Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

naber tatli kiscelerimmmmm nasilsiniz ne var ne yok.......benim yarin ayrintili ultrasonum var inssss dua edin bize emiiiiiii
kismetse ve bizim sipa gosterirse cinsiyetini ogrencez coooookkkk heyecanliyimmmmmmmmm
kızzz sen daha öğrenemedinmi cinsiyeti, hayırlı haberlerle gel inşallah

Hicran nerelerdesin,ne yaptın bugün öğrenebildin mi cinsiyetini? Eşimi pc başından kaldırdım valla,bebeğin cinsiyeti belli olmuş mu ona bakıcam diye :) Ama hatun ortalarda yok,hadi bekliyoruz...

oglusum geliyoooooooooooooooooooooorrrr yehhuuuuuuuu cok mutluyummm darisi isteyen herkeseeee

oglusum geliyoooooooooooooooooooooorrrr yehhuuuuuuuu cok mutluyummm darisi isteyen herkeseeee

canım hayırlı olsun inşallah... ben kız diye tahmin etmiştim seninkini ama tutturamadım :)
detaylı nasıldı bebeğin cd sini renkli ultrason görüntülerini verdilermi?

ben hep erkek hissettim şükür sağlıklı olsun da.... Kocaman olmuş yawrum masallah çok güzel bi duyguymuş ya..... Ayrintilimini 8nisana erteledik daha erken net olmaz dediler konustuk cd resimde verecekler

hayırlısı olsun canım bende pazartesi giricem ayrıntıya umarım bende de erteleme olmaz şeker yüklemesinide o gün yaptırcam... senin ne zaman şeker yüklemesi?

sonundaaaaa....hadi bakalım topikte erkekler çoğunluğu koruyor hala..aramıza hoşgeldin oğlan anası :) ben de kız dediydim yanıldım...Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım...

Canım hayırlı olsun gözün aydın. Rabbim gönlündekini nasip etmiş. Sağlıkla gelsin inşallah dünyaya
sagol canim cok tesekkur ederimmm

sonundaaaaa....hadi bakalım topikte erkekler çoğunluğu koruyor hala..aramıza hoşgeldin oğlan anası :) ben de kız dediydim yanıldım...Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım...
sagol tatlimmm mavisleri hazirlayalimmm he hee

tebrik ediyorum canım,biraz geç olmuş ama hayırlısı olsun inşaallah,benim i de kız,inşaallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin RABBİM,tekrar tebrikleeeeerrr

Amin inşallah... Sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişiniii

Amiin..
Ne güzel gönlünden geçen olmuş :)) Hayırlı olsun canım.. Sağlıkla gelsin dünyaya inşallah oğluşunuuzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…