Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

:) zormuş işin hicran allah kolaylık versin canım

Mrb canım bnde soğan kürü ve incir kürüne baslamak istiyorum regl olmadım henuz coook düzensiz . bi sorum oluck bu iki kürü aynı andamı kullanıcaz yoksa herbırı bırer ay araylamı. yanı bı ay ıncır bıay sogan o sekıldemı olacaktı ? :18:

pozitif düşün cnm benim olacak Allahın izniyle...hamişlerin duası makbuldür derler Rabbim isteyen herkesin kucagını doldursun en kısa zamanda...benim içime doguyo gelecek yakında sana minicik bi paşa :)
evet toplaşmya başladık 2 ay klomen tedavisi gördümmm ümitlenmiştim gelir diye ama nasip gelmedi eşşek sıpası inş bebişinnn yaramazlık etmezzz kuzummm yatsın azcık daha annesinin göbüşünde minik paşaa
canımmm iyiyim şükür sen nasılsın klomen tedavisi gördün mü sen 2-3 günü çağırıp muayene ediyorlar kuzumm ben 2 ay gittim geledim nasip olmadıı şimdide bıraktık zatennn..katılıyorum valla hemen tüp bebek diyorlar aslında ben psikolojik olarak tüp bebeğe hazır olsam hiç beklemem yaptırırdımm 2 ayda bile cok yoruldum gerçekten git gel yumurta takibi yoruyoo insanı...
kuzum minnak ii sanırım yarın aşımız var yoğun bulantılarım olduğu için ii olduğunu düşünüyorum sen nasılsın neler yapıosun
bulntılar iyidir derler kuzummmmmm iyi olsun daa minnak kuş önemli olan o ben 2 ay klomen tedavisi gördüm canımm nasip olmadı doktorum tüp bebek yapalım diyoooo :26::26::26:

ben evrakcuyumm canımmm bizde sayı 106 milyon hareketlilik yüzde 20 lerde ama morfolojimiz yüzde 6...sayı olarak iyi ama haretlilik cok iyi değil bu testte hiç kür falan hiçbişey yapmıyorduk şimdi keçiboynuzu kürüne başladık sabahları bir avuç fındık ceviz siyah üzüm kaju bunlardan karışık yiyor.birde 1 gün öncesinde inciri saf zeytinyağına batıyorum sabah kalkınca onuda yiyor e vitamini kullanıyor birde macun aldık aktar verdi benimde bebeğimolmuyordu sayesinde oldu diye epimedyumlu bir macunn onuda kullanıyoo bakalım nolcak canım banda tüp dedi yumurtalrın ben büyütürüm dedi...kloemene cok iyi cevap verdi ama yumurtalrım geçen ay mesela 3 yumoş vardı büyük bide arkadan gelenlerde vardı ama nasp olmadı...yumurtlarını büyütürüm gidip transfer edilir dedi ama klomen değil sanırım başka daha başka ilaçlar kullanılıyor tüp bebekte...eşimle konuştuk bu sene bekleyelimm seneye olmazsa yaprız dedik..banada aşılama tutmaz acık konuşayım dedi...tüp bebekte oran daha yüksek canımm yüzde 60 lardaymış ve benim doktorum ilkbahar ayları tüp bebek için en uygun zamanlar dedi..geçen ay bir arkadaşım yaptırdı ve 12 gün sonra hamiş olduğu haberini aldık inş seninde tedavin hayırlı olur canımm inş bebişin gelirrr göbüşüne konar
Kızlar şimdi regl oldum. Tüp bebek merkezini arayıp yarına randevu aldım. İçimde tuhaf duygular var. Heyecandan karnıma ağrılar girdi kalbim çok hızlı atıyor sanki.
hayırlısı kuzummm

Bu arada slmmmm butun canlarrr fazla kalamicam ama herkesler gelio artik cok mutlu oldum
hicranımmm ne kadar kaldı doğumaa

Amin canım inşallah. Allah hepimize yardım etsin. Daha fazla bekletmeden isteyen herkesi evlat sahibi yapsın inşallah.Dualarınız eksik etmeyin canım

hayirlisiyla bugun 26haftalik olduk canım az kaldı ins cok heyecanli safak 98

gamze kuzum bizim topige gelince, ben de bir bakayim dedim seni gordum hicran.
canim..isim konusu dert olmus aranizda. illaki ömer olsun derse esin, sen de Hz.Ömer'in adi. onun gibi olsun oglum diyerek niyetlen cnm. cunku insnain huyu bence ismini tasidigi insana benziyor.

İnşallah kullandıklarınız sayesinde hareket ve morfoloji artar canım. Tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın.Bizim morfoloji %1 miş.Morfoloji önemliymiş canım. Aşılama boş yere zaman ve para kaybı olur dediler

bende kendimi öyle teselli ediyorum ne gelirse razıyım yeterki sağlıklı olsun :) kuzum sen bide çaksır suyunu araştır söyledimmi daha önce bilmiyorum o su sayesinde tabi keçi boynuzuda yaptı simdi arkadaşım ikizlere hamile inş seninde öyle olur hemen gelir

sağlıkla gelsin inş kuzucukkcanımmm çakşır suyunu araştırdımm hatta haftasonu almaya gittimm yalnız keçiboynuzu kürüyle birlikte yapmayım dedimm ters teper diye korkuyorum yaaa macun verdi aktarcı onu kullanmya başladık ceviz fındık kaju siyah üzüm vs bunlardan yiyo bir avuç birde 1 gece öncesinde saf zeytinyağına incir bırakıyorum onu yiyor sabahları 1 tanede ben yiyorum keçibynuzu kürüde yapıyorum bkalım nolcak benim yumurtlamam süper oldu geçen aylarda ilaç verdi doktor klomen 3 yumoşum olmuştu arkadan gelnlerde vardı 1 tanesi bile tutmadı nasip yaaa...

tekrar merhaba canım :) önce adetin bittikten 7.gün soğan kürünü uyguluosun 15 gün diğer ayda incir kürünü canım aynı anda zararlı hbrin olsun

eşimde tek taraflı varikosel dcıktı ama sayı falan iyi diye odktor ameliyata henüz gerek yok dedi.varikosel morfolojiyi cok bozuyormuş canımm ben ona yoruyorum birazda birde yeşil yapraklı şeylerden yemek gerekiyormuş morfoloji beselnmeylede cok alakalı dedi doktor dikkat edin dedi artık ediyoruz..aşılama benbim hocamda tutmaz dedi bende olursa tüp bebek yaptırıcam ilerde hayırlısı inş

:)) tamam canım sağol her birini ayrı ayrı yaparım bende inşallah faydasını görenlerden olurum :):18:

inş.canım bende bi sorun olmadığı halde kullandım bu ay soğan kürünü bide inofolic die bi ilaç var oda incir gibi yumurtaların gelişip sağlıklı büyümesini sağlıo bide folikasit var içinde genelde pkolular kullanıo ama dr.um hamile kalabilmem için verdi bakalım beklemedeyim ben artık olsun çok istiyorum yaaa

kesinlikle nasip kuzucum zamanı nezamansa ozaman biliyoruzda kabul edemiyoruz işde ben hamile kalmadan hep gün aşırı mikmik yaptım tutturamadım hamile kaldığım ay 3 güne 4 güne mikmik vardı tuttu yani zamanı gelmeyince herşey boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…