- 7 Mart 2014
- 37
- 7
- 86
- 35
Kiscelerimmmm feci sekilde isim arayisina girdim cinsiyet belli olmadan isimler hazır olsun istiyorum yoksa esimin ailesi uzerimde felaket psikolojik baskı uyguluyor...malum kiscem olursa isminin biri hatice olacak ikinci isimmm onerileriniz var mi haticeye uygun kisa oz anlami güzel bi isim istiyorum... Erkekse yawrum onada iki isim düşünüyoruz ama bunda hiç bi fikrim yoooook yardim litfeennnkaynim esimle konusurken hatice tek olsun dio dun gece acil isim bulmam lazım..... Ne zormus yaaa
Kiscelerimmmm feci sekilde isim arayisina girdim cinsiyet belli olmadan isimler hazır olsun istiyorum yoksa esimin ailesi uzerimde felaket psikolojik baskı uyguluyor...malum kiscem olursa isminin biri hatice olacak ikinci isimmm onerileriniz var mi haticeye uygun kisa oz anlami güzel bi isim istiyorum... Erkekse yawrum onada iki isim düşünüyoruz ama bunda hiç bi fikrim yoooook yardim litfeennnkaynim esimle konusurken hatice tek olsun dio dun gece acil isim bulmam lazım..... Ne zormus yaaa
değil maalesef canım ya cuma gunu ins ayrintiliya gidicem o gün ogrenirim......huma fena degil ama cevremden kabul gorecek bi isim değil sadece hatice deyiverirler huma kalir... Esiminde begenecegini düşünmüyorum
ahhh elammmm kaynim gorumcem eltim hepsi ayri ayrı dediler hatice tek olsun die herkes karisio... Esim iki isimde israrci şükür ki
ahhh elammmm kaynim gorumcem eltim hepsi ayri ayrı dediler hatice tek olsun die herkes karisio... Esim iki isimde israrci şükür ki
Selam kızlar uzun zamandır giremedim geçen Perşembe arabamız yandı hala onun şokundayım anlatamadık. Haziran'da tüp bebek yaptıramıyorum malesef maddi yönden çok sıkıştık eğer kendimizi toplayabilirsek Aralık'ta tüp bebek için Kıbrıs'a gideceğiz elam Aralık'ta yazarsın artık hangi birine sıkılacağımı şaşırdım Rabbim beterinden korusun inşallah öpüyorum hepinizi byby
çok geçmiş olsun canım Allah daha beterinden saklasın.Cana geleceğine mala gelsin,çok klişe olacak ama öyle...Amcamın oğlunun da arabası yanmıştı hem de işiydi o araba düşün,kendisine birşey olmamış ama çok üzülmüş tabi kahrolmuş,kontrol amaçlı hastaneye götürmüşler,az sonra acilden içeri acılar içinde inleyen ama bağıramayan hatta zor nefes alan bir adam getirmişler,adamcağız komple yanıkmış,"arabası yanmış,kendisi de içindeymiş,çıkamamış" demişler...Amcamın oğlu o anda nasıl şükretmiş...Allahım size sağlık versin,maddi durumunuzu da en kısa zamanda düzeltip,çalışmalara başlarsınız inşallah.
