Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

icraaanımmmm başınız sağ olsun canım..

ya neden illah ömer ali olsunki tamam ömer ok diyelim 2. isminide sen koy.. kendi koyduğunla çağırırsın bebişini zamanlada bi bakmışsın herkez senin koyduğun isimle çağırmaya başlamışlar
bizim bi akrabamızın öyle oldu babamın adını koycam dedi adam. kadında tamam dedi ama 2. isimide ben koyarım dedi. ilk doğduğunda herkez kendi istediği isimle sevdi bebeği ama zamanla bi de baktık hepimiz kadının sölediği isimle seviyoruz bebeği

ama ama amaaa benim bugün adet günümmmm :18::18: sanmıyorum tuttuğunu ama mucizelere inanmadanda ümitsiz yaşanmıyor işte
ya tutarsaaa ya tutarsaaa... hesabı
muhtemelen yarın adet oldum kıslarr die yazıcam ama bari bugünün tadını çıkarayım dimi

Ins batin batar gideer 9ay cikamaz esrarengizimmmm

İcranımmmmm inşallah canımmm ama kasık ağrım filan var gelicekk yani biliyorum, o yüzden ümitlenmek istemiyorum. sonradan böle olup kalıorum yoksa

buarada iyi yapıosun kuzum, konuşmak istemiorum filan ayağı. sonradanda fikrini söleyip psikolojik bi baskı kurdunmuuuu.. iş tamamdır.. paşamıza en uygun isim annişinin koyduğu isim olur

arkadaşlar merhaba,
bende anne olmak isteyen biriyim.bu konuda dr a hiç gitmedim.yaklaşık 1,5 yıldır istiyoruz.biraz araştırdım adetin 3.günü gidiliyormuş.ben hiç gitmediğim için normal mi gidiyim regliyken mi bilemedim.önerilerinizi bekliyorum.

CANIM MERHABA bencede adetin 3.günü git . gel git yaptırmasın doktorun aynı anda eşinde sperm testi versin biran önce tedavye başlarsınız eşinin sperm testi içinde 3gün birlikte olmamak gerekiyor.

canım benim nasıl durumun gelmemiştir inş yaa

Kızlar merhaba. Cuma günü yumurta toplama islemim olacakmış. Dualarinizda beni de unutmayın.

CANIM MERHABA bencede adetin 3.günü git . gel git yaptırmasın doktorun aynı anda eşinde sperm testi versin biran önce tedavye başlarsınız eşinin sperm testi içinde 3gün birlikte olmamak gerekiyor.

cevap yazdığın teşekkürler gamzecim.

SAĞLIK OLSUN DİYELİM CANIM evet daha zamanı var demekki 1 ay daha yaklaştın

inşallah bu son yaklaştığım bir ay olur.. gittikçe ümitlerim tükeniyo canım ve yerini umutsuzluk bitkinlik alıyor. çok yoruldum artık çokkk

selammm yeni hamişler eklenmiş maşallah blazem de hamişmiş hayırlı olsun kartalda hamileymiş deryamı zaten biliyorum tüm yeni hamişler Rabbim saglıkla kucagınıza aldırsın inşallah bu arada listeye bebişlerin isimlerini eklemişsiniz çok hoşuma gitti benim prensesiminde ismi Meral Bade... Elacım eklersen çok sevinirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…