Ozgeminde (evli mutlu) pasasi geldi kizlarrrrr
maşallah prensesimize topikimizin ilk doğan prensesi bahtı güzel olsun kuzucugunun hayırlı bir evlat olsun inşiyiyiz cok sukur birbirimize alisma donemindeyiz. Sen nasilsin bebid nasil yaramaz bi durum yoktur insallah..
canım allaha sığın hiç bişicik olmaz miniklerine inş rabbim size bağışlasın inşgünaydın kızlar nasılsınız? Opuyoruz hepinizi kocaman kocaman. Biz de hala annemizi korkutmaya devam ediyoruz.küçük küçük lekekerle. Ama çok şükür iyiyiz. Doğan bebisler napiyor acaba yaaa. Görseydik minisleri.
Bu aralar telefondan giriyorum.bunu gören biri takvimimi kopyalayabilir mi?teşekkür ederiz teyzeleri.
günaydın kızlar hcg değerlerim 6.27 14.97 30.45 cıktı ıkı gun arayla tapılmış testler bunlar ıkıncı testimi yaptığımda kanamam başladı ve ıkı gün sürdü adet kanaması gibi progestan kullandım gecti sizce kınyasal olabılır mi
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
naptın gittinmi doktora
bana da 12. haftada erkek demişti canım,erkeği erken anlıyorlar,hatta ben bu kadar erken bilinmez diye şüpheyle yaklaşmıştım ama doğru çıktı.
Canım tebrikler,Allah analı babalı büyütsün,sana çok kolay gelsin,bize de sağlıkla o günlere ermek nasip etsin inşallah.
kim hamile kaldı kim kalmadı derken şimdi doğum yapanların haberlerini paylaşır olduk,ne güzel,Rabbim en kısa zamanda hamile olmayan tüm arkadaşlarımıza da nasip etsin.Allah paşasını analı babalı büyütsün
ozgeminde (evli mutlu) pasasi geldi kizlarrrrr
şimdi doktora gittim kesinleşti erkek dedi:)
bu sene erkek senesi herhalde,kızlar azınlıkta sanki,hadi bakalım hayırlı olsun,sağlıkla doğsun paşan
bizim cinsiyetimiz kesinleşti erkek oğuzhan geliyor :)Bismillahirrahmanirrahim ,RABBİM hayırlara vesile kılsın sayfamızı inşaallah,tavsiyeleriniz,güzel besteleriniz,dua ve dileklerinizle başlıyoruz topiğimize...
:87: haydi hanımlar bu muhabbete varmısınız? Hoşgeldiniz :87:
elaaaam............................6 TEMMUZ
lılıtıy................................. ara verdı
rose3507............................aralıkta tüp bebek yaptırcak allhn ıznıyle
seremcem..........................asılama yapılcak:94:
xlxl....................................ara verdı
Kartal1126........................HAMILE
blaze-ash..........................HAMILE ..... ERKEK... ......................... İKIZLERIMIZ GELIYOR
deryaW.............................HAMILE
kımyacı43..........................HAMILE
tombık...............................HAMILE
gamze20.............................HAMILE ....KIZ.......:108:.........................ASYA ESLIM gelıyor:108:
denızasker...........................HAMILE .....KIZ........:108:
havva63..............................HAMILE .....ERKEK...
msa84.................................HAMILE .....KIZ......:108:
brlj......................................HAMILE .....ERKEK..
lorenaaa...............................HAMILE .....ERKEK.. ...........................BEBEGIMIZ DUNYA'YA GÖZLERINI ACTI
sercem89.............................HAMILE
nutez...................................HAMILE
menas123456.......................HAMILE ......ERKEK..
Mınıkbebişim.........................HAMILE ......ERKEK.. .................. DOGUKAN ARIN ımız gelıyor
sglbnt...................................HAMILE ......KIZ......:108:.................ELIF HİRA mız geliyor:108:
beykanneslı...........................HAMILE .......ERKEK..
ebrulımavı.............................HAMILE .......ERKEK..
esmersırıne............................HAMILE .......ERKEK..
zeycan27...............................HAMILE .......KIZ.......:108:..................AZRA mız gelıyor:108:
hıcran4242............................HAMILE ........ERKEK.. ....................BERAT EFE mız gelıyor
selınay..................................HAMILE ........ERKEK..
Loyalsun...............................HAMILE .........KIZ......:108:
evlımutluu.............................HAMILE ........ERKEK..
handrake...............................HAMILE
pınarıma................................HAMILE ........KIZ.......:108:
cımcımelek.............................HAMILE ........ERKEK..
ıncı86....................................HAMILE
dılketın..................................HAMILE
nefesal...................................HAMILE
gece 12de suyu gelmis bebis ters durduğu için sezeryan olmus canim
bizim cinsiyetimiz kesinleşti erkek oğuzhan geliyor :)
hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah
bana da 12. haftada erkek demişti canım,erkeği erken anlıyorlar,hatta ben bu kadar erken bilinmez diye şüpheyle yaklaşmıştım ama doğru çıktı.
