- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
hep iki isim istedik simdi dioki ya ali ya omer olsun ali dedesinin omer abisinin ismi ali ismini hic sevmem omer guzel ama yasayan saglikli adamin isimini niye koyayim yanina ikinci isyedigin ismi koy dio asla olmaz diyorum...
Ikinci bi oneriside oglanin ismini sen koy karismayim ikinci kiz olursa tek annemin adi hatice olsun dio ben yanina isim istiyorum bunada olmaz ya ikincide erkek olursa anlaşma yapmustik bunu ben koycam dersin ali omer vs bisey koyarsin sen biliyorum seni dedim doğru diyo uyuz..
Dun bunu yazdim aynini kopyaliyim kv vefat etti ya kuzu benim de esim psikopata bagliyo beni
sagol canim allah razı olsun
Ins batin batar gideer 9ay cikamaz esrarengizimmmm
arkadaşlar merhaba,
bende anne olmak isteyen biriyim.bu konuda dr a hiç gitmedim.yaklaşık 1,5 yıldır istiyoruz.biraz araştırdım adetin 3.günü gidiliyormuş.ben hiç gitmediğim için normal mi gidiyim regliyken mi bilemedim.önerilerinizi bekliyorum.
İcranımmmmm inşallah canımmmama kasık ağrım filan var gelicekk yani biliyorum, o yüzden ümitlenmek istemiyorum. sonradan böle olup kalıorum yoksa
buarada iyi yapıosun kuzum, konuşmak istemiorum filan ayağı. sonradanda fikrini söleyip psikolojik bi baskı kurdunmuuuu.. iş tamamdır..paşamıza en uygun isim annişinin koyduğu isim olur
Kızlar merhaba. Cuma günü yumurta toplama islemim olacakmış. Dualarinizda beni de unutmayın.
canım benim nasıl durumun gelmemiştir inş yaa
CANIM MERHABA bencede adetin 3.günü git . gel git yaptırmasın doktorun aynı anda eşinde sperm testi versin biran önce tedavye başlarsınız eşinin sperm testi içinde 3gün birlikte olmamak gerekiyor.
malesref geldi canım geldiiibelliydi zaten gelceği.. neyse kısmett... demekki daha beklemem gerekiyomuş
Kızlar merhaba. Cuma günü yumurta toplama islemim olacakmış. Dualarinizda beni de unutmayın.
SAĞLIK OLSUN DİYELİM CANIM evet daha zamanı var demekki 1 ay daha yaklaştın
Canım allah yardimcin olsun. Insallah her sey sorunsuz gider.
HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hep ii düşün canım ii olsun:) herşey cok güzeşl olacak allahın izniyle dualarım senşnle
canim benim dualarim senle ins miniginin gelmesine cok az kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?