Kiscelerimmmm feci sekilde isim arayisina girdim cinsiyet belli olmadan isimler hazır olsun istiyorum yoksa esimin ailesi uzerimde felaket psikolojik baskı uyguluyor...malum kiscem olursa isminin biri hatice olacak ikinci isimmm onerileriniz var mi haticeye uygun kisa oz anlami güzel bi isim istiyorum... Erkekse yawrum onada iki isim düşünüyoruz ama bunda hiç bi fikrim yoooook yardim litfeennnkaynim esimle konusurken hatice tek olsun dio dun gece acil isim bulmam lazım..... Ne zormus yaaa
merhaba kızlar ben bebek sahıbı olmak ıcın 7 senedır uğraşıyorum tedavilerle başladığım süreçte yumurtalık kanseri olduğumu ogrendım amelıyat ustune amelıyat gecırdım ama yumurtalıklarımın rahmımın alınmasına hep karşı çıktım 2 kere açık amelıyat 2 kerede tup bebek denedım ama hala bı evlat sahıbı olamadım şuan kanserli kitle yok ama doktor tekrar cıkabılır bıran once tekrar tup bebek yap dedı.şimdi aret beyde tedaviye baslıycam ama çekilen rahım fılmınde tuplerimdekı sıvı bırıkımınden dolayı o tüplerin tekrar bi amelıyatla (açık olmak zorunda) alınması gerektıgını ancak ozaman tupbebekte başarı oranımızın artıcagını soyledı ... ŞİMDİ bu salı amelıyata giricem ama bu amelıyat içerde daha önceden amelıyatlar gecırdıgım ıcın cok yapışıklık olabilicegını ve çok riskli gecebılıcegını söyledi
BEN DUALARIN GÜCÜNE İNANAN Bİ İNSANIM NOOLUR BANA YARDIMCI OLUN BU SALATI TEFRICIYE DUASINI 4444 DEFA OKUYUNCA BUTUN DILEKLERINIZ GERCEKLESIYOMUS BEN 1000 TANE OKUDUM SALI GUNU AMELIYATA GIRICEM
BANA DUA EDERMISINIZ OKUMAK ISTEYEN BANA YARDIM ETMEK ISTEYEN VARSA BURDAN KAÇTANE OKUDUGUNU BANA YAZABILIRMI HEM AMELIYATIMIN HAYIRLI GECMESI HEMDE BEBEK SAHIBI OLMAK ICIN ADIM SEMA ÇOBAN NOOLUR DUALARINIZLA BANA YARDIM EDİN
Geçmiş olsun canım.. İnşallah tedaviye gerek kalmadan geliverir bebişiniz.. Daha çok gençsin, bir sorun da yokmuş sanırım.. Umutsuzluğa kapılma canım.. İnşallah Allah'ım sana da bizlere de isteyen herkese hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin.. İnşallah çok beklemeyiz.. Kafa şişirmek ne demekMerhaba kizlar bende hamile kalmaya calisanlardanim esimdede bendede sorun yok Allaha cok sukur yurt disinda yasiorum gecen sene eylulde doktora gittik ve klomen ve catlatma ignesiyle hamile kaldim fakat dustu malesef ve ozmndan beri yine kalmaya calisiorum ama malesef olmadi butun herseyi denedim incir kuru sogan kuru felan herseyi ama malesef sonuc yine ayni olmadi1.5 yillik evliyiz 24 yasindayim adetlerim duzenli burdada dokotr 1 sene daha bekleyin diyo ondan sora birseyler yapairs dio ondan once yapmio ama bis istiorus ama yinede yapmiolar ..Allahtan umidimi kesmek istemiorum ama insan yinede umutsuzluga kaplanio bende kimseye soyleyemedigim icin buraya icimi dokmek istedim cokda istiorum bebis Rabbim ins en kisa zamanda isteyen hersekese nasip etsin ins.Yaza kadar olmassa ki insallah olur rabbim nasip eder hayirlisiyla turkiyeye gittigimde yine klomen ve catlatma ignesi denicem Allahin izniyle ...kafanizi sisirdim belki ama paylasmak istedim ...
Allah'a şükür.. :* HAdi geçmiş olsun :)Dörtlü test sonucumu öğrendim arkadaşlar herşey yolundaymış normalmiş yani,rahatladım bende şimdi :))))
Allah gönlüne göre versiinnn.. Bir an önce bebişine kavuştursun sağlıkla inşallaahhh.. Cümlemize inşallahh.. Herkes için dua ediyorum..Bende sizlerden dua istesem
ilkim kız canım,haftaya 2 yaşını bitiriyor Allahın izniyle.o yüzden erkeğe ayrı bir sevindik.Amin çok sağol cümlemizinkini inşallah,senin ilkinin ve bu bebişin cinsiyetleri neydi canım?