Canım tebrikler,Allah analı babalı büyütsün,sana çok kolay gelsin,bize de sağlıkla o günlere ermek nasip etsin inşallah.
kim hamile kaldı kim kalmadı derken şimdi doğum yapanların haberlerini paylaşır olduk,ne güzel,Rabbim en kısa zamanda hamile olmayan tüm arkadaşlarımıza da nasip etsin.Allah paşasını analı babalı büyütsün
maşallah prensesimize topikimizin ilk doğan prensesi bahtı güzel olsun kuzucugunun hayırlı bir evlat olsun inş
canım allaha sığın hiç bişicik olmaz miniklerine inş rabbim size bağışlasın inş
idrar testi yap canım gebeliğinin devam edip etmediğini görürsün inş bişcik olmaz meleğine senle kalır
evet gittim canım kesin erkek dedi doktor :)
oyyy maşallahhh çok sevindim, güzel güzel büyütsün inşallah paşasınıOzgeminde (evli mutlu) pasasi geldi kizlarrrrr
ben 2. trimesterdeyim, sadece banyodan sonra bebe yağı sürüyorum, başka bir krem kullanmıyorum, henüz çatlamadım. Ama krem alırsam ya lierac ya da bepantol alacağım cnm.slm kızlar, hamile olan arkadaşlara bir sorum olacak;çatlaklarınız ne alemde? özellikle son trimestere girmiş olanlar..benim kızda hiç olmadıydı,çizik bile,ona güvendim bunda da olmaz dediydim -ki daha önce açılmış bir karın hayatta çatlamaz diyordum- ammavelakin oğlum göbeğimin tam ortasına imzasını atmış bile,korkuyorum içeride sıkıldıkça şafak saymaya filan başlarsa ne yaparım :) şaka bir yana tedbir alıyo musunuz,neler yapıyosunuz ve işe yarıyor mu?
ben dogurcam yakinda ama catlagim yok son an catlar miyin bilmiyorum kuzum.... Ilk gunden beri gece yatmadan bebe yagi gun icinde iki uc kez nemlendirici kullandim su bir aydir bisey yapmiyorum artik
gece 12de suyu gelmis bebis ters durduğu için sezeryan olmus canim
aaa öyle mi ben minikbebisimin normal oldu saniyodum
bebeyağını ben de her banyo sonrası kullanıyordum ama daha etkili bişeyler gerekecek sanırım,2 gündür güneşleniyorum bakalım,en azından beyaz beyaz kalmasınlar diye,bepanthene başlıycam şimdi,inşallah işe yarar.oyyy maşallahhh çok sevindim, güzel güzel büyütsün inşallah paşasını
ben 2. trimesterdeyim, sadece banyodan sonra bebe yağı sürüyorum, başka bir krem kullanmıyorum, henüz çatlamadım. Ama krem alırsam ya lierac ya da bepantol alacağım cnm.
Kimyacı, paşan hayırlı olsuni gözün aydın
bu zamana kadar çatlamadıysa artık çatlamaz zaten,maşallah deyim yine deben dogurcam yakinda ama catlagim yok son an catlar miyin bilmiyorum kuzum.... Ilk gunden beri gece yatmadan bebe yagi gun icinde iki uc kez nemlendirici kullandim su bir aydir bisey yapmiyorum artik
minikbebişimi ben de normal yaptı sanıyordum,üstelik bir de ameliyat mı olmuş doğumla beraber,Allah acil şifa versin,zor olmuştur.Ne oluyor bize anlamıyorum,ben de 9 ay normal doğum diye diye neler yaptım,yürüyüşler,egzersizler,beslenme,dualar v.s,ama günün sonunda yine sezeryanla final yaptık.Dolayısıyla bu doğumum da mecburen sezeryan olacak.Allah hayırlısını ve sağlıklısını versin öncelikle,bebeklerimiz için hangisi en iyiyse biz gerisine katlanırız.herkes sezeryanmı oldu şimdiye kadar zor ya inş kolayca normal doğurabiliriz minikbebişimde normaldi son anda sezeryan oldu bide ağandist ameliyatı olduçok şükür şimdi ikiside ii
bebeyağını ben de her banyo sonrası kullanıyordum ama daha etkili bişeyler gerekecek sanırım,2 gündür güneşleniyorum bakalım,en azından beyaz beyaz kalmasınlar diye,bepanthene başlıycam şimdi,inşallah işe yarar.
bu zamana kadar çatlamadıysa artık çatlamaz zaten,maşallah deyim yine deyöntemin işe yaramış demekki.
minikbebişimi ben de normal yaptı sanıyordum,üstelik bir de ameliyat mı olmuş doğumla beraber,Allah acil şifa versin,zor olmuştur.Ne oluyor bize anlamıyorum,ben de 9 ay normal doğum diye diye neler yaptım,yürüyüşler,egzersizler,beslenme,dualar v.s,ama günün sonunda yine sezeryanla final yaptık.Dolayısıyla bu doğumum da mecburen sezeryan olacak.Allah hayırlısını ve sağlıklısını versin öncelikle,bebeklerimiz için hangisi en iyiyse biz gerisine katlanırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?