kızlarr günaydınn kimsecikler yok ben hepinizi çok özledim elaaammm bebeim benim bgün bat günüm gelen giden yok ama şubat 28 çektiği için 2 gün daha beklicem 2 gün sonra gelmezse test belki yaparım çünkü umutlu değilim çalışmalar oldu ama tedavi olmadım bu ayda olmamıştır gibi geliyo göğüslerim felaket acıyo koltuk altıma doğru adet olcam yakındır
bebegım ıns olmassın bnmde 3 4 gun gectı belrtı falan da yok senı coooook ozledım yaaaa bn artık ınfertılıte bolumundeyım cnm eses ın topıgı cok kalabalık gel ıstersen
eses kim canım geleyim tabide topiğin adı ne hayatım bende seni çok özledim artık gelicem sık sık gene olmuyo böyle sizi çok özledimm
Canım ben daha yeniyim aslında :) ama böyle hasretle bekleyenleri görünce çok üzülüyoruumm.. Korkuyoruumm.. Allah bekleyenlere bir an önce nasip etsin inşallah hayırlısıyla.. 2,5 yıllık evliyim. 31 yaşındayım. Geçen ay sadece 1 kere denedik, ama yine de olmayınca bir buruk oldumNe olsa insan umutlanıyor.. Bu ay daha 2. ay yani. Olmuyor diye bir şey yok Allah' şükür ama ya olmazsa diye şimdiden stresliyim.. Stres de yapmamak lazımmışş.. Hayırlısı inşallah.. Şimdi çalışma dönemleri.. O kadar çok istiyorum kiii İnşallah güzel haberler veririm size.. Herkese nasip olsun inşallah bir an önce.. Hamiş olduğumu düşününce bile gözlerim doluyor.. Allah'ım nasip etsin hepimize..
Sen çok mu beklemiştin canım?
ben evlendım 5 ay sonra hamile kladım14 şubatta oldu oğlum şimdi 2. yapalım dedik 7 ay bı süre olmada sonradan kımyasal gebelık gecırdım kımyasalım hemen arkasından hamıle kaldım şimdi 34 yaşındayım ınşallah sen hemen alırsın canım kucagına cocuk evın nesesı
Ay ne güzzeell :) Çok sevindiim :)) Sağlıkla gelsin dünyanıza bebeğiğinnnKızlar bugün kontrolüm vardı,cinsiyetini de öğrendik.Doktor "burada bir fazlalık var, doğunca beni sünnet ettirin diyor" dedi :) Nasıl sevindik anlatamam,kızın tadını almıştık,Rabbim erkeği de nasip etti,inşallah sağlıkla tamamına erer.Allahım tez zamanda sizin de muradınızı versin inşallah.
Canıımmm.. İnşallah hamişsindir yaa :)) İnşallaahhhh...! Hadi hayırlısıı...evet cnm normalde 30gunde fln olurdum bgun 32. gunum hatta 33 6 gun once yapmıştım ama ckmamstı
Amin canıımmm.. Hoşgeldiinnn..
Amin canıımm.. Allah'ın izniyle inşallaahh..
Dua ediyorum canıımm.. İnşallah inşallah hamişsindiiirrr
Amin canıımmm.. Hoşgeldiinnn..
Amin canıımm.. Allah'ın izniyle inşallaahh..
Dua ediyorum canıımm.. İnşallah inşallah hamişsindiiirrr
bebegım ıns olmassın bnmde 3 4 gun gectı belrtı falan da yok senı coooook ozledım yaaaa bn artık ınfertılıte bolumundeyım cnm eses ın topıgı cok kalabalık gel ıstersen
eses kim canım geleyim tabide topiğin adı ne hayatım bende seni çok özledim artık gelicem sık sık gene olmuyo böyle sizi çok özledimm
Bugün yarın yinele artık testi,iyi dayanıyosun valla,biz burda meraktan çatlıyoruz.Ben tam adet günümde yapmıştım,pozitif çıkmıştı.evet cnm normalde 30gunde fln olurdum bgun 32. gunum hatta 33 6 gun once yapmıştım ama ckmamstı
sağol canım,bakıyorum şimdi.ılk sayfaya eklendn cnm sende erkek annesı olarak
sağol canım,aminnn,Rabbim tez zamanda size de tattırsın...Ay ne güzzeell :) Çok sevindiim :)) Sağlıkla gelsin dünyanıza bebeğiğinnnDarısı başımızaa :*
Kızlar Selam Herkese;
Sayfanın tamamı neredeyse hamiş çok güzel görünüyor liste :):):):)
18.haftaya başlıycam yarın,kilo alımınız nasıldı bilgi alabilirmiyim sizlerden, ben 60 kiloyla kaldım ve 2 kilo verdim biray sonra geri aldım iki kiloyu ama şuan hala 60 kiloyum sizce nasıl yorum bekliyorum
bence gayet iyi gidiyorsun canım,demek ki fazla kilo almıyorsun,ilk hamileliğin mi? Ben ilkimde de bunda da 50 ile başladım.Şu an 52 yim.ilkimi 62 ile tamamlamıştım.Bunda da muhtemelen öyle olur.
naptın cnm varmı bi gelişme adet oldunmu
Saol canım;yok ikinci hamileliğim,benimde sanırım ilki gibi olcak ilkinde de 3 kilo vermiştim ilk aylarda 13,5 kilo falan almıştım toplamda ama bunda daha almadım hiç toplam ne kadar alırım bilmiyorum doğuma kadar,bu arada dörtlü test sonucumu alcam yarın dualarınızı bekliyorum umarım herşey yoldundadır :)
kızlar bizim topik baya bir sessizleşmiş
sorma ne zaman girsem alttaki listeye bakıyorum ve sadece kendi adımı görüyorum.Gündüz daha kalabalıktır belki bilmiyorum ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?