- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
canımmmm paşamızz yaramzlık yapıp erken gelmek istiyor anlaşılannn bol bol dinlen canım son haftaların bir sıkıntı olmaz inş..paşa acele etmesinnn dursun accık daha
Canımm nasılsın..doktorum banada tüp bebek yapalım dedi ki ben daha hiç aşılama bile olmadımmm :26::26: Ben burdan yumurtalarının büyütürüm ünviersite hastanesnde kendi hocam var cok başarılı yumurtalarını toplar ve transfer yapar hem tüp bebek gibi pahalı da olmaz sana dedi.ilkbahar ayları tüp bebek için cok uygun dedi hemen istiyorsun bebek bunu yapalım dedi ama bu fikredaha alışkın değilim yaaaKimse sorcam bu değerlerle tüp bebek mi yapılır bekle diyor eşimle konuştuk daha hazır değiliz biraz daha kendimiz denicez bakalımmm hareketliliği yükseltmrye calışıyoz hayırlısı
Canımm nasılsın? Bebişinn nasıl minnak kuzuuu
canımmmm paşamızz yaramzlık yapıp erken gelmek istiyor anlaşılannn bol bol dinlen canım son haftaların bir sıkıntı olmaz inş..paşa acele etmesinnn dursun accık daha
canımm nasılsın..doktorum banada tüp bebek yapalım dedi ki ben daha hiç aşılama bile olmadımmm :26::26: ben burdan yumurtalarının büyütürüm ünviersite hastanesnde kendi hocam var cok başarılı yumurtalarını toplar ve transfer yapar hem tüp bebek gibi pahalı da olmaz sana dedi.ilkbahar ayları tüp bebek için cok uygun dedi hemen istiyorsun bebek bunu yapalım dedi ama bu fikredaha alışkın değilim yaaakimse sorcam bu değerlerle tüp bebek mi yapılır bekle diyor eşimle konuştuk daha hazır değiliz biraz daha kendimiz denicez bakalımmm hareketliliği yükseltmrye calışıyoz hayırlısı
canımm nasılsın? bebişinn nasıl minnak kuzuuu
canımm nasılsın..doktorum banada tüp bebek yapalım dedi ki ben daha hiç aşılama bile olmadımmm :26::26: ben burdan yumurtalarının büyütürüm ünviersite hastanesnde kendi hocam var cok başarılı yumurtalarını toplar ve transfer yapar hem tüp bebek gibi pahalı da olmaz sana dedi.ilkbahar ayları tüp bebek için cok uygun dedi hemen istiyorsun bebek bunu yapalım dedi ama bu fikredaha alışkın değilim yaaakimse sorcam bu değerlerle tüp bebek mi yapılır bekle diyor eşimle konuştuk daha hazır değiliz biraz daha kendimiz denicez bakalımmm hareketliliği yükseltmrye calışıyoz hayırlısı
canımm nasılsın? bebişinn nasıl minnak kuzuuu
inş bebişin gelir canım bu ay..biz tedaviye ara verdik hemen mayısta tüp bebeğe gecelimm ben büyütcem yumurtanı malatyada hocama gidersin orda transfer olur yumurtların ilaçlara cok güzel cevp veriyo dedi faln da biz hzır değiliz yaaaeşimle konuştuk aynen seneye kışa kadar deneyelim olmazsa gideriz tüp bebek yaptırıp sansımızı deneriz dedik..keçi boynuzu macunn hergün fındık ceviz kaju falan yiyo bakalım nolcak birde zeytinyağına batırılmış incir yiyoz ikimizde sabahları bakalımmm hayırlısıı
pozitif düşün cnm benim olacak Allahın izniyle...hamişlerin duası makbuldür derler Rabbim isteyen herkesin kucagını doldursun en kısa zamanda...benim içime doguyo gelecek yakında sana minicik bi paşa :)
Hayırlısı cnm benimmm ne diyim bilemedim valla rabbim gondersin tez vakitte bende istiyorum asılama fln ama genede dogal yolla olsun die bekliyoruz bekleyelim bakalım rabbim daha fazla bekletmeden üzmeden ol desin insallajhinş bebişin gelir canım bu ay..biz tedaviye ara verdik hemen mayısta tüp bebeğe gecelimm ben büyütcem yumurtanı malatyada hocama gidersin orda transfer olur yumurtların ilaçlara cok güzel cevp veriyo dedi faln da biz hzır değiliz yaaaeşimle konuştuk aynen seneye kışa kadar deneyelim olmazsa gideriz tüp bebek yaptırıp sansımızı deneriz dedik..keçi boynuzu macunn hergün fındık ceviz kaju falan yiyo bakalım nolcak birde zeytinyağına batırılmış incir yiyoz ikimizde sabahları bakalımmm hayırlısıı
Kızlar şimdi regl oldum. Tüp bebek merkezini arayıp yarına randevu aldım. İçimde tuhaf duygular var. Heyecandan karnıma ağrılar girdi kalbim çok hızlı atıyor sanki.
kızlar şimdi regl oldum. Tüp bebek merkezini arayıp yarına randevu aldım. Içimde tuhaf duygular var. Heyecandan karnıma ağrılar girdi kalbim çok hızlı atıyor sanki.
hayırlısı cnm benimmm ne diyim bilemedim valla rabbim gondersin tez vakitte bende istiyorum asılama fln ama genede dogal yolla olsun die bekliyoruz bekleyelim bakalım rabbim daha fazla bekletmeden üzmeden ol desin insallajh
ayyyyyy cnmmmm benim okurken benim bile icim bir tuaf oldu gözlerim dolduuuuu rabbim yardımcın olsun bitanem insallahhh hersey cook güzel olurrr emekleriniz maddi manevi boşa cıkmaz insallahhh tatlımm
lilim toprağım nasılsın nasıl gidiyo inş hiç bir tedaviye gerek kalmadan gelir minişin
gamzemmm sabah okudum ciktim kalabalikmisafirm gelecekte hazirlik temizlik falannn.... Simdi bi bes dk oturdum okudum pasayi sormussun ben hareketliyken hareketsiz uyuyo oturunca basliyo tepismeye elini ayagini fark ediyorum artik
İnsallahhh topragımmmm insallahhhh hamilenin duası kabul olur insallahh bu ay tedavi ye basladk antibiyotik fln verdi bakalm insallahhh ben evli mutluyada senin kutunda kız hissetigimi söylemistim rabbim hayirli evlat olsun insallahhh
gamzemmm sabah okudum ciktim kalabalikmisafirm gelecekte hazirlik temizlik falannn.... Simdi bi bes dk oturdum okudum pasayi sormussun ben hareketliyken hareketsiz uyuyo oturunca basliyo tepismeye elini ayagini fark ediyorum artik
çok güzel ya hareketlerini hissetmek
çok güzel ya hareketlerini hissetmekisim konusu büyük muamma belli değil oglusumun ismi
aynen ya hele erkek ismi bulmak daha zor
bis esimle anlasamioz isim konusunda o yüzden isimsiz kaldı oglusummm
canik hep iki isim istedik simdi dioki ya ali ya omer olsun ali dedesinin omer abisinin ismi ali ismini hic sevmem omer guzel ama yasayan saglikli adamin isimini niye koyayim yanina ikinci isyedigin ismi koy dio asla olmaz diyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?