Canım benim üzme kendini lütfen. Yumurta takibinde 3-4-5. de kalan çok.Benim bir arkadaşım 5. denemesinde kaldı. Olacak Allah'ın izniyle.
selam kızlar nasılsınız ben kötüyüm biraz bitkin durumdayım açıkçası aslında kafama takmıyorum cok ama sanırım umutlanıyorum kırmızılarıda görünce dünyam başıma yıkılıyor bu ay da tedavimiz başarısız oldu napalım hayırlı zamanımız var sanırım elimiz kolumuz bağlı oturuyoruz bir tırnağına bile hasret şekilde bekliyoruz daha fazla bekletme yarabbimmm
hayırlısı bitanem yaaaaa.... üzülmemek elden gelmiyor işteee yıllar geçtikçe umutlar sıkıntılar büyüyor sebebide yok bilmiyorum olmuycak herhalde napalım bizde dünyadan böyle geçicez sanırım ya bilmiyorum umutlarım tükenmek üzere rabbim senin mutluluğunu yaşatsın bize inşallahhh
hani seninde 3kayip var ya belki iki doz kullanirsin diye dedim kuzum çünkü iğnenin etkisi 12 saatmis
igne mi kullanion incim simdi ins guzel guzel bi suru olgun yumosun olur
oyy ismi bilem hazir yerim o kisceni
insan umutlanmıyorum dese de, her ay umutlanıyor di mi lilimumudun olunca da hayal kırıklığı büyük oluyor. Sen bugün üzül, doya doya üzül, üzülme demeyeceğim sana. Ama yarın sabahtan itibaren yeni umutlarla, yeni bir döngüye başla. Daha ilk günden moralin o kadar güzel olsun ki, kendine o kadar güzel bak ki, güzel güzel sağlıklı yumoşların olsun bu ay Moral herşeyden önemli lilim. Herhangi bir kür fln yapıyorsan da onlara devam et, elbet geleceği gün bellidir bebişinin, ama sadece bunu biz bilmiyoruz
Benim henüz yaşanmış bir mutluluğum yok ki canım. İnşallah yaşarım ve sen de herkes te yaşar. Bizim tüpten başka umudumuz da yok. Çok zor dediler. Senin daha güzel umutların var en azından canım.
haklısın, o hisleri çok iyi biliyorum. Ama lütfen yarın o hislerin hepsi uçup gitsin. Asla olmayacak diye bir şey yok. Burada ne mucizeler gördük. Sizin tüpten başka seçeneğiniz yok denilen ama doğal yolla hamile kalan arkadaşlarımız oldu. Senin de elbet olacak. Bak yumurtan ne güzel büyümüş hem. Eşinin spermlerde de problem yoktu di mi?yarın oldumu herşeyi unuturum doğru diyorsun bitanem ama bugun cok gerginim içimde bir huzursuzluk var içimden bir ses hiç bir zaman cocugum olmuycak mış gibi geliyor hiç bir zaman yaşayamayacağın bir duygu bu diyor
bebegimmm lilimmm canim benimmm bak ben senin icin iyi bi ornegim tup yolunda hamile kaldim iyice umutlarim tukenmisti ama zamani varmus rabbim büyük bizi böyle siniyor
haklısın, o hisleri çok iyi biliyorum. Ama lütfen yarın o hislerin hepsi uçup gitsin. Asla olmayacak diye bir şey yok. Burada ne mucizeler gördük. Sizin tüpten başka seçeneğiniz yok denilen ama doğal yolla hamile kalan arkadaşlarımız oldu. Senin de elbet olacak. Bak yumurtan ne güzel büyümüş hem. Eşinin spermlerde de problem yoktu di mi?
bebegimmm lilimmm canim benimmm bak ben senin icin iyi bi ornegim tup yolunda hamile kaldim iyice umutlarim tukenmisti ama zamani varmus rabbim büyük bizi böyle siniyor
Evet canım benim daha zamanı gelmemiş de o yüzden gelmiyor sıpanevt hiç bir problemimiz yok canım ya sebebsiz kısırlık işte beklemten başka cağremiz yok aşılama yaptırmak istedim dr da yumurtan güzel spermler normal doğal yolla kalmanla aynı oranda aşılamadan sonuç alırız beklemen lazım biraz daha dedi beklemekten başka yol yok sanırım
Evet canım benim daha zamanı gelmemiş de o yüzden gelmiyor sıpan
Aşılamaya hiç gerek yok. Ama sakın yumurta takibini bırakma. Eşine de keçiboynuzu pekmezine keçiboynuzu tozu karıştırıp yedirebilirsin. Spermler biraz daha kalitelensin. %100 sağlıklı sperm ve sağlıklı yumurta bile hemen karşılaşıp döllenemeyebiliyor kuzucum, azıcık sabır lazım. Sen şimdi 1 gün sonrasını bile göremediğin için bu kadar umutsuzsun, ama belki yarın herşey daha iyi olacak, bunu bilemiyoruz işte. Hadi bak ben şimdi çıkıyorumi sen bu akşam bol bol düşün, üzül hatta rahatlayacaksan ağla, ama yarın geldiğimde iyi olduğunu görmek istiyorum, tamam mı?
Hadi öpüyorum seni, yarın görüşürüz lilim
Herkese iyi akşamlar, Hicranım sanada muahhh muaaahh
iyi aksamlar deryammm oglusumla optuk sizi
gözlerim sisene kadar ağladığımı bilirim 3gun boyunca.... bende çok yiprandim bu yolda hic olmayacak sandim lilim bizim sinavimiz bu rabbim isyan ettirmeden yuzumuzu guldursun ins ben inaniyorum olacak hicran teysesi ciciler orecek ona
umutlarım var hayallerim var herşey yolunda ama ortada sebebsiz süresiz bir kısırlık varr dr. bile üzüldü halime keşke bir sebebi olsada çözüme ulaşsam diyo beklemkten başka yolumuz yok maalesef geçen ay yumurta takibimde bile yumurtam cok şekilliydi 22 santimdi dr. kesin olur buraya kesene bakmaya gelirsin demişti bilmiyorum nasıl olcak bu işler bilmiyorum
arkadaşlar bi sorum var.reglime daha 6 gün var.ama dünden beri gögüslerim şişti sızlıyor, kasıklarım ağrıyor.normalde bu belirtiler reglime yakın 2-3 gün önceden hafif olurdu.bu sefer çok erken oldu.acaba hamile miyim?offffff umutlanmak ta istemiyorum.test içinde çok erken.beklemek çok zor.bişey deyin!!!
canım dediğin gibi daha çok var ama belirti manyağı olduğum dönemlerden hatırladığım kadarıyla,bu belirtilere sık idrara çıkma da eşlik ediyorsa umut var demektir.inşallah çift çizgiyi görürsün bu ay..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?