canım...bebeyağı çok güzel bi destek arkasından vazelin kullan ben ondan da memnun kaldım şuan bende de çatlak hiç yok ve şuan pregnant die çatlak kremi kullanıyorum kaşıntım bilem yok çok şükür...bu arada sen nasılsın minişin nasıl....
vazelinim var evde deneyim bu gece yatarken,kaşıntım yeni başladı ama elimden geldiğince frenliyorum kendimi,ben iyiyim canım,bebiş de iyi çok şükür,oldukça hareketli :) ama bu hamileliğim bir tuhaf geçiyor, ilkimde hiç olmayan şeylerle karşılaşıyorum,çatlak,yüzümde lekeler filan,inşallah doğum sonrası geçer.Senin son haftalar artık en zor geçen dönem,Azra'nın gelişine az kaldı,hazırlıklar tamam mı?
Bu 5.denememiz canim catlatma tedavisiyle ama bu ay ilk defa 2tane buyuk bi tanede kucuk olmakta olan yumurtam war bakalim belki bu ay tutar dua et benim icin bol bol btanemhayırlısı olsun canım,çatlatmayla kaç kere denemiştiniz? aşılama daha etkili olur sanırım,hadi bakalım ben doğum yapmadan senin bebek haberini alayım inşallah
Bu 5.denememiz canim catlatma tedavisiyle ama bu ay ilk defa 2tane buyuk bi tanede kucuk olmakta olan yumurtam war bakalim belki bu ay tutar dua et benim icin bol bol btanem
evet normaldi son ana kadar sonrasında nasıl olduysa sezeryan olmuş apandisti patlamak üzereymişaaa öyle mi ben minikbebisimin normal oldu saniyodum
bebeyağını ben de her banyo sonrası kullanıyordum ama daha etkili bişeyler gerekecek sanırım,2 gündür güneşleniyorum bakalım,en azından beyaz beyaz kalmasınlar diye,bepanthene başlıycam şimdi,inşallah işe yarar.
Bu zamana kadar çatlamadıysa artık çatlamaz zaten,maşallah deyim yine deYöntemin işe yaramış demekki.
Minikbebişimi ben de normal yaptı sanıyordum,üstelik bir de ameliyat mı olmuş doğumla beraber,allah acil şifa versin,zor olmuştur.ne oluyor bize anlamıyorum,ben de 9 ay normal doğum diye diye neler yaptım,yürüyüşler,egzersizler,beslenme,dualar v.s,ama günün sonunda yine sezeryanla final yaptık.dolayısıyla bu doğumum da mecburen sezeryan olacak.allah hayırlısını ve sağlıklısını versin öncelikle,bebeklerimiz için hangisi en iyiyse biz gerisine katlanırız.
bebeyağını ben de her banyo sonrası kullanıyordum ama daha etkili bişeyler gerekecek sanırım,2 gündür güneşleniyorum bakalım,en azından beyaz beyaz kalmasınlar diye,bepanthene başlıycam şimdi,inşallah işe yarar.
bu zamana kadar çatlamadıysa artık çatlamaz zaten,maşallah deyim yine deyöntemin işe yaramış demekki.
minikbebişimi ben de normal yaptı sanıyordum,üstelik bir de ameliyat mı olmuş doğumla beraber,Allah acil şifa versin,zor olmuştur.Ne oluyor bize anlamıyorum,ben de 9 ay normal doğum diye diye neler yaptım,yürüyüşler,egzersizler,beslenme,dualar v.s,ama günün sonunda yine sezeryanla final yaptık.Dolayısıyla bu doğumum da mecburen sezeryan olacak.Allah hayırlısını ve sağlıklısını versin öncelikle,bebeklerimiz için hangisi en iyiyse biz gerisine katlanırız.
