- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
naber tatli kiscelerimmmmm nasilsiniz ne var ne yok.......benim yarin ayrintili ultrasonum var inssss dua edin bize emiiiiiii
kismetse ve bizim sipa gosterirse cinsiyetini ogrencez coooookkkk heyecanliyimmmmmmmmm
kızzz sen daha öğrenemedinmi cinsiyeti, hayırlı haberlerle gel inşallahnaber tatli kiscelerimmmmm nasilsiniz ne var ne yok.......benim yarin ayrintili ultrasonum var inssss dua edin bize emiiiiiii
kismetse ve bizim sipa gosterirse cinsiyetini ogrencez coooookkkk heyecanliyimmmmmmmmm
ha haaa acip gostersin valla cok bekledik....bende en basindan beri erkek hissediyorum rabbim once saglik versinde gerisi bos
canim 12haftalikken belli degildi bir ay sonraki randevum kv nin vefatina denk geldi bu arada uc kez falan devlet hast gittim tabi ama soylemio devlettekiler... malum ilcede olunca ozele merkeze gidiorum her zaman gitmek zor oluo bu gunu bulduk iste
oglusum geliyoooooooooooooooooooooorrrr yehhuuuuuuuu cok mutluyummm darisi isteyen herkeseeee
oglusum geliyoooooooooooooooooooooorrrr yehhuuuuuuuu cok mutluyummm darisi isteyen herkeseeee
aminn meltemimmmm cok sagol rabbim seninde yuzunu guldursun ennnnn kisa zamanda
ben hep erkek hissettim
ben hep erkek hissettimşükür sağlıklı olsun da.... Kocaman olmuş yawrum masallah çok güzel bi duyguymuş ya..... Ayrintilimini 8nisana erteledik daha erken net olmaz dediler konustuk cd resimde verecekler
aminn meltemimmmm cok sagol rabbim seninde yuzunu guldursun ennnnn kisa zamanda
seker yuklemesinide 23.haftanin sonunda yaptircam canim ayrintilidan bi kac gun once
neler yapion meltemim ozledim kisss
sagol canim cok tesekkur ederimmmCanım hayırlı olsun gözün aydın. Rabbim gönlündekini nasip etmiş. Sağlıkla gelsin inşallah dünyaya
sagol tatlimmm mavisleri hazirlayalimmm he heesonundaaaaa....hadi bakalım topikte erkekler çoğunluğu koruyor hala..aramıza hoşgeldin oğlan anası :) ben de kız dediydim yanıldım...Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım...
iyim tatlım sen nasılsın...isim konusunda kavga ediyoruz...bu arada o eklediğin takip nedir çok beğendim..
kızlar merhabalar..çooooooooooooooook uzun zamandır giremiyordum bloga en son girdiğimde hamiş olduğumu öğrenmiş sevincimi sizlerle paylaşmıştım:):)sonrasında bir sürü sınav mülakat derken yeni nefes alabildim..kızımla ankaraya gittik geldik defalarca sınava mülakata girdik:):):)sonuç bekliyoruz bakalım hayırlısı bebegim uğurlu gelir bana inşlllh......rabbim bebeği olanlara hayırlı sağlıklı doğumlar bebişi olmayanlara da hayırlı sağlıklı bebiler nasip etsin inşllh..hamileliği sorunlu geçen var mı ya benim gibi
Amiin..oglusum geliyoooooooooooooooooooooorrrr yehhuuuuuuuu cok mutluyummm darisi isteyen herkeseeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?