Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ya kalamayanlar ?

cnm bnde hamıle kalamdm henuz burası bnm topıgım ama gercekten herkes dagldı brbrımızı yakalıyamyoruz ama ıstersen ınfertılıte bolumunde ınfertılıteyı yenecegız dye topıgımz var gelmk ıstersen yardmcı oluruz cnm

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar hepinize..

ben dun doktoruma gittim rahim filmi çekmiştim eşimin sperleri iyi benım tupler açık önümüzdeki aşama çatlatma iğnesi ve aşılama ıkısını aynı anda uygulayacak dedi adet olacan 5 günü klomen ıcmeye baslayacan yumurtama takibi yapacak dedi buyumeye başladıgı anda yumurtan ıgneyı yapacak ardından eşinden sper alıp benım rahime uygulayacaklar dedi yanı aşılama dedi iki işlem bir arada yapacaz fiyat hakkında bilgi almadım peki sizce bişey soracam arkadaşlar ben bunları uygulamazsam doğal yolla hıç mı bebeğim olmıyacak eşimde uzulme sıkıntımız yokmus dedi yoksa biraz bekliyeyım mı sızce dogal yolla kala bilirmiyim yardımcı olurmusunuz bana doktorumu 11 gibi aryıp onada soracam ben bunları yapmazsam doğal yolla hamıle kalamıyacakmıyım ve fiyat alacam sizce sizin fikirlerinizide alayım kızlar bana yardımcı olun bu iki işlemi birlikte yapan varmı aranızda

Son düzenleme:

elacım sırf senin sonucunu ögrenmek için giriyodum topige.. hamile degil misin ... canın sagolsun kuzucum her geçen süre hamile kalmana yaklaştırıyor seni.. bizde bekledik iyi biliyorum o duyguyu.. Rabbim sanada güzel haberler aldırsın tez vakitte.. bu arada topige girmemem hamile kaldıgım için degil.. taa ben hamile kalmadan önceden bu yana dagılmıştı topik.. kimseler girmiyordu.. şuan bunu yazarken bile tek ben varım topikte ondan canım.. aeo kib

eşin için hangi doktor istedi

canım burda böyle uğraşıp hamile kalamayan bir arkadaş hayıt tohumunu tavsiye etmiş,hatta bir de konu açmış bununla ilgili detaylarını filan anlatmış,ama konunun tam adını hatırlayamıyorum agnuscaston diye aratırsan çıkar, sanırım orijinal adı böyle bişeydi,ben de geçen akşam tesadüfen gördüm,bir bakın isterseniz kızlar.

canım bu arada senin bebişte erkekmiş :)) ALLAH tekrar kucağımıza almayı nasip eder inş. ilki neydi kaç yaşında ?

ilkim kız canım,haftaya 2 yaşını bitiriyor Allahın izniyle.o yüzden erkeğe ayrı bir sevindik.Amin çok sağol cümlemizinkini inşallah,senin ilkinin ve bu bebişin cinsiyetleri neydi canım?

canım doğal yolla kalamayacaksın diye bişey yok,sorununuz yoksa.Bir arkadaşımın da olmuyordu çucuğu,denemediği şey kalmamıştı,aşılama,tüp,İsviçre'ye bile gitmiş düşün.Olmadı bir türlü,o kadar umutsuzdu ki,geçenlerde ikizleri oldu,hem de doğal yolla.Ama şöyle birşey var;doğal yolla olana kadar geçen süreçte kendini yeyip bitireceksin,takmıycam deyip kafayı yiyeceksin,her duyduğunu denemeye başlayacaksın,bazen regl gününü bile beklemeden testler yapıp negatif çıkınca umutsuzluğa kapılacaksın,tecrübeyle sabit yani :) böyle düşününce bilimsel destek alarak bu işi hızlandırmak daha cazip geliyor insana,tabi işin mali ksmı da önemli,hepsini düşünüp kararını ona göre vereceksin artık.Allah tez zamanda kavuştursun bebeğine inşallah.

canım bu arada senin bebişte erkekmiş :)) ALLAH tekrar kucağımıza almayı nasip eder inş. ilki neydi kaç yaşında ?

ilkim kız canım,haftaya 2 yaşını bitiriyor Allahın izniyle.o yüzden erkeğe ayrı bir sevindik.Amin çok sağol cümlemizinkini inşallah,senin ilkinin ve bu bebişin cinsiyetleri neydi canım?
şimdiki erkekmiş baktım şimdi..:)

Ok tatlim bide onu arastiriyim

maalesef cnm dun sabah adet oldum

merhaba kızlar ben bebek sahıbı olmak ıcın 7 senedır uğraşıyorum tedavilerle başladığım süreçte yumurtalık kanseri olduğumu ogrendım amelıyat ustune amelıyat gecırdım ama yumurtalıklarımın rahmımın alınmasına hep karşı çıktım 2 kere açık amelıyat 2 kerede tup bebek denedım ama hala bı evlat sahıbı olamadım şuan kanserli kitle yok ama doktor tekrar cıkabılır bıran once tekrar tup bebek yap dedı.şimdi aret beyde tedaviye baslıycam ama çekilen rahım fılmınde tuplerimdekı sıvı bırıkımınden dolayı o tüplerin tekrar bi amelıyatla (açık olmak zorunda) alınması gerektıgını ancak ozaman tupbebekte başarı oranımızın artıcagını soyledı ... ŞİMDİ bu salı amelıyata giricem ama bu amelıyat içerde daha önceden amelıyatlar gecırdıgım ıcın cok yapışıklık olabilicegını ve çok riskli gecebılıcegını söyledi
BEN DUALARIN GÜCÜNE İNANAN Bİ İNSANIM NOOLUR BANA YARDIMCI OLUN BU SALATI TEFRICIYE DUASINI 4444 DEFA OKUYUNCA BUTUN DILEKLERINIZ GERCEKLESIYOMUS BEN 1000 TANE OKUDUM SALI GUNU AMELIYATA GIRICEM

BANA DUA EDERMISINIZ OKUMAK ISTEYEN BANA YARDIM ETMEK ISTEYEN VARSA BURDAN KAÇTANE OKUDUGUNU BANA YAZABILIRMI HEM AMELIYATIMIN HAYIRLI GECMESI HEMDE BEBEK SAHIBI OLMAK ICIN ADIM SEMA ÇOBAN NOOLUR DUALARINIZLA BANA YARDIM EDİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…