Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

evet evet çok fazla çıkıyorum.bak şimdi yine heyecan yaptım.inşallah hamileyimdir.

ay hadi inşallah yaaa,bak ben de umutlandım şimdi,6 gün nasıl geçer şimdi sana çok iyi biliyorum,testin başına gider gider gelirsin:44: inşallah güzel sonucunu paylaşırsın burda,iyi geceler canım

ay hadi inşallah yaaa,bak ben de umutlandım şimdi,6 gün nasıl geçer şimdi sana çok iyi biliyorum,testin başına gider gider gelirsin:44: inşallah güzel sonucunu paylaşırsın burda,iyi geceler canım

canım inşallah güzel haberi veririm.ilgine teşekkür ederim.çok sağol...

Günaydınlar hanımlar, hayırlı cumalar, Allah dualarımızı kabul etsin
Eeee lilim bugün nasılsın bakalım? toparlandın mı?

Lilityyy canım bugünün nasıl geçti? İnşallah atmışsındır o karamsarlığı üzerinden,yine o belirtilere ve kırmızılara kafa tutan hallerine dönmüşsündür umarım,iyi geceler...:80:

arkadaşlar ankara da olanlar infertilite için devlette önereceğiniz hastane doktor var mı?ilk gidicem ve pazartesi randevu almam lazım reglimin 3.günü yani.cevaplarınızı bekliyorum.

slm kızlar hayırlı cumalar nasılsınızz perşembe günü dr gittim belim çok ağrıyordu wc gittiğimde kasıklarımda sancı ve akıntım oluyordu dr söyledim idrar testi yaptı kum çıktı ağrılarım ondan oluyormuş ilaç yazdı bol su iç dedii kesin oğlumuz oluyormuşş çok mutlu oldumm hamileğin başından beri 700 grm almışımm oğlum çok iyi ama benim belim çok ağrıyorr işallah geçer dr birde şey dedi bebeğin eşi aşağida dedi bu haftalarda olması gibi dedi ama benim kafama takıldı bol bol dinlen dedii 20 gün sonra ayrıntılı utrason için çağirdi işallah iyi geçerr allahım isteyen herkeze hayırlı evlatlar nasip etsinn

slm canım,geçmiş olsun,bende de idrar yolu enfeksiyonuyla başladı,antibiyotik tedavisi sonucu vajinal enfeksiyona dönüştü,fitildi,kremdi derken 5. aya girdik hala çekiyorum,ilkimde hiç böyle şeyler yaşamamıştım.Kimi diyor mantar,kimi diyor enfeksiyon bakalım,Allah hepimize acil şifalar versin,Bu arada bizim de oğlumuz olacak,rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Eş konusunu çok takma bence,doktor da normal demiş zaten.önemli olan detaylı ultrason sonuçları.

sağol canım 14 mayısta ayrıntılı utrason olacak 10 gün sonra ise aşı olmaya gidicez işallahh sağlikla kucağimiza alırız işallahh

Kızlar bugün iki embriyo transferim oldu. Dua edin bana meleklerim beni terketmesinler.

arkadaşlar ankara da olanlar infertilite için devlette önereceğiniz hastane doktor var mı?ilk gidicem ve pazartesi randevu almam lazım reglimin 3.günü yani.cevaplarınızı bekliyorum.

MERHBA CNM topk annesıyım ben bu aralar pek gremyorum senıde yenı grdum burda hsgldın. ankarada otruyorum etlık zubeyde hanım dgum evıne gdeblırsn bn hastaneden ve doktrumdan cok memnunum bnmde 2 senedr olmuyo doktorum bayan 29. numadayım gdersen 29u ıstyorum dyeblırsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…