oooo minikbebeişim sahalara dönmüş,nasılsın canım,son haftalara girdin artık,en zor da bu haftalar geçer,:18:heyecan hat safhadadır eminim.....
iyiyim canım malum ağrılar .... Minikimde iyi şükür görmeyi çok özledim daha var kontrole... Sen nasilsin arin nasil
iyiyim cnm benim sen nasılsın? ayy sorma ya giremiyorum buraya da ne zamandır. dagıldı burası da zaten, özledim burdaki muhabbeti....senin nasıl geçiyo hamişlik? ben zorlanıyorum son zamanlarda 31.haftadan beri erken dogum riskim var...çok şükür bugünleri de gördüm...34+1'im bugün az kaldı :)ben de iyiyim canım,hamişlik iyi gidiyor çok şükür,memlekete gitmeye karar verdim doğum için ailemin yanında yapacağım,burada yalnız çok zor olacak.sen de çok dikkat et kendine,4 hafta daha dayandın mı tamamdır,hadi Arın sık dişini :18:
canım inşallah güzel haberi veririm.ilgine teşekkür ederim.çok sağol...
canım malesef regl oldum.pko çıktı.inofolic kullanmaya başladım.rabbime duacıyım.canım ne yaptın sesin çıkmadı bir daha,merak ettim var mı bir gelişme?
canım malesef regl oldum.pko çıktı.inofolic kullanmaya başladım.rabbime duacıyım.
ismi yok hala
canım çok sağolben de ileri derecede pkoluyum.ama hamileliğe engel değil.klomen+ovitrelle ile hamile kaldım ben çok şükür.allah isteyen herkese versin inşallah.
bende pkoluyum canim ama sukur yawruma kavusmama az kaldi bi cok tedaviden sonra kendisi cikti geldi darisi sana olsun ins... Kilo versen sorunun çözülür senin
kuzum gelince iki kelam yaz kendinle ilgili falan beb herkesi çok merak ediyorum
ablanmm mrb ne kadar kaldı ins sağlıklı bit avazda kurtarir rabbim
ablanmm mrb ne kadar kaldı ins sağlıklı bit avazda kurtarir rabbim
bende pkoluyum canim ama sukur yawruma kavusmama az kaldi bi cok tedaviden sonra kendisi cikti geldi darisi sana olsun ins... Kilo versen sorunun çözülür senin
oyy ablamm yaa acicik kalmis hayirlisiyla inss...benimde iyi sukur ablam kasilmalar oluyo arada fazla yorulunca artiyo o yüzden bol bol yatissss
oyy ablamm yaa acicik kalmis hayirlisiyla inss...benimde iyi sukur ablam kasilmalar oluyo arada fazla yorulunca artiyo o yüzden bol bol yatissss
ins zamanında gelir anlam en büyük korkum erken gelmesi
canım malesef regl oldum.pko çıktı.inofolic kullanmaya başladım.rabbime duacıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?