Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Arkadaşlar an ıtıbarı ıle hamile oldugumu öğrendim.size bir önerim var lütfen deneyin.yumurtlama günü ve bir iki gün öncesi mutlaka mesir macunu yiyin yüzde yüz kalacaksınız inşallah ben de öyle oldu.isteyen herkese allah bebğini versin.bu arada 9 ay öne 7 aylık bebeğim karnımda öldü.Allah kulunu unutmuyor beni tekrar sevindirdi inşallah sizi de sevindirecek...

Kiscelerimmmm feci sekilde isim arayisina girdim cinsiyet belli olmadan isimler hazır olsun istiyorum yoksa esimin ailesi uzerimde felaket psikolojik baskı uyguluyor...malum kiscem olursa isminin biri hatice olacak ikinci isimmm onerileriniz var mi haticeye uygun kisa oz anlami güzel bi isim istiyorum... Erkekse yawrum onada iki isim düşünüyoruz ama bunda hiç bi fikrim yoooook yardim litfeennn kaynim esimle konusurken hatice tek olsun dio dun gece acil isim bulmam lazım..... Ne zormus yaaa

hala belli değil mi cinsiyet,o günden sonra gitmedin mi bir daha,ne zaman belli olacak? istediğin sorudan başlayabilirsin canım benim teyzem de rahmetli oldu,adı Hatice idi,senin de kv ismi sanırım.kuzenlerimin ikisi de kızlarına Hatice adını koydu,biri Hatice Efsa,diğeri Hatice Sena oldu,benim önerim Hatice Hümâ idi ama olmadı,eşleri istememiş,F.Sultan Mehmet'in annesinin adı,mutluluk saadet anlamına geliyor,hatta bu anlamından dolayı talih kuşuna hüma kuşu da denirmiş.

bebegm kaynn ne karısyo ya ona ne bnce hatıce nazlı cok gzel

Cinsiyeti bi belli olsaydı iyiydi minişin :) eşim diyo ki Sıla Hatice olur :) önerisi Haticenin ilk değil de 2.isim olmasıymış :))))))) ben de Hatice Asel, Hatice Ece önerisinde bulunabilirim

ahhh elammmm kaynim gorumcem eltim hepsi ayri ayrı dediler hatice tek olsun die herkes karisio... Esim iki isimde israrci şükür ki

aynı dert bendede var canım çok şirretlik yaptım ama adamın çocukluk hayali uhte olmuş içine.. başka kimse demiyor ama alttan alttan istiyolardır eminim.. inan Allahım günah yazmasın sırf ilk heyecanım ilk bebegime emri vaki isim koymamak için erkek olsun istiyorum bu arada bizimkide meral varmı merali bastıracak kadar güzel akılda kalıcı herkeste olmayan bir isim ??

hatice nur olsun yada hatice nas tuğra aras

Selam kızlar uzun zamandır giremedim geçen Perşembe arabamız yandı hala onun şokundayım anlatamadık. Haziran'da tüp bebek yaptıramıyorum malesef maddi yönden çok sıkıştık eğer kendimizi toplayabilirsek Aralık'ta tüp bebek için Kıbrıs'a gideceğiz elam Aralık'ta yazarsın artık hangi birine sıkılacağımı şaşırdım Rabbim beterinden korusun inşallah öpüyorum hepinizi byby

çok geçmiş olsun canım Allah daha beterinden saklasın.Cana geleceğine mala gelsin,çok klişe olacak ama öyle...Amcamın oğlunun da arabası yanmıştı hem de işiydi o araba düşün,kendisine birşey olmamış ama çok üzülmüş tabi kahrolmuş,kontrol amaçlı hastaneye götürmüşler,az sonra acilden içeri acılar içinde inleyen ama bağıramayan hatta zor nefes alan bir adam getirmişler,adamcağız komple yanıkmış,"arabası yanmış,kendisi de içindeymiş,çıkamamış" demişler...Amcamın oğlu o anda nasıl şükretmiş...Allahım size sağlık versin,maddi durumunuzu da en kısa zamanda düzeltip,çalışmalara başlarsınız inşallah.

hayırlı günler kızlar bende girmeyeli epey bi oldu,ne var ne yok yeni hamilehaberleri artmıştır umarım,bu arada bizim kızımız olacak inşallaah,sizinle paylaşayım dedim

Kiz ismi arayan arkadaslarim bnm sevdigim bir kac tane var
Yigenimin adi esila.anlamini bilmiyorum ama Kurani kerimde bir surede geciyormus.
Asya.tuana da fena degil.
Bnm gonlum erkekten yana ama kizim olacagini hissediyorum.erkek ismi aklimda hic yok.çınar var birtek :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amnın canım sağlık! Tabıkıde tüp patlamada bilirdi yatak odamızda dıpdibeydı garaj araba patlayın içeride girebilirdi ...yaşadığımıza şükrediyoruz ama içimizde yanıyor ne zorluklara kazanılıyor para...inşallah canımmm

hayırlı günler kızlar bende girmeyeli epey bi oldu,ne var ne yok yeni hamilehaberleri artmıştır umarım,bu arada bizim kızımız olacak inşallaah,sizinle paylaşayım dedim

canım hoşgeldin evet yoktun epeyidir ama çok şey kaçırmış sayılmazsın zira topiğin yarısından fazlası artık yok...kızını sağlıkla kucağına alırsın inşallah,senin ikinci miydi bu canım? Bizim de oğlumuz olacak Allahın izniyle,kızımıza kardeş geliyor,çok mutluyuz,rabbim herkese tattırsın...bir kız annesi olarak söyleyim çok güzel günler sizi bekliyor,cimcime çok sevdirecek kendini çoook...:)

Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin.Ben 20 tane okuyabilirim senin için.Sen de bol bol Ya Şafi esmasını çek.Ailenden birine söyle o da çeksin.Herşey yoluna girer inşallah.

Canım çok geçmiş olsun.İnşallah işleriniz iyi gider de aralığı beklemek zorunda kalmazsınız.Neden Kıbrıs?

Günaydın kızlar, herkese iyi haftalar.. Pazartesilerden nefret etsem de

Haftaya pazartesi beklenen adet tarihim.. Sanki hasta olacakmışım gibi ara ara karnıma minik ağrılar gidiyor. Adet olacakken de böyle olur Sanırım bebişim olmadı. Çok moralim bozuk şimdiden

selam kızlar... hepimizin musmutlu geçireceği bir hafta olsun inşallah :)
İnşallah canım.. İyi haftalar sana daa..

Canım Allah korumuş sizleri.. İnşallah maddi yönden de feraha çıkarsınız.. Bebişine kavuşursun inşallah.. Çok geçmiş olsun

Ay ben çok sinirlendim onlaraa.. İnşallah gönlüne göre olur canım.. Bu güzelliği bu heyecanı siz yaşacaksınız.. Böyler şeyelre karışmasınlar yaa Aklıma da bir şey gelmiyor. Ben kızım olursa Nil koyacağım ismini. Allah'ım nasip ederse inşallah.. Beğenirsen buyur sen de koy :)

Çok sevindiiiimmmm Allah sağlıkla kavuştursun bebişinizeee :)) Tavsiye için de çok saooll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…