evet evet çok fazla çıkıyorum.bak şimdi yine heyecan yaptım.inşallah hamileyimdir.
ay hadi inşallah yaaa,bak ben de umutlandım şimdi,6 gün nasıl geçer şimdi sana çok iyi biliyorum,testin başına gider gider gelirsin:44: inşallah güzel sonucunu paylaşırsın burda,iyi geceler canım
oyy ismi bilem hazir yerim o kisceni:115:
hani seninde 3kayip var ya belki iki doz kullanirsin diye dedim kuzum çünkü iğnenin etkisi 12 saatmis
Lilityyy canım bugünün nasıl geçti? İnşallah atmışsındır o karamsarlığı üzerinden,yine o belirtilere ve kırmızılara kafa tutan hallerine dönmüşsündür umarım,iyi geceler...:80:evt hiç bir problemimiz yok canım ya sebebsiz kısırlık işte beklemten başka cağremiz yok aşılama yaptırmak istedim dr da yumurtan güzel spermler normal doğal yolla kalmanla aynı oranda aşılamadan sonuç alırız beklemen lazım biraz daha dedi beklemekten başka yol yok sanırım
Hu huuu nerdesiniz milletttttt
canimmmmmmmmmHu huuu nerdesiniz milletttttt
hicrannnnnnnnnnn
canimmmmmmmmm
iyiyim canım malum ağrılar .... Minikimde iyi şükür görmeyi çok özledim daha var kontrole... Sen nasilsin arin nasil
slm kızlar hayırlı cumalar nasılsınızz perşembe günü dr gittim belim çok ağrıyordu wc gittiğimde kasıklarımda sancı ve akıntım oluyordu dr söyledim idrar testi yaptı kum çıktı ağrılarım ondan oluyormuş ilaç yazdı bol su iç dedii kesin oğlumuz oluyormuşş çok mutlu oldumm hamileğin başından beri 700 grm almışımm oğlum çok iyi ama benim belim çok ağrıyorr işallah geçer dr birde şey dedi bebeğin eşi aşağida dedi bu haftalarda olması gibi dedi ama benim kafama takıldı bol bol dinlen dedii 20 gün sonra ayrıntılı utrason için çağirdi işallah iyi geçerr allahım isteyen herkeze hayırlı evlatlar nasip etsinn
nasılsın cnm? tontişin nasıl?
slm canım,geçmiş olsun,bende de idrar yolu enfeksiyonuyla başladı,antibiyotik tedavisi sonucu vajinal enfeksiyona dönüştü,fitildi,kremdi derken 5. aya girdik hala çekiyorum,ilkimde hiç böyle şeyler yaşamamıştım.Kimi diyor mantar,kimi diyor enfeksiyon bakalım,Allah hepimize acil şifalar versin,Bu arada bizim de oğlumuz olacak,rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Eş konusunu çok takma bence,doktor da normal demiş zaten.önemli olan detaylı ultrason sonuçları.
arkadaşlar ankara da olanlar infertilite için devlette önereceğiniz hastane doktor var mı?ilk gidicem ve pazartesi randevu almam lazım reglimin 3.günü yani.cevaplarınızı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?