Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bizde mira'ya karar verdik sanırım daha doğrusu kociş karar verdi...

Ay canım ya Allah sağlık sıhhat versin.. Çok çok geçmiş olsun.. İnşallah ameliyatın çok güzel geçer de sağlığına kavuşursun.. İnşallah sonrasında bebeğine de kavuşursun.. Az ama 11 tane okudum. Zamanım oldukça devam ederim inşallah.. Allah yardımcınız olsun canım...

Geçmiş olsun canım.. İnşallah tedaviye gerek kalmadan geliverir bebişiniz.. Daha çok gençsin, bir sorun da yokmuş sanırım.. Umutsuzluğa kapılma canım.. İnşallah Allah'ım sana da bizlere de isteyen herkese hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin.. İnşallah çok beklemeyiz.. Kafa şişirmek ne demek Yaz tabii :*

Dörtlü test sonucumu öğrendim arkadaşlar herşey yolundaymış normalmiş yani,rahatladım bende şimdi :))))
Allah'a şükür.. :* HAdi geçmiş olsun :)

Bende sizlerden dua istesem
Allah gönlüne göre versiinnn.. Bir an önce bebişine kavuştursun sağlıkla inşallaahhh.. Cümlemize inşallahh.. Herkes için dua ediyorum..

ilkim kız canım,haftaya 2 yaşını bitiriyor Allahın izniyle.o yüzden erkeğe ayrı bir sevindik.Amin çok sağol cümlemizinkini inşallah,senin ilkinin ve bu bebişin cinsiyetleri neydi canım?

Maşallah kızına ;benimde kız canım ilki 4,5 yaşında bu da erkek:)) şanslıyız ALLAH gönlümüze göre verdi bizde çok sevindik :))

Aminnnn . . Allah razı olsun bilmukabele . . :109:

Canım çok geçmiş olsun.İnşallah işleriniz iyi gider de aralığı beklemek zorunda kalmazsınız.Neden Kıbrıs?

Sagol canım ınsallah Allah büyük .manevı sıkıntılarımızdan dolayı Kıbrıs'a gıdıcez canım yazın aşılama deneyeceğiz eğer olmazsa Kıbrıs'a gidip tüp bebek yaptırılmaz inşallahhh

cnm bende 3 ay ardarda klomen kullandım bi etkisini görmedim bu ay bıraktım bende inş sen etkisini görürsün hangi hastaneye gidiyosun cnm

Neden etkisini goremedin cnm hic buyutmedimi yumurtani valla ben Başakşehir tip merkezi var ozel oraya gidiyorum ondan once baska bi doktra gdyrdm hc mmnn klmdm ama bu dktrm ck iyi ilgli saglsn cnm bn 5 gn klomn kllndm ve 18mm oldu yumurtam ama catladimi catladami ne durumda bilmiyorum dktrm ck iyi dedi ve direk bna gn asiri iliskiye grn gcknce gl geblk testi yapalm dedii valla nisan ayni bklyrm bklm hyrlsi

Saol canım,AMİNNN inş.ikimizede :) sen 2 li yada 3 lü test yaptırdınmı?

11. haftada 2 liyi yaptırdım canım,15 haftalıkken kontrol vardı herhangi birşey istemedi,sonraki kontrol 19. haftada,4 lü test 18. haftaya kadar yapılıyor diye biliyorum,bazı doktorlar ikiliye göre gerek görmeyebiliyormuş,benimki öyle oldu herhalde.

Amin Allahim en kisa zamanda hayirlisiyla
herkese nasip etsin insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşallah hayırlısıyla olur canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…