Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

merhaba iyi gecler...bu heyecanlı aşamalardan bizlerde geçtik seni çok iyi anlıyorum...sana tek tavsiyem şudur umarsız ol üzerine düşme ve cinselliği sırf bebek için yapma eşini de bu konuda motive et emin ol sanki süpriz gibi karşına çıkcak minişin sana gelcek...hadi bakalım bol umuarsız günler şu 5 günü çok da tın dierek geçir...

canım ne yazık ki regl oldum ve bugün 3.günümdü.bu ay çok çok erken geldi.nasip kısmet artık...

hoşbuldum canım.bugün zekai tahire gitttim.ilk kez gittim ve gayet memnun kaldım.artık şansım mı bilemiyorum doktor hemşire çok iyiydiler.hormon ve ultr. çok şükür temiz çıktı.inofolic diye bi toz verdi.1 ay kullan olmazsa aşılamaya başlarız dedi.umduğumdan kolay geçti.ağrısız acısız bi tecrübe oldu.artık önümüzdeki maçlara bakıcaz.ha birde hsg kaldı.umarım oda temiz çıkar inşallah.

Son düzenleme:
Tsk ederim bitanemm cook guzel morel veriyorsun rabbim sağlıklı bit sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah canim benimmmmm
Ayyyy hadi insallahhhh tatlım yaaa umutlarim tükendi ama naparsam yapayim hersey allahtannn tskler guzel yorumlarin icin rabbim güzel gözlü yavruna bakmayi nasip etsunn
Günaydınlar hanımlar, hayırlı cumalar, Allah dualarımızı kabul etsin
Eeee lilim bugün nasılsın bakalım? toparlandın mı?
İyiyim cnm batim bitti topladim kendimu yeni bir dusunce buldum kendinme onu soyluyorum surekli olup ta hayirsiz olup beni kahredecegine olmasin daha az uzulurum diorum rabbim herseyin en guzelini bilir guzel destegin icin tsk ederim cnmmm yavrun hep seninle olsunnn
Lilityyy canım bugünün nasıl geçti? İnşallah atmışsındır o karamsarlığı üzerinden,yine o belirtilere ve kırmızılara kafa tutan hallerine dönmüşsündür umarım,iyi geceler...:80:
İyiyim bitanem kayım askere gitcek kv deme yardim ettim temizlik yaptm guzel dualarini aldim mutluyummm allah razi olsun hepinizdennn

iyi akşamlar herkese nasılsınız kızlar.ben bayadır ara vermiştim.hamilekalmak için uğraşıyordum.çok şükür şuan hamileyim.bazı risklerim var ama neyse.denzasker,özlem ve daha biçok arkadaş vardı inşallah herkes bebileriyle iyidir.bu arada hamile kalmaya çalışanlara Allah ayrdım etsin.hayırlı zamanda versin inşallah.

merhaba canım hayırlı olsun bebişin bizde bekliyoruz bebişimizi.. kızım olucakmış sende saglıkla kucagına al inşallah bebişini.. umarım ciddi bi sorun yoktur..

Kandilliniz mubarek olsun kiscelerim rabbim evladina kavusanlarin evlatlarina uzun omurler versin hamislere kolay dogumlar nasip etsin bebek isteyen canlarimada en kisa zamanda bu duyguyu yasatsin

Kızlar hepinizin kandili mübarek olsun,bu gece birbirimiz için bol bol dua edelim, rabbim dualarımızı kabul etsin.:116:

Kandilliniz mubarek olsun kiscelerim rabbim evladina kavusanlarin evlatlarina uzun omurler versin hamislere kolay dogumlar nasip etsin bebek isteyen canlarimada en kisa zamanda bu duyguyu yasatsin

Aminnn Hicaranım senin de kandilin mübarek olsun,rabbim güzel dualarını kabul etsin.

merhaba canım hayırlı olsun bebişin bizde bekliyoruz bebişimizi.. kızım olucakmış sende saglıkla kucagına al inşallah bebişini.. umarım ciddi bi sorun yoktur..

benimde iki oglum var erkek ilk dediler sonra kiz yarin ayrintilida netlescek.once saglikli olsunda.
risk olarakda bebek asagidaymis ve plasenta adagidaymis.3-4 haftaya cikma ihtimali var insallah.sende saglicakla kucagina al insallah bebisini
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bebeimmmm dualriz seninle ne zmn ogrencez sonuclari embrio bebek mi oluyor anlamiyrum pek birsey ama hayirsi olur insallahhhh

lılımmmmmmmm bebem napıyn tatlımmm ozledm herkesı yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…