Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

iyiyiz cok sukur birbirimize alisma donemindeyiz. Sen nasilsin bebid nasil yaramaz bi durum yoktur insallah..
maşallah prensesimize topikimizin ilk doğan prensesi bahtı güzel olsun kuzucugunun hayırlı bir evlat olsun inş
canım allaha sığın hiç bişicik olmaz miniklerine inş rabbim size bağışlasın inş

idrar testi yap canım gebeliğinin devam edip etmediğini görürsün inş bişcik olmaz meleğine senle kalır

şimdi doktora gittim kesinleşti erkek dedi:)

bizim cinsiyetimiz kesinleşti erkek oğuzhan geliyor :)

slm kızlar, hamile olan arkadaşlara bir sorum olacak;çatlaklarınız ne alemde? özellikle son trimestere girmiş olanlar..benim kızda hiç olmadıydı,çizik bile,ona güvendim bunda da olmaz dediydim -ki daha önce açılmış bir karın hayatta çatlamaz diyordum- ammavelakin oğlum göbeğimin tam ortasına imzasını atmış bile,korkuyorum içeride sıkıldıkça şafak saymaya filan başlarsa ne yaparım :) şaka bir yana tedbir alıyo musunuz,neler yapıyosunuz ve işe yarıyor mu?

evet gittim canım kesin erkek dedi doktor :)

tskler darisi basiniza insallah..

Ozgeminde (evli mutlu) pasasi geldi kizlarrrrr
oyyy maşallahhh çok sevindim, güzel güzel büyütsün inşallah paşasını

ben 2. trimesterdeyim, sadece banyodan sonra bebe yağı sürüyorum, başka bir krem kullanmıyorum, henüz çatlamadım. Ama krem alırsam ya lierac ya da bepantol alacağım cnm.

Kimyacı
, paşan hayırlı olsuni gözün aydın

bebeyağını ben de her banyo sonrası kullanıyordum ama daha etkili bişeyler gerekecek sanırım,2 gündür güneşleniyorum bakalım,en azından beyaz beyaz kalmasınlar diye,bepanthene başlıycam şimdi,inşallah işe yarar.
ben dogurcam yakinda ama catlagim yok son an catlar miyin bilmiyorum kuzum.... Ilk gunden beri gece yatmadan bebe yagi gun icinde iki uc kez nemlendirici kullandim su bir aydir bisey yapmiyorum artik
bu zamana kadar çatlamadıysa artık çatlamaz zaten,maşallah deyim yine de yöntemin işe yaramış demekki.
herkes sezeryanmı oldu şimdiye kadar zor ya inş kolayca normal doğurabiliriz minikbebişimde normaldi son anda sezeryan oldu bide ağandist ameliyatı oldu çok şükür şimdi ikiside ii
minikbebişimi ben de normal yaptı sanıyordum,üstelik bir de ameliyat mı olmuş doğumla beraber,Allah acil şifa versin,zor olmuştur.Ne oluyor bize anlamıyorum,ben de 9 ay normal doğum diye diye neler yaptım,yürüyüşler,egzersizler,beslenme,dualar v.s,ama günün sonunda yine sezeryanla final yaptık.Dolayısıyla bu doğumum da mecburen sezeryan olacak.Allah hayırlısını ve sağlıklısını versin öncelikle,bebeklerimiz için hangisi en iyiyse biz gerisine katlanırız.

canım...bebeyağı çok güzel bi destek arkasından vazelin kullan ben ondan da memnun kaldım şuan bende de çatlak hiç yok ve şuan pregnant die çatlak kremi kullanıyorum kaşıntım bilem yok çok şükür...bu arada sen nasılsın minişin nasıl....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…