Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

evrakcummm Nasılsın canım.. Ay bende bu ay dr a gidicem çok hecanlıyım adetin 2-3.günü gel dedi. :18: Bakalım ne dicekk :26: Sende hemen tüp bebeğe kalkışma bence deneyin bi daha yöntemler var en son çare tüp bebek haksızmıyım :26:

kuzum minnak ii sanırım yarın aşımız var yoğun bulantılarım olduğu için ii olduğunu düşünüyorum sen nasılsın neler yapıosun

Merhaba canım.İyiyim çok şükür sen nasılsın??? Canım sen daha önce hamile kalmıştın ama neden öyle dediler. Hareketlilik ve morfoloji yüzde kaç sizde??
Ben de daha önce hiç aşılama olmadım ama morfoloji %1 olduğu için aşılamada şans çok düşük. Daha fazla beklememek için tüpe karar verdik

Canım pardon avatarına bakınca ben seni monbebe sandım ismi okumadım :) Ona göre cevap yazdım
Ben de diyorum monbebe hamileydi uzun süredir haber yok yine mi düştü diye korktum.
Canım hareketliliği artırmak için bişeler kullanıyorsa eşin isterseniz bekleyin. Ben eşime hiç bişey kullandıramadım. Keçi boynuzu suyu bile içmedi. Daha fazla beklememek için tüpe karar verdik.

pozitif düşün cnm benim olacak Allahın izniyle...hamişlerin duası makbuldür derler Rabbim isteyen herkesin kucagını doldursun en kısa zamanda...benim içime doguyo gelecek yakında sana minicik bi paşa :)

Ayyyyy inşallah tatlım inşallah. Ağzından bal damlıyor. Kayınvalidem rüyasında oğlum olduğunu görmüş. Ben hep kız istedim şimdiye kadar ama Tabi ki sağlıklı olsun da farketmez.

Kızlar şimdi regl oldum. Tüp bebek merkezini arayıp yarına randevu aldım. İçimde tuhaf duygular var. Heyecandan karnıma ağrılar girdi kalbim çok hızlı atıyor sanki.

Hayırlısı cnm benimmm ne diyim bilemedim valla rabbim gondersin tez vakitte bende istiyorum asılama fln ama genede dogal yolla olsun die bekliyoruz bekleyelim bakalım rabbim daha fazla bekletmeden üzmeden ol desin insallajh

Kızlar şimdi regl oldum. Tüp bebek merkezini arayıp yarına randevu aldım. İçimde tuhaf duygular var. Heyecandan karnıma ağrılar girdi kalbim çok hızlı atıyor sanki.

Ayyyyyy cnmmmm benim okurken benim bile icim bir tuaf oldu gözlerim dolduuuuu rabbim yardımcın olsun bitanem insallahhh hersey cook güzel olurrr emekleriniz maddi manevi boşa cıkmaz insallahhh tatlımm

lilim toprağım nasılsın nasıl gidiyo inş hiç bir tedaviye gerek kalmadan gelir minişin

lilim toprağım nasılsın nasıl gidiyo inş hiç bir tedaviye gerek kalmadan gelir minişin

İnsallahhh topragımmmm insallahhhh hamilenin duası kabul olur insallahh bu ay tedavi ye basladk antibiyotik fln verdi bakalm insallahhh ben evli mutluyada senin kutunda kız hissetigimi söylemistim rabbim hayirli evlat olsun insallahhh

İnsallahhh topragımmmm insallahhhh hamilenin duası kabul olur insallahh bu ay tedavi ye basladk antibiyotik fln verdi bakalm insallahhh ben evli mutluyada senin kutunda kız hissetigimi söylemistim rabbim hayirli evlat olsun insallahhh

:) hislerin çıktı allah sanada bıcı bıcır bi melek nasip etsin inş batına az kalmış bu sefer turnayı gözünden vur emi

gamzemmm sabah okudum ciktim kalabalikmisafirm gelecekte hazirlik temizlik falannn.... Simdi bi bes dk oturdum okudum pasayi sormussun ben hareketliyken hareketsiz uyuyo oturunca basliyo tepismeye elini ayagini fark ediyorum artik

allahım büyümüşte annesine varlığı hissettiriyormuş:) sen hareket edince ona beşik gibi gelio sanırım ondan hareket etmiyo isim bellimi ne koyacaksınız

canik hep iki isim istedik simdi dioki ya ali ya omer olsun ali dedesinin omer abisinin ismi ali ismini hic sevmem omer guzel ama yasayan saglikli adamin isimini niye koyayim yanina ikinci isyedigin ismi koy dio asla olmaz diyorum...

Ikinci bi oneriside oglanin ismini sen koy karismayim ikinci kiz olursa tek annemin adi hatice olsun dio ben yanina isim istiyorum bunada olmaz ya ikincide erkek olursa anlaşma yapmustik bunu ben koycam dersin ali omer vs bisey koyarsin sen biliyorum seni dedim doğru diyo uyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…