hayırlı günler kızlar bende girmeyeli epey bi oldu,ne var ne yok yeni hamilehaberleri artmıştır umarım,bu arada bizim kızımız olacak inşallaah,sizinle paylaşayım dedim
merhaba kızlar ben bebek sahıbı olmak ıcın 7 senedır uğraşıyorum tedavilerle başladığım süreçte yumurtalık kanseri olduğumu ogrendım amelıyat ustune amelıyat gecırdım ama yumurtalıklarımın rahmımın alınmasına hep karşı çıktım 2 kere açık amelıyat 2 kerede tup bebek denedım ama hala bı evlat sahıbı olamadım şuan kanserli kitle yok ama doktor tekrar cıkabılır bıran once tekrar tup bebek yap dedı.şimdi aret beyde tedaviye baslıycam ama çekilen rahım fılmınde tuplerimdekı sıvı bırıkımınden dolayı o tüplerin tekrar bi amelıyatla (açık olmak zorunda) alınması gerektıgını ancak ozaman tupbebekte başarı oranımızın artıcagını soyledı ... ŞİMDİ bu salı amelıyata giricem ama bu amelıyat içerde daha önceden amelıyatlar gecırdıgım ıcın cok yapışıklık olabilicegını ve çok riskli gecebılıcegını söyledi
BEN DUALARIN GÜCÜNE İNANAN Bİ İNSANIM NOOLUR BANA YARDIMCI OLUN BU SALATI TEFRICIYE DUASINI 4444 DEFA OKUYUNCA BUTUN DILEKLERINIZ GERCEKLESIYOMUS BEN 1000 TANE OKUDUM SALI GUNU AMELIYATA GIRICEM
BANA DUA EDERMISINIZ OKUMAK ISTEYEN BANA YARDIM ETMEK ISTEYEN VARSA BURDAN KAÇTANE OKUDUGUNU BANA YAZABILIRMI HEM AMELIYATIMIN HAYIRLI GECMESI HEMDE BEBEK SAHIBI OLMAK ICIN ADIM SEMA ÇOBAN NOOLUR DUALARINIZLA BANA YARDIM EDİN
Selam kızlar uzun zamandır giremedim geçen Perşembe arabamız yandı hala onun şokundayım anlatamadık. Haziran'da tüp bebek yaptıramıyorum malesef maddi yönden çok sıkıştık eğer kendimizi toplayabilirsek Aralık'ta tüp bebek için Kıbrıs'a gideceğiz elam Aralık'ta yazarsın artık hangi birine sıkılacağımı şaşırdım Rabbim beterinden korusun inşallah öpüyorum hepinizi byby
İnşallah canım.. İyi haftalar sana daa..selam kızlar... hepimizin musmutlu geçireceği bir hafta olsun inşallah :)
Canım Allah korumuş sizleri.. İnşallah maddi yönden de feraha çıkarsınız.. Bebişine kavuşursun inşallah.. Çok geçmiş olsunSelam kızlar uzun zamandır giremedim geçen Perşembe arabamız yandı hala onun şokundayım anlatamadık. Haziran'da tüp bebek yaptıramıyorum malesef maddi yönden çok sıkıştık eğer kendimizi toplayabilirsek Aralık'ta tüp bebek için Kıbrıs'a gideceğiz elam Aralık'ta yazarsın artık hangi birine sıkılacağımı şaşırdım Rabbim beterinden korusun inşallah öpüyorum hepinizi byby
Ay ben çok sinirlendim onlaraa.. İnşallah gönlüne göre olur canım.. Bu güzelliği bu heyecanı siz yaşacaksınız.. Böyler şeyelre karışmasınlar yaaKiscelerimmmm feci sekilde isim arayisina girdim cinsiyet belli olmadan isimler hazır olsun istiyorum yoksa esimin ailesi uzerimde felaket psikolojik baskı uyguluyor...malum kiscem olursa isminin biri hatice olacak ikinci isimmm onerileriniz var mi haticeye uygun kisa oz anlami güzel bi isim istiyorum... Erkekse yawrum onada iki isim düşünüyoruz ama bunda hiç bi fikrim yoooook yardim litfeennnkaynim esimle konusurken hatice tek olsun dio dun gece acil isim bulmam lazım..... Ne zormus yaaa
Çok sevindiiiimmmmArkadaşlar an ıtıbarı ıle hamile oldugumu öğrendim.size bir önerim var lütfen deneyin.yumurtlama günü ve bir iki gün öncesi mutlaka mesir macunu yiyin yüzde yüz kalacaksınız inşallah ben de öyle oldu.isteyen herkese allah bebğini versin.bu arada 9 ay öne 7 aylık bebeğim karnımda öldü.Allah kulunu unutmuyor beni tekrar sevindirdi inşallah sizi de sevindirecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?