Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cnım snı nasl unturuz göze aydn sorun warmydkı tüp yapldı darısı bze ıns

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnım snı nasl unturuz göze aydn sorun warmydkı tüp yapldı darısı bze ıns

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

saol cnm bnm bnm inşallah darısı başına evet bizde erkek inferlitesı vardı sperm azdı ve ilk denemede çok şükür tuttu

canım kaç defa yazdım sana tüp bebek grubuna gelip hiç birine cevap vermedin rabbim kucağına aldığın günleride göstersin inş sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın darısı bekleyen dileyen herkese inş

günaydın balım...nasılsın minişin nasıl...eski grubumuzu çok özledim ben ya bakıyorum bazen kimse olmuyo...

günaydın balım...nasılsın minişin nasıl...eski grubumuzu çok özledim ben ya bakıyorum bazen kimse olmuyo...

günaydın canım evet bende cok özlüyorum çok güzel geyikler dönüyordu evet stresliydik ama güzeldi hersey cok eğleniyorduk bi srü sayfa birikiyordu şimdi kimse yok malesef kızım ii kıpır kıpır senin nasıl minikin

oy maşallah yerim onu ama doğumdan sonra bi sayfa açıp orada toparlanalım...şuan herkes telaşlı tabi..benim de midemde aşırı baskı var büyüdü ya teyzesi çok yaramaz...bazen cilceleşiyoz anne kız...

evet yaa kocaman oldu abla oldu artık yani evet mantıklı dogumdan sonra anne bebek d,ye acar ordan haberleşiriz artık süpr olur benimde yanmalarım var bide bulantım hortladı yeniden

canım çok teşekkür ederim ben telefondan giriyorum ve alıntı çok yapamıyorum toplu halde herkese yazdım özür dilerim gerçekten evimde de çok internet çekmiyor malisef..inşallah inşallah darısı bekleyen herkese versin tattırsın bu duyguyu

canım sorun değil tabiki inanılmaz güzel duygular suanda senle Rabbim size bağışlasın

canım çok tebrikler,bir kişi daha eklendi listeye ne mutlu,darısı diğer arkadaşlara inşallah,rabbim gönlünüze göre versin;ikiz veya tek (ben şahsen ikiz tercih ederdim )

canım çok tebrikler,bir kişi daha eklendi listeye ne mutlu,darısı diğer arkadaşlara inşallah,rabbim gönlünüze göre versin;ikiz veya tek (ben şahsen ikiz tercih ederdim )

Canım tebrik ederim. Ben de tüp bebek yaptırdım. Ve ikiz :) Allah senin de herkesin de gönlüne göre versin inşallah

Cok tesekkur ediyorum canlarim insallah hakkimizda hangisi hayirli ise o olsun ikiz rek hic farketmez erkek kiz farketmez sadece sağlıklı olsun Inşallah darisi tum bekleyenlere

Kizlar bu ayin 12sinde doktor kan tahlili istedi ama bende hic bi belirti yok gene olmadi sanirim off hic stres yapmadin ay kafamada takmadim bakalim sonucu ne olcak kizlar bgun igneden sonraki 13.gun eczaneden test alsam cikarmi ki

Kizlar bu ayin 12sinde doktor kan tahlili istedi ama bende hic bi belirti yok gene olmadi sanirim off hic stres yapmadin ay kafamada takmadim bakalim sonucu ne olcak kizlar bgun igneden sonraki 13.gun eczaneden test alsam cikarmi ki

Canım sana ve eşine gerekli testler yapıldı mi? Belli bir problem var mi? Yumurtlama takibi ben üç kere yaptırdım. Olmadı. Doktorlar hiç test istemedi. Boşa zaman kaybetmişim. Iyi bir infertilite uzmanına görünsen gerekli testleri yaptirsan. Daha fazla yipranmasan. Allah tez zamanda verir inşallah. Yaşadım biliyorum. Çok yıpranıyor insan

Canin benim butun tahlillerim yapildi esiminde bende yumurta catlamasinda buyumesinde problem war polikistik over bu mayis 29da ignemi vuruldum catlatma ignemi ondan kncede klomen kullandim dr 12sinde gel dedi ama test alsam cikarmi ki bu benim 4. Catlatma tedavim bi kere kimyasal yasafim eskilerdenim ben bu topigim

tatlım benimm inşallah hayırlı sonuçlar olur rabbim yüzünü güldürür daha dünür olcaz canım umutsuzluk yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…