burada bebeğin boyu yazmıyor canım, belli haftadan sonra bebeğin diğer uzuvlarını ölçüp yazıyorlar. Ama sana şöyle bir tüyo vereyim, FL diye bir kısaltma var ya yanında 1.63cm yazıyor hani, o uyluk kemiğinin uzunluğu. Onu 7 ile çarpınca ortalama olarak bebeğin boyunu hesaplayabiliyorsunEki Görüntüle 1167080 kızlar bbeğin boyu kaç cm
burada bebeğin boyu yazmıyor canım, belli haftadan sonra bebeğin diğer uzuvlarını ölçüp yazıyorlar. Ama sana şöyle bir tüyo vereyim, FL diye bir kısaltma var ya yanında 1.63cm yazıyor hani, o uyluk kemiğinin uzunluğu. Onu 7 ile çarpınca ortalama olarak bebeğin boyunu hesaplayabiliyorsun
EFW de bebeğin ağırlığıyani bebeğin 123 gr mış maşallah
Yok hayır, fazla değil kilosu canımteşekkür ederim canım ozaman 11,41 cm kilosu çok mu acaba
Yok hayır, fazla değil kilosu canımdoktorun söylemiştir zaten
canım hazırlıklar bitti çok şükür bekliyos minişi bakalım...cilt lekesi için hafta da 3 defa// bi çay kaşığı zeytinyağı 2 çay kaşığı karbonat 1 tatlı kaşığı da süzme yoğurt// dene ben böle durdurabiliyorum çok da memnunum...sende bitti mi hazırlıklar
ediyorum zaten canım inan,senin bir yazın vardı çok umutsuz yazmıştın,o çok dokunmuştu bana,hep dua ediyorum okuduğumdan beri,bu ay bayağı iyi bir gelişme olmuş bak,hadi hayırlısı,Rabbim bu sefer nasip eder inşallah.Bu 5.denememiz canim catlatma tedavisiyle ama bu ay ilk defa 2tane buyuk bi tanede kucuk olmakta olan yumurtam war bakalim belki bu ay tutar dua et benim icin bol bol btanem
doktor beklenen doğum tarhinden 2 hafta öncesine gün verdi aslında,sezeryan olacağı için miadını beklemeye gerek yok dedi,ama eşim de ben de miadında olsun istiyoruz,hoş zaten kendi doktorumla da yapamayacağım doğumu,zira memlekete gidiyorum doğum için,bakalım oaradakiler ne diyecek.evet normaldi son ana kadar sonrasında nasıl olduysa sezeryan olmuş apandisti patlamak üzereymiş
evet doğumla birlikte amelyat olmuş zormuş ama arın için değer diyor işde bazen müdahale edemiyoruz gelişmelere bakalım inş biizm normal olur günü nezaman alcaksınız
ya ben ilkimde hiç çatlamadıydım,ona güvendim saldım böyle oldu,şimdi yağlı-nemli ne bulsam sürüyorum,vazelin,bepanthene,bebe yağı,kakao yağı,bakalım,inşallah durur,ya bir de ne oldu biliyo musun;sitedeki komşularla konuşurken çatlak için ne kullanıyosun dediler,ben de bişey kullanmıyorum bende çatlak olmuyo dedim,aaa ne iyi filan dediler,2 günsonra çatlak çıktı,acaba mı diyor insan yani:26:CANIM BENDE ilk başlarda çatladım önlemek için şuanda mustela çatlak kremi+bebeyağı kullanıyorum ve durdurdum bian heryerüim çatlıcak gibi gelmişdi
çok sağol tarif için,hemen yarın başlaıyorum bakalım.hazırlıklar bitti herhalde,herhalde diyorum çünkü ben hiçbişey yapmıyorum,kızda da öyle olmuştu;
ben kv konusunda şanslı azınlıkta olanlardanım,herşeyi hallediyor sağolsun,haftalık rapor veriyor,"şunlar bitti, şu kaldı haftaya da onları halledicem" diye.
En son,çoraplarla kışlık battaniyesini aldım diye aradı.Haftaya gönderecek bakalım hepsini,onları da gördükçe insan daha bir sabırsızlıkla bekliyor değil mi,gelse de bir giydirsem diye :)
ediyorum zaten canım inan,senin bir yazın vardı çok umutsuz yazmıştın,o çok dokunmuştu bana,hep dua ediyorum okuduğumdan beri,bu ay bayağı iyi bir gelişme olmuş bak,hadi hayırlısı,rabbim bu sefer nasip eder inşallah.
Doktor beklenen doğum tarhinden 2 hafta öncesine gün verdi aslında,sezeryan olacağı için miadını beklemeye gerek yok dedi,ama eşim de ben de miadında olsun istiyoruz,hoş zaten kendi doktorumla da yapamayacağım doğumu,zira memlekete gidiyorum doğum için,bakalım oaradakiler ne diyecek.
Ya ben ilkimde hiç çatlamadıydım,ona güvendim saldım böyle oldu,şimdi yağlı-nemli ne bulsam sürüyorum,vazelin,bepanthene,bebe yağı,kakao yağı,bakalım,inşallah durur,ya bir de ne oldu biliyo musun;sitedeki komşularla konuşurken çatlak için ne kullanıyosun dediler,ben de bişey kullanmıyorum bende çatlak olmuyo dedim,aaa ne iyi filan dediler,2 günsonra çatlak çıktı,acaba mı diyor insan yani:26:
canım 12 demek istemiştir, 22 olması imkansız gibi, daha çok küçük. Ben 19 haftalığım ama daha benimki bile 22 cm değildoktor iyi maşallah dedi boyunu 22 cm dedi kafam karıştı ben hesapladım 11,41 çıktı
canım 12 demek istemiştir, 22 olması imkansız gibi, daha çok küçük. Ben 19 haftalığım ama daha benimki bile 22 cm değilzaten bebekler ortalama 50-55 cm doğarlar.
evet canım insan sabırsızlanıyor...helede kramplı sancım var sanki geldi gelcek gibi bekliyorum ...canımı çok yakıyo....bu arada kv ne maşallah ne mutlu sana...Allah hayırlı aileler çıkarsın insanın karşısına ne mutlu sana...
ah o kramplı sancılar,kaç gece yatağımdan kalktığımı odada volta attığımı bilirim,eşim benden panik,her kalkışımda yüreğine iniyordu,şimdi sezeryan olacak ya,o heyecanlardan yırttık,Allah sabrını versin canım,şu son günleri kolaylıkla atlatıp sağlıkla kavuşursun inşallah kızına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?