allahim sabir versin

Ben daha gitmedim saglik ocagina gitsem ii olcak ama Allahim herkese nasip etsin sagliklo gebelikler inş beklemek cok zor gercekten Allahim sabir versin

hayırlı olsun cnm hamilemiysin sağlık ocağina mutlaka gitmek mi gerekiyo ne için gidiliyo ben kadın doğumcuya gidiyorum sadece

hayırlı olsun cnm hamilemiysin sağlık ocağina mutlaka gitmek mi gerekiyo ne için gidiliyo ben kadın doğumcuya gidiyorum sadece

Evet canjm gitmen gerekiyo çünkü aşıların fakan var ordan yapiliyo sonrasjnda bebegini onlar takip ediyo dogdukran sonra cok gec kalmadn git biran önce

Evet canjm gitmen gerekiyo çünkü aşıların fakan var ordan yapiliyo sonrasjnda bebegini onlar takip ediyo dogdukran sonra cok gec kalmadn git biran önce

koçiş akşam gelirse söyleyim yarın giderim ozaman acaba kaçıncı aylarda yapıyorlar aşılar merak ettim iyiki bahsettiniz bu konudan ben bilmiyordum çok sağolun

koçiş akşam gelirse söyleyim yarın giderim ozaman acaba kaçıncı aylarda yapıyorlar aşılar merak ettim iyiki bahsettiniz bu konudan ben bilmiyordum çok sağolun

Daha gec kalmamissindir yarin git sana zaten asi karti verirler ona gore takip edersin sanirim ayda bi kere gitmen lazim

Daha gec kalmamissindir yarin git sana zaten asi karti verirler ona gore takip edersin sanirim ayda bi kere gitmen lazim

çok teşekkür ederim tatlım senin bebiş kaç haftalık kesenizi gördünüz mü

4 yada 5 dir sanirim tam bilmiyorum sevgiller gununde taniscaz minikimizle keseyide ozaman gorcem Allahin izniyle senin kachaftalik

gamzemmmmmmmmmmm hayırlııı olsunn canımm benımm cok sevındımm rabbım saglıklı bı sekıldee kucagınıza almayıı nasıpp etsınn ınsallahh

4 yada 5 dir sanirim tam bilmiyorum sevgiller gununde taniscaz minikimizle keseyide ozaman gorcem Allahin izniyle senin kachaftalik

benim son adet 25 aralık ama çatlatma iğnesi olmuştum 11 ocakta 5 şubatta gittik en son dr kesemizi gördük dört beş hafta lık dedi 2 hafta sonra kalpp atışlarını duyarsınız dedi çok heycanlı bu duygular çok farklı gerçekten rabbim cümlemize nasip eder işalahhh dur ilk fotomuzu atayımmm

Benimde bat ocak 7 ydi aramizfa 10 gun filan var demekki allah bu duyguyu dileyen isteyen herkese yasatsin atda ben cepten giriyorum gorebilirmitimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…