oglusum geliyoooooooooooooooooooooorrrr yehhuuuuuuuu cok mutluyummm darisi isteyen herkeseeee
canım üzülme bi adim daha yaklastom melegine
evet canım geç oldu ama şükür gönlümden geçen oldu
sagol ablacimmmm.... Listeni en kisa zamanda yazar misin bugun alisverise cikcaktim yagmurlu hava cikamadim ilk neler alayim
gözünaydın Hicrancım sağlıklı gelsin oğlunoglusum geliyoooooooooooooooooooooorrrr yehhuuuuuuuu cok mutluyummm darisi isteyen herkeseeee
sagol canim benimmmmm...... Hersey yolunda canim 365gr 25cm oglusummmmm... Ayrintilimizi 8nisana erteli dr teyze ayrintilidan oncede seker yuklemesi yaptircam yarin ikinci doz tetanoz var gobus oldukca buyudu benden haberleer boylee sen anlat
sagol canimmmm darısı sana ve tüm isteyenlere ins.... Hemen ümitsizliğe kapilma daha çok erken gerçekten... Ben 18ay bekledim kurleer ovu testleri haplar igneler asilamalar hsg falan derken olmadı tedaviye ara verdim cıktı geldi bebiş benim hikayem de böyle dedim ki demek ki zamanı varmış ben ne yapsamda...
sagol gamzemmmmm senin de gönlünden geçen olsun inss...nasıl gidiyo
temmuz annelrinden iki kişi bebeğini kaybetti...biri rahim ağzı yetmezliğinden diğeri down sendromu ve bikaç fiziksel sorunlardan dolayı birkaç gün önce, inşallah biz sağlıkla kucağımıza alırız kuzuları Rabbim hiç kimseye yaşatmasınsagol tatlimm benimm
İnşallah canım.. Çok saolİnşaallahh..
Bu 2. denemeydi.. Belki "daha erken" diyebilirsiniz ama, siz de biliyorsunuz insan hemen istiyor.. Ne kadar sürer kiiAllah'tan hayırlısı..
Bu ay ovulasyon testi aliyim diyorum. Gerçi adetlerim düzenli maşallah, yumurtlama dönemini tutturmuş olmalıyız ama.. Bir de bunu deniyim bari.. Test yapıp hamile kalan var mı ki acaba aranızda?
aaaa öyle mi ayy çok üzüldüm rabbim sabır versin bu saaten sonra ki kayıplar daha çok yıkar insanı rabbim korusun yawrularimizi...bende oğlumu hep aşağıda hissediyorum korktum erken doğum falan olur die dr sordum normal dedi rahim agzin kapalı bebegin eşi yukarda hiç bi sorun yok dedi insan herseyi dusunuyo y ya
oglusum geliyoooooooooooooooooooooorrrr yehhuuuuuuuu cok mutluyummm darisi isteyen herkeseeee
çok sağol canım benim
sagol ablacimmmm.... Listeni en kisa zamanda yazar misin bugun alisverise cikcaktim yagmurlu hava cikamadim ilk neler alayim
neler yapion meltemim ozledim kisss
sana zahmet olmazsa ablam
ben iyiyim canım siirt agrim var bir haftadır girdigi an nefes alamıyorum bebiş de iyi şükürler olsun buyuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?