Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

merhaba kızlar

bende 2 yıllık ewlıyım mayısta 2.yılım dolacak :) ve 4 aydır bebek dusunuyoruz ancak nasıp olmadı henuz.

bebek dusundukten sonra adetım duzensız olmaya basladı.doktora gıdıp hormonlarıma baktırdım.prl bıraz yuksek cıktı.parlodel kullanıyorum su an. ılacı arastırdım bıraz.bu prolaktın haplarını kullanıp hamıle kalanlar warmıs.genelde ılk 3 ay da hamıle kalıyomus kadınlar.

2 hafta sonra adet olmam gerekıyo.ben yıne de garantıye alıp bekleyebılırsem 15mayısa kadar beklemeyı dusunuyorum test yapmak ıcın.cunkı gecen ay 5 gun gecıktı aha tuttu dedım ama olmadı

Ayyy canım seni çooook iyi anlıyorum inşallah en kısa zamanda vaktinde saatinde rabbim sana kavustursun bebişini . Allahım yüzüne baksın kucagını boş bırakmasın inşallah hayırlı haberlerını beklıyorum kuzum :)

Slm kızlar cakısır suyu kürünü nasıl yapıyosunuz ve keci boynuzu kürünü

sperm hızını arttırmak için ne yapmak gerek??? Bilginiz varmı

amin inşallah bitanemm inş sana ve isteyen herkeze rabbim istediği zaman versin bekletmesin inşallah

:) hislerin çıktı allah sanada bıcı bıcır bi melek nasip etsin inş batına az kalmış bu sefer turnayı gözünden vur emi

Ayyyy canm benim insallahhh umutluyum bakalm olursa olur olmazsa rabbim hayirlı zamanında göndersinn bidenem

aminn ins kuzummm korkum bu gunlerde basladi günler yaklaştıkça dua etmez miyim hic çok iyi anlıyorum seni ve tüm bekleyenleri

korkma canımmm.. sağlıkla alıcan inşallah bebeğini kucağına.. buarada cinsiyetini öğrendinizmi ? isim düşündünüzmü ?:26:

slmm kızlarr bişi sorcaktım aranızda sulu ultrasyon cektiren varmı cekildikten ne zamn sonra ilişkiye girile biliyo bilgisi olan varmıı :18:
yardımcı olursanız sevinirim hepinzden ALLAH razı olsun

hep iki isim istedik simdi dioki ya ali ya omer olsun ali dedesinin omer abisinin ismi ali ismini hic sevmem omer guzel ama yasayan saglikli adamin isimini niye koyayim yanina ikinci isyedigin ismi koy dio asla olmaz diyorum...

Ikinci bi oneriside oglanin ismini sen koy karismayim ikinci kiz olursa tek annemin adi hatice olsun dio ben yanina isim istiyorum bunada olmaz ya ikincide erkek olursa anlaşma yapmustik bunu ben koycam dersin ali omer vs bisey koyarsin sen biliyorum seni dedim doğru diyo uyuz..

Dun bunu yazdim aynini kopyaliyim kv vefat etti ya kuzu benim de esim psikopata bagliyo beni

Selam kızlar nasılsınız bayadır giremiyorum bi gireyim dedim sayfayı bulamadım sayfalarda kayboldum dedim yine isim falan mı değişti ama ama değişiklikler olmuş neyse ki sonunda buldum

Selam kızlar nasılsınız bayadır giremiyorum bi gireyim dedim sayfayı bulamadım sayfalarda kayboldum dedim yine isim falan mı değişti ama ama değişiklikler olmuş neyse ki sonunda buldum

slm canım,ben iyiyim çok şükür sen nasılsın ? yolun sonuna yaklaşmışsın,Allah sağlıkla tamamına erdirsin,sayfamız bir ara epeyi boşalmıştı ama görüyorum ki yavaş yavaş eski hareketli günlerine dönüyor çok sevindim,

Arkadaşlar ben ayin 8 de adet oldum 4 gündür incir havuc kürü yapıyorum bugunde soğan kürü ne başlayacaktım ama ikisi bir yapilir mi bilemedim bana yardım edermisiniz

slm kızlar kimsecikler yok yine ama yazayım bari,uzun bir aradan sonra (4 nisanda gitmem gerekiyordu) bugün kontrolüme gittim çok şükür.Herşey yolunda dedi,sevindim,bu doktora ilk defa geldiğim için detaylı tahliller istedi tabii.Yarın sabah da onları yaptıracağım,detaylı ultrason da çekilde bugün,şimdilik herşey yolunda görünüyor Rabbime şükür,darısı hepinizin başına inşallah.:116:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…