Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bebegım ıns olmassın bnmde 3 4 gun gectı belrtı falan da yok senı coooook ozledım yaaaa bn artık ınfertılıte bolumundeyım cnm eses ın topıgı cok kalabalık gel ıstersen

bebegım ıns olmassın bnmde 3 4 gun gectı belrtı falan da yok senı coooook ozledım yaaaa bn artık ınfertılıte bolumundeyım cnm eses ın topıgı cok kalabalık gel ıstersen

eses kim canım geleyim tabide topiğin adı ne hayatım bende seni çok özledim artık gelicem sık sık gene olmuyo böyle sizi çok özledimm

eses kim canım geleyim tabide topiğin adı ne hayatım bende seni çok özledim artık gelicem sık sık gene olmuyo böyle sizi çok özledimm

ınfertılıte kısırlık bolumunden gır ınfertılıteyı yencez dye bı topık eses07 nın topıgı bebekım buraya kımse gelmyo topık taaaaa 3 sayfaya gdyo

ben evlendım 5 ay sonra hamile kladım14 şubatta oldu oğlum şimdi 2. yapalım dedik 7 ay bı süre olmada sonradan kımyasal gebelık gecırdım kımyasalım hemen arkasından hamıle kaldım şimdi 34 yaşındayım ınşallah sen hemen alırsın canım kucagına cocuk evın nesesı

Ay inşallah canıımmm :))) Amiinnn!! Ay ne güzel senin 2.ymiişş hem dee :)) Allah sağlıkla byütmek nasip etsin ikisni dee Bak ben de aynen senin gibi 34'te de 2.yi istiyorum :)) Allah 1 tane nasip etsin de inşallah bekletmeden hayırlısıyla, artık duruma bakıcaz :) Evet evet.. neşe onlar miiss onlaarr :))

Ay ne güzzeell :) Çok sevindiim :)) Sağlıkla gelsin dünyanıza bebeğiğinnn Darısı başımızaa :*

evet cnm normalde 30gunde fln olurdum bgun 32. gunum hatta 33 6 gun once yapmıştım ama ckmamstı
Canıımmm.. İnşallah hamişsindir yaa :)) İnşallaahhhh...! Hadi hayırlısıı...

Amin canıımmm.. Hoşgeldiinnn..

Amin canıımm.. Allah'ın izniyle inşallaahh..

Dua ediyorum canıımm.. İnşallah inşallah hamişsindiiirrr

tatlım hoşgeldin bende 2.5 senelik evliyim ama 2 yıldır bebek istiyoruz olmadı hiç bi sıkıntımız yok Allaha şükür geçen hafta rahim filmi çektirdim inş bende bu ay kalırım bana da dua et ama sunu bıl sıtres işi bozar kafaya takma ben takıyordum ama sonuclarımı rahim filmimi çektirdikten sonra aklımda soru ısaretleri kalmadı eşiminde benımde sıkıntımız yok duam seninle inş gün içerisinde haber ver tatlım rabbim seni bugün sevindirsin hadi bakalım tüm bebek bekleyenleri (AMİN)

Amin canıımmm.. Hoşgeldiinnn..

Amin canıımm.. Allah'ın izniyle inşallaahh..

Dua ediyorum canıımm.. İnşallah inşallah hamişsindiiirrr

tatlım hoşgeldin bende 2.5 senelik evliyim ama 2 yıldır bebek istiyoruz olmadı hiç bi sıkıntımız yok Allaha şükür geçen hafta rahim filmi çektirdim inş bende bu ay kalırım bana da dua et ama sunu bıl sıtres işi bozar kafaya takma ben takıyordum ama sonuclarımı rahim filmimi çektirdikten sonra aklımda soru ısaretleri kalmadı eşiminde benımde sıkıntımız yok duam seninle inş gün içerisinde haber ver tatlım rabbim seni bugün sevindirsin hadi bakalım tüm bebek bekleyenleri (AMİN)

eski sayfayı istiyorum bende yaaaaaa ne güzeldi 3-4 gün geçtiyse test yaptınmmı ?? bende klomen kullanmıştım bu ay bugün 3 gün kaldı kırmızılra test yaptım sabah negatifff ateşim yükseliyor ama 36.7 di 36.8 oldu dün bugünde 36.9 oldu inş düşmez yaaa

evet cnm normalde 30gunde fln olurdum bgun 32. gunum hatta 33 6 gun once yapmıştım ama ckmamstı
Bugün yarın yinele artık testi,iyi dayanıyosun valla,biz burda meraktan çatlıyoruz.Ben tam adet günümde yapmıştım,pozitif çıkmıştı.
ılk sayfaya eklendn cnm sende erkek annesı olarak
sağol canım,bakıyorum şimdi.
Ay ne güzzeell :) Çok sevindiim :)) Sağlıkla gelsin dünyanıza bebeğiğinnn Darısı başımızaa :*
sağol canım,aminnn,Rabbim tez zamanda size de tattırsın...

Son düzenleme:

bence gayet iyi gidiyorsun canım,demek ki fazla kilo almıyorsun,ilk hamileliğin mi? Ben ilkimde de bunda da 50 ile başladım.Şu an 52 yim.ilkimi 62 ile tamamlamıştım.Bunda da muhtemelen öyle olur.

bence gayet iyi gidiyorsun canım,demek ki fazla kilo almıyorsun,ilk hamileliğin mi? Ben ilkimde de bunda da 50 ile başladım.Şu an 52 yim.ilkimi 62 ile tamamlamıştım.Bunda da muhtemelen öyle olur.

Saol canım;yok ikinci hamileliğim,benimde sanırım ilki gibi olcak ilkinde de 3 kilo vermiştim ilk aylarda 13,5 kilo falan almıştım toplamda ama bunda daha almadım hiç toplam ne kadar alırım bilmiyorum doğuma kadar,bu arada dörtlü test sonucumu alcam yarın dualarınızı bekliyorum umarım herşey yoldundadır :)

inşallah iyi sonuçlar alırsın canım,dualarımız seninle,benden istemediler onu daha.

Merhaba kizlar bende hamile kalmaya calisanlardanim esimdede bendede sorun yok Allaha cok sukur yurt disinda yasiorum gecen sene eylulde doktora gittik ve klomen ve catlatma ignesiyle hamile kaldim fakat dustu malesef ve ozmndan beri yine kalmaya calisiorum ama malesef olmadi butun herseyi denedim incir kuru sogan kuru felan herseyi ama malesef sonuc yine ayni olmadi 1.5 yillik evliyiz 24 yasindayim adetlerim duzenli burdada dokotr 1 sene daha bekleyin diyo ondan sora birseyler yapairs dio ondan once yapmio ama bis istiorus ama yinede yapmiolar ..Allahtan umidimi kesmek istemiorum ama insan yinede umutsuzluga kaplanio bende kimseye soyleyemedigim icin buraya icimi dokmek istedim cokda istiorum bebis Rabbim ins en kisa zamanda isteyen hersekese nasip etsin ins.Yaza kadar olmassa ki insallah olur rabbim nasip eder hayirlisiyla turkiyeye gittigimde yine klomen ve catlatma ignesi denicem Allahin izniyle ...kafanizi sisirdim belki ama paylasmak istedim ...

sorma ne zaman girsem alttaki listeye bakıyorum ve sadece kendi adımı görüyorum.Gündüz daha kalabalıktır belki bilmiyorum ama...

evet kızlar maalesef artk kmse olmuyo burda herkes hamıle kalınca dagldılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…