Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

günaydın ıyıyız canım sen nasılsın

bizlerde iyiyiz çok şükür ayları sayıyoruz.. aynen devam...

Pazartesi adet günüm ve karnım ağrımaya başladı bile Zaten migrenim de tuttu :'( Regl olcam ben sanırım.. Yani aslında kesin gibi Çok üzgünüm

naber tatli kiscelerimmmmm nasilsiniz ne var ne yok.......benim yarin ayrintili ultrasonum var inssss dua edin bize emiiiiiii
kismetse ve bizim sipa gosterirse cinsiyetini ogrencez coooookkkk heyecanliyimmmmmmmmm

naber tatli kiscelerimmmmm nasilsiniz ne var ne yok.......benim yarin ayrintili ultrasonum var inssss dua edin bize emiiiiiii
kismetse ve bizim sipa gosterirse cinsiyetini ogrencez coooookkkk heyecanliyimmmmmmmmm

Rabbim her seyi gönlüne göre versin canım. Nasıl gidiyor hsmilelik? Ben de yarın gidicem. Ense kalınlığı için. İkili test yapılmıycak bana.

Sent from my iPad using Tapatalk

hadi bakalım büyük gün yarın demek,tatlı bişeyler ye biraz öncesinden, çok hareket etsin,ne var ne yok göstersin bu sefer :) bana kız gibi geliyor ama...bakalım hayırlısı..

Hıcrancım sen neden hala öğrenemedin cinsiyetini 21. Haftadasın. En azından drun bebeğin gelişiminden almamalıydı.

Son düzenleme:

hadi bakalım büyük gün yarın demek,tatlı bişeyler ye biraz öncesinden, çok hareket etsin,ne var ne yok göstersin bu sefer :) bana kız gibi geliyor ama...bakalım hayırlısı..
ha haaa acip gostersin valla cok bekledik....bende en basindan beri erkek hissediyorum rabbim once saglik versinde gerisi bos
Hıcrancım sen neden hala öğrenemedin cinsiyetini 21. Haftadasın. En azından drun bebeğin gelişiminden almamalıydı.

canim 12haftalikken belli degildi bir ay sonraki randevum kv nin vefatina denk geldi bu arada uc kez falan devlet hast gittim tabi ama soylemio devlettekiler... malum ilcede olunca ozele merkeze gidiorum her zaman gitmek zor oluo bu gunu bulduk iste

Allah sağlık versin sana da bebeğine de. Ya ben yarın öğreniyorum diye u uyorum. Özele gidicem. Sıkıştırcam dr bakalım bişi döyliycek mi. Bi de bebekte nub diye bir yer varmış. Cinsel organın geliştiği yer. Oranın durusundan belli oluyormus cinsiyet 11 . Haftadan itibaren. Bakalım hayırlısı.

arkadaşlar merhaba birşey sormak istiyorum özellikle hamile arkadaşlara..
hamile kaldığınız ay adet gününüzde adet belirtileriniz oldu mu? ben bunu çok merak ediyorum

ikili testte iki ayri ozel dr ayri ayri muayene oldum israrda ettim ama ikiside belli degil daha dediler gerci 16dan once degisebilio cinsiyet tahmini nubda cok guvenilir degil acikcasi bende arastirmistim rabbim seninde gonlundekini versin ins

hamile kaldığınız ay adet gününüzde adet belirtileriniz oldu mu? ben bunu çok merak ediyorum
agrilar oldu ama adet.agrisindan farkliydi benimki canim kimi adet agrisi gibi agrida cekio

Benim belirtilerim aynıydı canım. Adet olacakmısım gibi. Tek farkı göğüslerimde ağrı yoktu.

Peki kahve iciyorum ve spor yapiyorum hamile oldugumu daha ogrenmedim ama bunun sakincasi olur mu

Drlar çocuğu öğrenene kadar yaptıklarının zararı olmaz diyor. Ama eğer şüphen ya da beklentin varsa dikkat edebilirsin.

Drlar çocuğu öğrenene kadar yaptıklarının zararı olmaz diyor. Ama eğer şüphen ya da beklentin varsa dikkat edebilirsin.

Tesekkur ederim cnm bilgiler icin. Adet olacak gibiyim bugun olmam lazimdi olmadim ama yarinda olabilirim bilmiyorum suphedeyim iste

SLM İYİ GECELER BAYANLAR ÇOK UZUN ZAMANDIR GİREMİYODUM UMARIM HAMİŞ SAYISI BAYAAAA VADIR :44: HAMİŞ OLANLAR CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM BEBEKLERİNİZİ SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALMAK NASİP ETSİN ALLAH HERKESE HAYIRLI GECELER VE CUMALAR GÖRÜŞMEK ÜZERE . . . . .

kızlar merhabalar..çooooooooooooooook uzun zamandır giremiyordum bloga en son girdiğimde hamiş olduğumu öğrenmiş sevincimi sizlerle paylaşmıştım:):)sonrasında bir sürü sınav mülakat derken yeni nefes alabildim..kızımla ankaraya gittik geldik defalarca sınava mülakata girdik:):):)sonuç bekliyoruz bakalım hayırlısı bebegim uğurlu gelir bana inşlllh......rabbim bebeği olanlara hayırlı sağlıklı doğumlar bebişi olmayanlara da hayırlı sağlıklı bebiler nasip etsin inşllh..hamileliği sorunlu geçen var mı ya benim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…