çok sevindim canım,çok şükür Allah sağlıkla tamamına erdirsin,darısı başımıza...
şimdiki erkekmiş baktım şimdi..:)
Ay canım ya Allah sağlık sıhhat versin.. Çok çok geçmiş olsun.. İnşallah ameliyatın çok güzel geçer de sağlığına kavuşursun.. İnşallah sonrasında bebeğine de kavuşursun.. Az ama11 tane okudum. Zamanım oldukça devam ederim inşallah.. Allah yardımcınız olsun canım...
Geçmiş olsun canım.. İnşallah tedaviye gerek kalmadan geliverir bebişiniz.. Daha çok gençsin, bir sorun da yokmuş sanırım.. Umutsuzluğa kapılma canım.. İnşallah Allah'ım sana da bizlere de isteyen herkese hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin.. İnşallah çok beklemeyiz.. Kafa şişirmek ne demekYaz tabii :*
Allah'a şükür.. :* HAdi geçmiş olsun :)
Allah gönlüne göre versiinnn.. Bir an önce bebişine kavuştursun sağlıkla inşallaahhh.. Cümlemize inşallahh.. Herkes için dua ediyorum..
çok geçmiş olsun canım Allah daha beterinden saklasın.Cana geleceğine mala gelsin,çok klişe olacak ama öyle...Amcamın oğlunun da arabası yanmıştı hem de işiydi o araba düşün,kendisine birşey olmamış ama çok üzülmüş tabi kahrolmuş,kontrol amaçlı hastaneye götürmüşler,az sonra acilden içeri acılar içinde inleyen ama bağıramayan hatta zor nefes alan bir adam getirmişler,adamcağız komple yanıkmış,"arabası yanmış,kendisi de içindeymiş,çıkamamış" demişler...Amcamın oğlu o anda nasıl şükretmiş...Allahım size sağlık versin,maddi durumunuzu da en kısa zamanda düzeltip,çalışmalara başlarsınız inşallah.
Canım çok geçmiş olsun.İnşallah işleriniz iyi gider de aralığı beklemek zorunda kalmazsınız.Neden Kıbrıs?
oldum canım tedavıye de basladık bakalım klomen kullndm bu ay yumurtamn ctlamasnı bklıcez
cnm bende 3 ay ardarda klomen kullandım bi etkisini görmedim bu ay bıraktım bende inş sen etkisini görürsün hangi hastaneye gidiyosun cnm
Saol canım,AMİNNN inş.ikimizede :) sen 2 li yada 3 lü test yaptırdınmı?
Ay canım ya Allah sağlık sıhhat versin.. Çok çok geçmiş olsun.. İnşallah ameliyatın çok güzel geçer de sağlığına kavuşursun.. İnşallah sonrasında bebeğine de kavuşursun.. Az ama11 tane okudum. Zamanım oldukça devam ederim inşallah.. Allah yardımcınız olsun canım...
Geçmiş olsun canım.. İnşallah tedaviye gerek kalmadan geliverir bebişiniz.. Daha çok gençsin, bir sorun da yokmuş sanırım.. Umutsuzluğa kapılma canım.. İnşallah Allah'ım sana da bizlere de isteyen herkese hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin.. İnşallah çok beklemeyiz.. Kafa şişirmek ne demekYaz tabii :*
Allah'a şükür.. :* HAdi geçmiş olsun :)
Allah gönlüne göre versiinnn.. Bir an önce bebişine kavuştursun sağlıkla inşallaahhh.. Cümlemize inşallahh.. Herkes için dua ediyorum..
İnşallah hayırlısıyla olur canım :)Neden etkisini goremedin cnm hic buyutmedimi yumurtani valla ben Başakşehir tip merkezi var ozel oraya gidiyorum ondan once baska bi doktra gdyrdm hc mmnn klmdm ama bu dktrm ck iyi ilgli saglsn cnm bn 5 gn klomn kllndm ve 18mm oldu yumurtam ama catladimi catladami ne durumda bilmiyorum dktrm ck iyi dedi ve direk bna gn asiri iliskiye grn gcknce gl geblk testi yapalm dedii valla nisan ayni bklyrm bklm hyrlsi
kızzlarrrrrrrrrrrr
Tatlımmm
selam hanımlar nasılsınız...aaa kimseler yok önceden buralar bölemiydi_???
kızzlarrrrrrrrrrrr
Tatlımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?