Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

çok sağol canım benim

Hicrancım öncelikle tebrik ederim bebişini daha önce senle aynı forumda karşılaşmıştım bebiş bekliyordun şimdi hamile olduğunu görünce çok sevindim darısı başıma inşallah... kaç ayda hamile kaldın canım onu sorcaktm. bende folikül kisti çıktı daha önce de çikolata kistine benzetmişti doktor.o yuzden 1 ay doğum kont hapı kullanıcam.bakalım Allahım bize de nasip eder inşallah...

mrb canim hatirlayamadim ben seni çok teşekkür edrim darısı sana ve tüm isteyenlere ben 18.ay hamile kaldım şükürler olsun..... Folikül kistinden korkma onlar zararsız ve doğum kontrol hapi ise yarar adetle atarsin kistleri gitmezse sogan kürü denersin... Cikolata kisti daha tehlikeli rabbim sifani versin bebisini gondersin ins

sagol canim benimmmmm...... Hersey yolunda canim 365gr 25cm oglusummmmm... Ayrintilimizi 8nisana erteli dr teyze ayrintilidan oncede seker yuklemesi yaptircam yarin ikinci doz tetanoz var gobus oldukca buyudu benden haberleer boylee sen anlat

maşallahhhh, büyümüş tontiş...biz de çok şükür iyiyiz ogluşumla. son 3 ayın içindeyim ben. gün sayıyorum saglıkla, hayırla gelsin oglum diye.

maşallahhhh, büyümüş tontiş...biz de çok şükür iyiyiz ogluşumla. son 3 ayın içindeyim ben. gün sayıyorum saglıkla, hayırla gelsin oglum diye.

Kızlar bişi sorcam. Benim bu gün karnımda minik minik seğirmeler başaldı aynı yerde bebiş mi yapıyo ki?

merhaba canım bendede kist vardı soğan kürüyle gitti hepsi doğum kontrol hapından daha iyidir bence hemde kadınsal hastalıklara akıntıya iyi geliyor.ben 15 gün kullandım kistler düştü şuan tekrar başladım.bu seferde gelmeyen bebiş için başladım.

Selam kızlar,ben bir süre nete giremiycem,taşınıyorum,nakildi,bağlantıydı derken bir 10 gün geçer gibime geliyor,şehir değişikliği var çünkü.Eşimin memleketine taşınmıştık 1,5 yıl kadar önce,şimdi tekradan eski yaşadığımız yere dönüyoruz.Ev toplama stresi bir yandan,hamilelik bir yandan,fena halde hastayım bir yandan,hayırlısıyla bir bitseydi şu taşınma-yerleşme işleri.hepsinden beteri de kızım da hasta,doktordaydık bugün.Bana dua edin ve şans dileyin kızlar.Tekrar görüşene kadar kalın sağlıcakla,döndüğümde bol bol hamile haberi olur inşallah.Öpüyorum hepinizi.

yeni hayatın hayırlara vesile olsun inşallah. Kızın inşallah en kısa zamanda iyileşir canım. Dönene kadar kendine ve meleklerine iyi bak.

icranım naber bebişin büyümüş maşallah ben müjdeli haberimi vermek için geldim hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm cnm hayla inanamıyorum bugün iki test yaptım ikiside pozitif çıktı dua et bana yarın dr gitcem öpüyorumm seni buda testimmmEki Görüntüle 1028736

ben iyiyim canım siirt agrim var bir haftadır girdigi an nefes alamıyorum bebiş de iyi şükürler olsun buyuyoruz

Hicrancım sırt ağrısı için magnezyum kullan, dr'una sor yinede, mangrom diye hamilelerin kullanacağı bir ilaç temmuz annelerinin çoğu kullanıyor dr'ları vermiş ..bendede sırt ağrısı var bende aldım ama bende işe yaramadı...sen bir dene istersen..çok kötü bir ağrı ya benim oturunca daha çok ağrıyor...

canım nihayet bi msını yakaldım senin bi türlü karşılaşamadık 17. haftaya ulaşmışsın çok şükür
belli olmuştur cinsiyet??
yeni evinde hayırlı olur inş oook geçmiş olsun hem sana hem kızına yardım edecek kimseler yokmuki zorlamasan kendini fazla

yeni hayatın hayırlara vesile olsun inşallah. Kızın inşallah en kısa zamanda iyileşir canım. Dönene kadar kendine ve meleklerine iyi bak.

çok sağol canım,aslında pek yeni sayılmaz eski hayatıma dönüyorum,özlemişim :) sana da sağlıklı hamilelikler diliyorum döndüğümde görüşürüz,sen de meleklerine iyi bak,artık ben dönene kadar cinsiyetleri de belli olur.

ya sorma sen hep ateş ölçme topiğindesin,ben takip ediyorum seni sen bilmesen de şekerim,oğlun nasıl oldu,kulağı düzeldi mi tamamen,ayrıca çok haklısın ilk hamilelik hiç bişey değilmiş,çocukla çok zor oluyo...bana gelince iyi dileklerin için çok sağol canım arkadaşım,malesf kimse yok hatırlarsan seninle kocalrımız hakkında konuşmuştuk bi ara,tahmin edersin,herşey benim üzerimden geçti,mobilyaları bile ben söktüm o kadar söyleyim.kv geliyor ama "sen çocukla ilgilen yeter" diyorum ona da.veeee oğlum oluyor,inşallah senin de kızın olur.

oyyy Allahım 2 insanın kaderi bu kadarmı benzer
Allah yardımcın olsun olsun cnm hakket valla iyi rastlamışsın bana orada yazıyorum ne derdim varsa çok topik gezmiyorum ben ancak oraya yetişebiliyorum
gerçektende öyle ilk hamilelik neymişkiii şimdi canı çıkıyor insanın hastalığını çekmeye bile hakkın yok gibi
oğlumun kulağına ilaç kullanıyoruz cuma kontrolü var inş düzelmiştir başka bişe istemem
oğlun olacakmış çoook sevindim yaa duanada amin bu arada inş kız olurda bu sene için güzel bi gelişme sayayım kendime yoksa depresyonun sınırlarındayım neyse..
inan sanki imkanım olsa gelip yardım edicem sana ama sanırım dua etmekten başka bişe edemicem
kendine çok dikkat et kızında bi an önce iyileşir inş onlar hasta oldukça insanın mide bulantısı falan dahada artıyor bilirim

dua edersen daha başka yardıma ne hacet canım,o vakit en büyük yardımcıya müracat etmiş oluyoruz :) ki şu an bana anca O yardım eder zaten...ama evet gelebilecek olsan gelirdin buna inanıyorum,çok sağol,rabbim paşana da acil şifalar versin,cuma günü iyi haberler alırsın inşallah.dediğin gibi onlar iyiyse biz kendi derdimize bişekilde katlanıyoruz.

çok güzel söyledin cnm haklısın her daim dualarımdasın inş Allah işini kolylaştıracak insanlar çıkarsın karşına inş
duan içinde çok saol aminnn..
tüm ailen Allaha emanet olun tez zamanda yerleşip rahata eresinde ozaman muhabbet ederiz inş ben şimdi çıkayım çocuğu yatırıcam kızını öpüyorum çok
iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…