evet kızlar maalesef artk kmse olmuyo burda herkes hamıle kalınca dagldılar
Ya kalamayanlar ?
inşallah iyi sonuçlar alırsın canım,dualarımız seninle,benden istemediler onu daha.
inşallah iyi sonuçlar alırsın canım,dualarımız seninle,benden istemediler onu daha.
günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar hepinize..
cnm bnde hamıle kalamdm henuz burası bnm topıgım ama gercekten herkes dagldı brbrımızı yakalıyamyoruz ama ıstersen ınfertılıte bolumunde ınfertılıteyı yenecegız dye topıgımz var gelmk ıstersen yardmcı oluruz cnm
ben dun doktoruma gittim rahim filmi çekmiştim eşimin sperleri iyi benım tupler açık önümüzdeki aşama çatlatma iğnesi ve aşılama ıkısını aynı anda uygulayacak dedi adet olacan 5 günü klomen ıcmeye baslayacan yumurtama takibi yapacak dedi buyumeye başladıgı anda yumurtan ıgneyı yapacak ardından eşinden sper alıp benım rahime uygulayacaklar dedi yanı aşılama dedi iki işlem bir arada yapacaz fiyat hakkında bilgi almadım peki sizce bişey soracam arkadaşlar ben bunları uygulamazsam doğal yolla hıç mı bebeğim olmıyacak eşimde uzulme sıkıntımız yokmus dedi yoksa biraz bekliyeyım mı sızce dogal yolla kala bilirmiyim yardımcı olurmusunuz bana doktorumu 11 gibi aryıp onada soracam ben bunları yapmazsam doğal yolla hamıle kalamıyacakmıyım ve fiyat alacam sizce sizin fikirlerinizide alayım kızlar bana yardımcı olun bu iki işlemi birlikte yapan varmı aranızda
Olmaz olur mu :)Hu hu kimse var mı ¿¿¿
Merhaba kizlar bende hamile kalmaya calisanlardanim esimdede bendede sorun yok Allaha cok sukur yurt disinda yasiorum gecen sene eylulde doktora gittik ve klomen ve catlatma ignesiyle hamile kaldim fakat dustu malesef ve ozmndan beri yine kalmaya calisiorum ama malesef olmadi butun herseyi denedim incir kuru sogan kuru felan herseyi ama malesef sonuc yine ayni olmadi1.5 yillik evliyiz 24 yasindayim adetlerim duzenli burdada dokotr 1 sene daha bekleyin diyo ondan sora birseyler yapairs dio ondan once yapmio ama bis istiorus ama yinede yapmiolar ..Allahtan umidimi kesmek istemiorum ama insan yinede umutsuzluga kaplanio bende kimseye soyleyemedigim icin buraya icimi dokmek istedim cokda istiorum bebis Rabbim ins en kisa zamanda isteyen hersekese nasip etsin ins.Yaza kadar olmassa ki insallah olur rabbim nasip eder hayirlisiyla turkiyeye gittigimde yine klomen ve catlatma ignesi denicem Allahin izniyle ...kafanizi sisirdim belki ama paylasmak istedim ...
canım bu arada senin bebişte erkekmiş :)) ALLAH tekrar kucağımıza almayı nasip eder inş. ilki neydi kaç yaşında ?
Dörtlü test sonucumu öğrendim arkadaşlar herşey yolundaymış normalmiş yani,rahatladım bende şimdi :))))
ben dun doktoruma gittim rahim filmi çekmiştim eşimin sperleri iyi benım tupler açık önümüzdeki aşama çatlatma iğnesi ve aşılama ıkısını aynı anda uygulayacak dedi adet olacan 5 günü klomen ıcmeye baslayacan yumurtama takibi yapacak dedi buyumeye başladıgı anda yumurtan ıgneyı yapacak ardından eşinden sper alıp benım rahime uygulayacaklar dedi yanı aşılama dedi iki işlem bir arada yapacaz fiyat hakkında bilgi almadım peki sizce bişey soracam arkadaşlar ben bunları uygulamazsam doğal yolla hıç mı bebeğim olmıyacak eşimde uzulme sıkıntımız yokmus dedi yoksa biraz bekliyeyım mı sızce dogal yolla kala bilirmiyim yardımcı olurmusunuz bana doktorumu 11 gibi aryıp onada soracam ben bunları yapmazsam doğal yolla hamıle kalamıyacakmıyım ve fiyat alacam sizce sizin fikirlerinizide alayım kızlar bana yardımcı olun bu iki işlemi birlikte yapan varmı aranızda
canım bu arada senin bebişte erkekmiş :)) ALLAH tekrar kucağımıza almayı nasip eder inş. ilki neydi kaç yaşında ?
şimdiki erkekmiş baktım şimdi..:)ilkim kız canım,haftaya 2 yaşını bitiriyor Allahın izniyle.o yüzden erkeğe ayrı bir sevindik.Amin çok sağol cümlemizinkini inşallah,senin ilkinin ve bu bebişin cinsiyetleri neydi canım?
canım burda böyle uğraşıp hamile kalamayan bir arkadaş hayıt tohumunu tavsiye etmiş,hatta bir de konu açmış bununla ilgili detaylarını filan anlatmış,ama konunun tam adını hatırlayamıyorum agnuscaston diye aratırsan çıkar, sanırım orijinal adı böyle bişeydi,ben de geçen akşam tesadüfen gördüm,bir bakın isterseniz kızlar.
elacım sırf senin sonucunu ögrenmek için giriyodum topige.. hamile degil misin ... canın sagolsun kuzucum her geçen süre hamile kalmana yaklaştırıyor seni.. bizde bekledik iyi biliyorum o duyguyu.. Rabbim sanada güzel haberler aldırsın tez vakitte.. bu arada topige girmemem hamile kaldıgım için degil.. taa ben hamile kalmadan önceden bu yana dagılmıştı topik.. kimseler girmiyordu.. şuan bunu yazarken bile tek ben varım topikteondan canım.. aeo kib
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?