Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

oooo minikbebeişim sahalara dönmüş,nasılsın canım,son haftalara girdin artık,en zor da bu haftalar geçer,:18:heyecan hat safhadadır eminim.....

iyiyim cnm benim sen nasılsın? ayy sorma ya giremiyorum buraya da ne zamandır. dagıldı burası da zaten, özledim burdaki muhabbeti....senin nasıl geçiyo hamişlik? ben zorlanıyorum son zamanlarda 31.haftadan beri erken dogum riskim var...çok şükür bugünleri de gördüm...34+1'im bugün az kaldı :)

iyiyim canım malum ağrılar .... Minikimde iyi şükür görmeyi çok özledim daha var kontrole... Sen nasilsin arin nasil

iyi ama yorucu olmaya başladı zaman yaklaştıkça... sen naptın buldun mu ogluşuna isim?

Son düzenleme:
ben de ileri derecede pkoluyum.ama hamileliğe engel değil.klomen+ovitrelle ile hamile kaldım ben çok şükür.allah isteyen herkese versin inşallah.
canım çok sağol.bu hamiş kalabilme yorumları çok mutlu ediyor beni.umutlanıyorum.ben daha yeni öğrendim.çok şükür ki düzenli adet olurum.tüylenme yok.hormonlarım temiz.kilom var biraz.sanırım ben şanslı gruptayım.rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin.

eve burası eskisi gibi değil arada bakıp çıkıyorum.. eski muhabbetlerimizi özledim.. ama şimdi herkes bir yerde.. bebiş bekleyen arkadaşlar inşallah hayırlısı ile sağlıkla ve sağlıcakla kucağınıza aldığınız günleri görürsünüz... ve hamile olmak isteyen arkadaşlar her zamanki gibi dualarım sizlerle....

bende pkoluyum canim ama sukur yawruma kavusmama az kaldi bi cok tedaviden sonra kendisi cikti geldi darisi sana olsun ins... Kilo versen sorunun çözülür senin

amin canım sağol.sizin mesajlarnızdan sonra daha da umutlanıyorum.inşallah bende bu haberi burda duyururum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…