inş.canım bende bi sorun olmadığı halde kullandım bu ay soğan kürünü bide inofolic die bi ilaç var oda incir gibi yumurtaların gelişip sağlıklı büyümesini sağlıo bide folikasit var içinde genelde pkolular kullanıo ama dr.um hamile kalabilmem için verdi bakalım beklemedeyim ben artık olsun çok istiyorum yaaa
Ayyy canım seni çooook iyi anlıyorum inşallah en kısa zamanda vaktinde saatinde rabbim sana kavustursun bebişini . Allahım yüzüne baksın kucagını boş bırakmasın inşallah hayırlı haberlerını beklıyorum kuzum :)
:) hislerin çıktı allah sanada bıcı bıcır bi melek nasip etsin inş batına az kalmış bu sefer turnayı gözünden vur emi
tabiki kuzum hele sizinde gelsin melekiniz ozmana daha güzel sohbetler ederiz
aminn ins kuzummm korkum bu gunlerde basladi günler yaklaştıkça dua etmez miyim hic çok iyi anlıyorum seni ve tüm bekleyenleri
sagol canim darisi sana ve tum kiscelerime olsun ins
aminn ins kuzummm korkum bu gunlerde basladi günler yaklaştıkça dua etmez miyim hic çok iyi anlıyorum seni ve tüm bekleyenleri
cinsiyet paşa canım da isim büyük kaos
cinsiyet paşa canım da isim büyük kaos
Selam kızlar nasılsınız bayadır giremiyorum bi gireyim dedim sayfayı bulamadımsayfalarda kayboldum dedim yine isim falan mı değişti ama ama değişiklikler olmuş neyse ki sonunda buldum
slm canım,ben iyiyim çok şükür sen nasılsın ? yolun sonuna yaklaşmışsın,Allah sağlıkla tamamına erdirsin,sayfamız bir ara epeyi boşalmıştı ama görüyorum ki yavaş yavaş eski hareketli günlerine dönüyor çok sevindim,[/QUOTE
Bende iyiyim çok şükür şu 1 haftadır sırt ağrılarım başladı yatamıyorum onun dışında iyiyim.az kaldı sabırsızlıkla bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?