Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kizlar alinti yapamadim. Hepinize tesekkur ederi guzel dilekleriniz icin.. Allah isteyen herkese nasib etsin bu duyguyu.
Muhtesem biseymis

canım benim gözün aydın, güle güle büyüt kuzunu inşallah

Kıızzzzzzzzzz nerelerdesin sen dolanıp duruyorsun topiklerde heee
Gel buraya bakem Napıyosun nasılsınnnnn kuzun 12 cm miymiş kıyamam ona ben... Ben de pazzartesi gitmiştim ya 25 cm olmuş

Kıızzzzzzzzzz nerelerdesin sen dolanıp duruyorsun topiklerde heee
Gel buraya bakem Napıyosun nasılsınnnnn kuzun 12 cm miymiş kıyamam ona ben... Ben de pazzartesi gitmiştim ya 25 cm olmuş

Buralardayım canikom, kim yazarsa ona cevap veriyorum İyilik sağlık ne olsun işte, bi yüzük aldım büyük geldi, 2 numara küçüğünü sipariş etmiştim, şimdi o geldi, ama bir yanlışlık var sanırım, o da aynı şekilde büyük geldi moralim bozuldu yaa, çok beğenmiştim ben bu yüzüğü halbuki
Yok kız benim kuzum değil 12 cm olan, kimyacının kuzusu
Benimkinin boyunu söylemedi, kilosunu söyledi sadece, geçen cumartesi 260 gramdı. Kızz 25 cm mi, maşallah çok uzun olacak sanırım seninki
Bakalım bu cumartesi büyümüş mü göreceğiz

Merhaba kızlar. Ve dünyaya gelen bebisleri :))) Resimlerini görmek istiyoruz biz kuzuların yaaa. Çok optuk hepinizi

Hmm anladım canım... Maşallah tontoş olmaya başladılar ayy
Ya artık büyüyorlar ya uzunluklarını baştan ayağa ölçmüyorlarmış... FL diye bacak kemiğini ölçüyorlar ya o kemiğin uzunluğunu 7 ile çarparsan bebeğin boyunu veriyormuş canım Doktorum dedi ki boyu 24-25 cm.. Baktım FL diye ölçtüğünü 7 ile çarptım hakikaten ordan hesaplamış :)) Ay bu gebelik bana hayatım boyunca öğrenemeyeceğim ne güzel şeyler öğretti ya

Evet canım biliyorum, hatta dünkü cevaplarıma bakarsan FL*7=toplam boy olayını ben de yazdım buraya FL değerimizi hatırlamıyorum şu an ama doktordan gelince çarpmıştım, yne de 20leri bulmamıştı benimkinin boyu, seninkinin en baştan beri maşallahı var zaten, beta hcgn den de belliydi

Canım zaten benim haftam da ileri kız... Büyük olması normal ki... Hakikaten o B-hcg değerini hala çözemedim öyle kaldı Pazartesi doktora gittiğimda 20+1 idim o boy çıktı... Normal sınırlardadır sanırım :)))

enee şimdi dünkü usg de yazan FL 3,30*7=23,10 cm çıkıyorrrr benim oğluşummun boyutu bumu...358 gr mız zatennn

Ben de o gün usg ye göre 18+5tim
Bir de HL değeri yani kol uzunluğu 19+6 haftalıktı. Bakalım bu hafta kaç çıkıcaz.

enee şimdi dünkü usg de yazan FL 3,30*7=23,10 cm çıkıyorrrr benim oğluşummun boyutu bumu...358 gr mız zatennn
Maşallah senin oğluşuna da

eVET CANIM hesaplama öyleymiş ne tatlı di mi ama benim pazartesi 20+1 dim canım 360 gram dedi düşük geldi bana senin bebişine göre :26:

Ben de o gün usg ye göre 18+5tim
Bir de HL değeri yani kol uzunluğu 19+6 haftalıktı. Bakalım bu hafta kaç çıkıcaz.

Maşallah senin oğluşuna da

Yerim minişleriiiiiiiiii

eVET CANIM hesaplama öyleymiş ne tatlı di mi ama benim pazartesi 20+1 dim canım 360 gram dedi düşük geldi bana senin bebişine göre :26:

Yerim minişleriiiiiiiiii

canım benim hamielik takvimine bir hal oldu ilerlememiş..bende dün 20+0 dım..ve 358 gr dedi dr çok iyi maşallah dedi..
aynı kilomuz yanii

canım benim hamielik takvimine bir hal oldu ilerlememiş..bende dün 20+0 dım..ve 358 gr dedi dr çok iyi maşallah dedi..
aynı kilomuz yanii

Yaaa öyle mi... İçim rahatladı ya ben de sen öyle yazdığından beri nette araştırıyorum ya ben de acaip bir panik hali var tanıyan arkadaşlarım biliyor bişi duyayım kafama yatmasın kanser olurum valla ay :)

http://............/dosyalar/bebek-kilo-alimi.html

O kadar panik oldum bak burayı buldum yazdım boyuna ve gramına bile baktım

Allah seni napmasın kızz yaa düzelttim şimdi sanırk ben ayarlarla oynamışımm kilosu az olsa doktorun söylerdi zaten

Ne bilim ya korktum bir an.. Ne olsa aklım gidiyor zaten bir doğsa da rahatlasam yüzünü gözünü poposunu görsem ısırsam

ayy deme öle heyecan yapıomm kalbimm 4 e katlıyor atışı...
yaa ben şu ay meselesini çözemedim..
şimdi 20. hafta kaç ay oluyor..
21. hafta 6. ayamı giriyorrr

Valla canım resmi olarak gebelik 10 ay olduğu için 10 ayın içinden 5. ayı bitirdik 6. ayı doldurmaya başladık... Ay olarak düşünürsen kafa karışıyor ben hafta olarak gidiyorum daha mantıklı geliyor :)

4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde --> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder.

Yani yolun tam yarısındasın canım sen

biz 4 aylık olduk ozaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…