Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım üzülme bi adim daha yaklastom melegine

İnşallah canım.. Çok saol İnşaallahh..

Bu 2. denemeydi.. Belki "daha erken" diyebilirsiniz ama, siz de biliyorsunuz insan hemen istiyor.. Ne kadar sürer kii Allah'tan hayırlısı..
Bu ay ovulasyon testi aliyim diyorum. Gerçi adetlerim düzenli maşallah, yumurtlama dönemini tutturmuş olmalıyız ama.. Bir de bunu deniyim bari.. Test yapıp hamile kalan var mı ki acaba aranızda?

sagol canimmmm darısı sana ve tüm isteyenlere ins.... Hemen ümitsizliğe kapilma daha çok erken gerçekten... Ben 18ay bekledim kurleer ovu testleri haplar igneler asilamalar hsg falan derken olmadı tedaviye ara verdim cıktı geldi bebiş benim hikayem de böyle dedim ki demek ki zamanı varmış ben ne yapsamda...

sagol tatlimm benimm
temmuz annelrinden iki kişi bebeğini kaybetti...biri rahim ağzı yetmezliğinden diğeri down sendromu ve bikaç fiziksel sorunlardan dolayı birkaç gün önce, inşallah biz sağlıkla kucağımıza alırız kuzuları Rabbim hiç kimseye yaşatmasın

ben 10.ayıöda hamile kaldım canım hiç sıkma canını evet daha yeni ovu testi al cok işe yarıyo

aaaa öyle mi ayy çok üzüldüm rabbim sabır versin bu saaten sonra ki kayıplar daha çok yıkar insanı rabbim korusun yawrularimizi...bende oğlumu hep aşağıda hissediyorum korktum erken doğum falan olur die dr sordum normal dedi rahim agzin kapalı bebegin eşi yukarda hiç bi sorun yok dedi insan herseyi dusunuyo y ya

sagol ablacimmmm.... Listeni en kisa zamanda yazar misin bugun alisverise cikcaktim yagmurlu hava cikamadim ilk neler alayim

tamam canım yanıma almayı unuttum inşallah bu akşam eve gider gitmez cantama koyacağım ve sabahtan yazacağım sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…