kuzuuuuuuuuuuuuuuuuummm lilimmmmmm
günaydın canımm
zeycanım böyle olduiyiyim kuzum cok şükür sen naısslın bebişin nasıl
canımmmmmmm cok şükürrrr sen nasılsın paşan nasıl
günaydın ıyıyız canım sen nasılsın
günaydın cnm...iyidir senden nbr?
bence omuzların hiç çökmesin aksine hep güçlü ol. evrene pozitif mesaj gönder :) benim sloganım buydu :) hep olacak de, secret'ı okudun mu bilmiyorum ama orda yazıyodu 'eger sabah evden bugün başıma kötü bişi gelecek diye çıkarsan ve sürekli bunu düşünürsen o gün gerçekten başına bişi geliyo'. demek ki napıyoruzzzzzz evrene hep pozitif mesaj gönderiyoruz :)
saol tatlım iyiz biz çok şükür...sen nasılsın durumlar nasıl...
bizlerde iyiyiz çok şükür ayları sayıyoruz.. aynen devam...
naber tatli kiscelerimmmmm nasilsiniz ne var ne yok.......benim yarin ayrintili ultrasonum var inssss dua edin bize emiiiiiii
kismetse ve bizim sipa gosterirse cinsiyetini ogrencez coooookkkk heyecanliyimmmmmmmmm
naber tatli kiscelerimmmmm nasilsiniz ne var ne yok.......benim yarin ayrintili ultrasonum var inssss dua edin bize emiiiiiii
kismetse ve bizim sipa gosterirse cinsiyetini ogrencez coooookkkk heyecanliyimmmmmmmmm
Rabbim her seyi gönlüne göre versin canım. Nasıl gidiyor hsmilelik? Ben de yarın gidicem. Ense kalınlığı için. İkili test yapılmıycak bana.
sukur canim agirlasiorum gunden gune.... sende guzel sonuclar al ikiz oldugu icin ikili olmaz sende tatlim
Sent from my iPad using Tapatalk
ha haaa acip gostersin valla cok bekledik....bende en basindan beri erkek hissediyorum rabbim once saglik versinde gerisi boshadi bakalım büyük gün yarın demek,tatlı bişeyler ye biraz öncesinden, çok hareket etsin,ne var ne yok göstersin bu sefer :) bana kız gibi geliyor ama...bakalım hayırlısı..
Hıcrancım sen neden hala öğrenemedin cinsiyetini 21. Haftadasın. En azından drun bebeğin gelişiminden almamalıydı.
ha haaa acip gostersin valla cok bekledik....bende en basindan beri erkek hissediyorum rabbim once saglik versinde gerisi bos
canim 12haftalikken belli degildi bir ay sonraki randevum kv nin vefatina denk geldi bu arada uc kez falan devlet hast gittim tabi ama soylemio devlettekiler... malum ilcede olunca ozele merkeze gidiorum her zaman gitmek zor oluo bu gunu bulduk iste
Allah sağlık versin sana da bebeğine de. Ya ben yarın öğreniyorum diye u uyorum. Özele gidicem. Sıkıştırcam dr bakalım bişi döyliycek mi. Bi de bebekte nub diye bir yer varmış. Cinsel organın geliştiği yer. Oranın durusundan belli oluyormus cinsiyet 11 . Haftadan itibaren. Bakalım hayırlısı.
agrilar oldu ama adet.agrisindan farkliydi benimki canim kimi adet agrisi gibi agrida cekioarkadaşlar merhaba birşey sormak istiyorum özellikle hamile arkadaşlara..
hamile kaldığınız ay adet gününüzde adet belirtileriniz oldu mu? ben bunu çok merak ediyorum
arkadaşlar merhaba birşey sormak istiyorum özellikle hamile arkadaşlara..
hamile kaldığınız ay adet gününüzde adet belirtileriniz oldu mu? ben bunu çok merak ediyorum
Benim belirtilerim aynıydı canım. Adet olacakmısım gibi. Tek farkı göğüslerimde ağrı yoktu.
Peki kahve iciyorum ve spor yapiyorum hamile oldugumu daha ogrenmedim ama bunun sakincasi olur mu
Drlar çocuğu öğrenene kadar yaptıklarının zararı olmaz diyor. Ama eğer şüphen ya da beklentin varsa dikkat edebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?