Kızlar bugün iki embriyo transferim oldu. Dua edin bana meleklerim beni terketmesinler.
arkadaşlar bi sorum var.reglime daha 6 gün var.ama dünden beri gögüslerim şişti sızlıyor, kasıklarım ağrıyor.normalde bu belirtiler reglime yakın 2-3 gün önceden hafif olurdu.bu sefer çok erken oldu.acaba hamile miyim?offffff umutlanmak ta istemiyorum.test içinde çok erken.beklemek çok zor.bişey deyin!!!
merhaba iyi gecler...bu heyecanlı aşamalardan bizlerde geçtik seni çok iyi anlıyorum...sana tek tavsiyem şudur umarsız ol üzerine düşme ve cinselliği sırf bebek için yapma eşini de bu konuda motive et emin ol sanki süpriz gibi karşına çıkcak minişin sana gelcek...hadi bakalım bol umuarsız günler şu 5 günü çok da tın dierek geçir...
MERHBA CNMtopk annesıyım ben bu aralar pek gremyorum senıde yenı grdum burda hsgldın. ankarada otruyorum etlık zubeyde hanım dgum evıne gdeblırsn bn hastaneden ve doktrumdan cok memnunum bnmde 2 senedr olmuyo doktorum bayan 29. numadayım gdersen 29u ıstyorum dyeblırsn
Ins hsg de temz ckar cnm
canimmm inss rabbim yüzünü güldürür duam seninle
Tsk ederim bitanemm cook guzel morel veriyorsun rabbim sağlıklı bit sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah canim benimmmmmgözlerim sisene kadar ağladığımı bilirim 3gun boyunca.... bende çok yiprandim bu yolda hic olmayacak sandim lilim bizim sinavimiz bu rabbim isyan ettirmeden yuzumuzu guldursun ins ben inaniyorum olacak hicran teysesi ciciler orecek ona
Ayyyy hadi insallahhhh tatlım yaaa umutlarim tükendi ama naparsam yapayim hersey allahtannn tskler guzel yorumlarin icin rabbim güzel gözlü yavruna bakmayi nasip etsunncanım bu kadar güzel yumurta üretebiliyorsan,önünde sonunda bu iş olur rabbimin izniyle,geçenlerde de anlattım burda bir arkadaşım yurtdışı da dahil denemediği tedavi kalmadığı halde olmadı.Umutları tükendi,vazgeçti,geçtiğimiz aylarda ikizlerini aldı kucağına hem de doğal yolla,rabbimin mucizeleri bitmez,sen yeter ki umudunu kesme,inşallah en kısa zamanda mucizene kavuşacaksın....
İyiyim cnm batim bitti topladim kendimu yeni bir dusunce buldum kendinme onu soyluyorum surekli olup ta hayirsiz olup beni kahredecegine olmasin daha az uzulurum diorum rabbim herseyin en guzelini bilir guzel destegin icin tsk ederim cnmmm yavrun hep seninle olsunnnGünaydınlar hanımlar, hayırlı cumalar, Allah dualarımızı kabul etsin
Eeee lilim bugün nasılsın bakalım? toparlandın mı?
İyiyim bitanem kayım askere gitcek kv deme yardim ettim temizlik yaptm guzel dualarini aldim mutluyummm allah razi olsun hepinizdennnLilityyy canım bugünün nasıl geçti? İnşallah atmışsındır o karamsarlığı üzerinden,yine o belirtilere ve kırmızılara kafa tutan hallerine dönmüşsündür umarım,iyi geceler...:80:
Kızlar bugün iki embriyo transferim oldu. Dua edin bana meleklerim beni terketmesinler.
bebegimsin sık sık gel lilimm ozluyorummm
iyi akşamlar herkese nasılsınız kızlar.ben bayadır ara vermiştim.hamilekalmak için uğraşıyordum.çok şükür şuan hamileyim.bazı risklerim var ama neyse.denzasker,özlem ve daha biçok arkadaş vardı inşallah herkes bebileriyle iyidir.bu arada hamile kalmaya çalışanlara Allah ayrdım etsin.hayırlı zamanda versin inşallah.
Kandilliniz mubarek olsun kiscelerim rabbim evladina kavusanlarin evlatlarina uzun omurler versin hamislere kolay dogumlar nasip etsin bebek isteyen canlarimada en kisa zamanda bu duyguyu yasatsin
merhaba canım hayırlı olsun bebişinbizde bekliyoruz bebişimizi.. kızım olucakmış sende saglıkla kucagına al inşallah bebişini.. umarım ciddi bi sorun yoktur..
Bebeimmmm dualriz seninle ne zmn ogrencez sonuclari embrio bebek mi oluyor anlamiyrum pek birsey ama hayirsi olur insallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?